Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 01.05.2023 în Actualizări status

  1. Va asteptt pe atlantis.leaguecs.ro
    4 puncte
  2. Beautiful Sunday with a beautiful sun!
    4 puncte
  3. "Tommorow will be a shit day, like today."
    3 puncte
  4. Come here with us
    3 puncte
  5. 3 puncte
  6. 2 puncte
  7. 6 ANI DE LEAGUECS ROMANIA! Cea mai tare comunitate ever!! Sa ii multumim mai intai lui domnu' @X-Tream pentru tot ce a facut pana acum pentru comunitatea aceasta! Un om super, de treaba, de nota 1000000 si care isi merita absolut toate cuvintele frumoase. Multumim pentru tot Adi, doamne ajuta la cati mai multi ani. Cu siguranta ai tot respectul tuturor membrilor comunitatii, mai ales de la mine. P.S: Sa nu uitam si de domnu' @Ares care s-a ocupat de tot ce tine de Staff-ul LeagueCS Romania. Tot respectul meu il aveti amandoi, chiar si ceilalti colegi din Staff. #LaMultiAni #LeagueCSRomaniaPower #6AniDeLeagueCSRomania
    2 puncte
  8. 2 puncte
  9. long time no sse man good to see you again and @devylinn @ LCS and @KingofLion
    2 puncte
  10. "Scuze acceptate, încredere pierdută..."
    2 puncte
  11. La Mulți Ani tuturor doamnelor și domnișoarelor de Mărtișor! Vă doresc să aveți o primăvară cât mai frumoasă, mulțumim că existați în viața noastră!
    2 puncte
  12. Votati-va lucrarea preferata aici:
    2 puncte
  13. Căutăm staff pentru echipa de gfx! Dorești să faci parte dintr-o echipă frumoasă? ești pasionat de PS și alte progrmare de editat poze? Te așteptăm să te alături nouă, cu o cerere aici:
    2 puncte
  14. Care doreste sa deschidem un server de World of Warcraft?? Eu voi platii hostul si tot ce trebuie, imi trebuie 2-3 developeri + cativa admini. Vreau sa incepem ceva serios, daca esti interesat si chiar doresti sa incercam ceva nou, dai un comentariu la acest status sau un mesaj privat pe forum! Astept oameni care doresc treaba asta!
    2 puncte
  15. Moroilo. si Skandal cei mai top baieti de la asistenta
    2 puncte
  16. Alcoolul omoară încet, încet, dar nu contează. Nu mă grăbesc
    2 puncte
  17. Winners focus on winning. Losers focus on winners.
    2 puncte
  18. Acum știu că oamenii buni nu pot vorbi urat despre nimeni, că oamenii siguri de calitățile și de valoarea lor nu caută să evidențieze defectele altora, că orice denigrare a cuiva este, de fapt, un strigăt disperat al neîncrederii, al complexelor și frustrărilor celor care sunt mici,lipsiți de valoare, neiubiți. - Irina Binder
    2 puncte
  19. Baftă la bac bro, știu că mai e, dar să îl iei cu brio, dacă nu, o să ne iei 100 de lădițe cu bere să cinstești pe toți de pe LeagueCs glumesc. Te pup și baftă. Să vii cu vești bune!
    2 puncte
  20. LeagueCS este in cautare de oameni seriosi care vor sa faca parte din STAFF-ul nostru pe forum! Campania este deschisa, mai multe informatii le gasiti aici: https://leaguecs.ro/forum/topic/72414-campanie-recrutare-staff/ Cautam si STAFF pentru serverul de TeamSpeak3. Campania este deschisa! Mai multe informatii le gasiti mai jos: https://leaguecs.ro/forum/topic/72414-campanie-recrutare-staff/ Va asteptam cu mare drag in echipa noastra minunata.
    2 puncte
  21. Am ajuns la vorba asta "Respecta si vei fii respectat, daca nu, nu ai ce cauta in viata mea!" Oare o fi adevarat?
    2 puncte
  22. Încă 2 membrii și se fac 20k Membrii! Wohohoooo, super tare! Doamne ajută la cât mai mulți!
    2 puncte
  23. 2 puncte
  24. True words: "Life is sad being alone. Nobody cares about you, when you disappear, everyone will cry, care about you after!"
    2 puncte
  25. Ce repede a trecut timpul... Acum 1 an am luat permisul de conducere, ce fericit sunt că îl am pentru că mă ajută enorm. Nu îmi vine să cred!
    2 puncte
  26. Ce repede trece timpul... Păcat că nu poți da timpul înapoi.
    2 puncte
  27. 2 puncte
  28. 2 puncte
  29. Salut! Putem vorbii in privat daca se poate? Multumesc frumos!
    2 puncte
  30. 2 puncte
  31. Te rătăceşti mereu în gânduri...e un teritoriu necunoscut pentru tine.
    2 puncte
  32. Love me,hate me,in both cases,you're thinking about me!
    1 punct
  33. Să vină week-end-ul mai repedeeee!!
    1 punct
  34. Dorești să faci parte în Staff-ul nostru de pe Forum cât și pe TeamSpeak3? Te așteptăm să aplici. Aplică pentru grad Forum: Click aici Aplică pentru grad Asistență TeamSpeak3: Click aici Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare! Cu drag, echipa LeagueCS România!
    1 punct
  35. Votati aici printr-un reply lucrarea voastra preferata.
    1 punct
  36. Sectiunea „Zona de Interviuri/Interview area” a fost redeschisa. Cautam Reporteri pentru a sustine interviurile, pentru a face o cerere, poti aplica aici : https://leaguecs.ro/forum/forum/5245-aplicare-grad-reporter/
    1 punct
  37. Succesful people are not gifted; they just work hard, then succeed on purpose
    1 punct
  38. La atingerea iubirii toți devenim poeți. – Platon
    1 punct
  39. “Cea mai mare sursa a frustrarii este nevoia de a controla ceva, sau pe cineva, care nu poate fi controlat.” – Robert Kiyosaki
    1 punct
  40. Noi să fim sănătoși... Grija ne-o poartă alții
    1 punct
  41. False people don't talk, they insinuate. Do not converse, gossip. Do not praise, flatter. He does not wish, he craves. He does not ask, he demands. He doesn't smile, he shows his teeth. False people are poor in spirit, since they do not walk, they crawl through life, sabotaging the happiness of others. False people ignore beauty and nobility of mind because they don't love, and so they end up not living, they barely exist ...
    1 punct
  42. Persoanele de excepție sunt văzute în mod relativ, pe când nulitățile (oamenii proști) sunt întotdeauna absolute. Pe scurt, nulitățile sunt absolute, iar geniile relative.
    1 punct
  43. Craciun fericit & Sarbatori fericite alaturi de prieteni , familie , imediat a mai trecut un an
    1 punct
  44. Nu renunța la visul tău doar pentru că va dura ceva timp să îl transformi în realitate. Timpul va curge oricum… – Earl Nightingale
    1 punct
  45. Ti-ai mai schimbat si tu poza de profil :)))) o aveai pe cea veche de ceva timp
    1 punct
  46. Zilele-s la fel, nopțile se îneacă în vicii Nu mai ești la fel, toți ai tăi iți dau indicii
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate