Știri & Discuții libere
Totul despre sport! Cele mai noi rezultate, transferuri și evenimente sportive.
Puteți deschide maxim 5 topicuri pe zi.
Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise.
Nu acceptăm limbaj obscen, jignitor, adus oricărui membru pe forum!
5.852 topicuri în acest forum
-
Andrei Cristea (38 de ani), unul dintre cei mai prolifici atacanți din istoria Ligii 1 și actualul antrenor al lui ACS Dinamo, echipa din al patrulea eșalon, a avut doar cuvinte de laudă la adresa unui vârf din România. Este vorba despre Andrea Compagno (26 de ani), fotbalistul pentru care FCSB a plătit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro în această vară. Cristea susține că l-a urmărit atent pe italian și a scos în evidență calitățile acestuia. De la transferul lui Compagno la FCSB, au existat atât păreri pro, cât și unele contra, cu privire la șansele italianului de a se integra în angrenajul roș-albaștrilor. Andrei Cristea, despre Andrea Compagno: ”Este …
-
Tânărul mijlocaș de la Academia Pușkaș a fost inclus de Edward Iordănescu pe lista preliminară pentru meciurile naționalei României din Nations League, însă nu a prins lotul. Cu toate astea, Corbu a fost convocat la naționala U21 a României de către Emil Săndoi, însă planurile sale au fost altele, după cum a dezvăluit chiar el în presa maghiară. Regulile Federației Internaționale de Fotbal nu i-ar fi permis lui Corbu să joace pentru naționala Ungariei pentru următorii trei ani, motivul fiind faptul că atât bunicul său, cât și tatăl său și el au fost născuți în afara Ungariei. Conform regulamentului FIFA, ar fi trebuit să petreacă cel puțin 5 ani consecutivi în Unga…
-
FOTBAL - "Fac calcule de când am venit". Nicolae Dică a vorbit despre obiectivul FCSB-ului în Liga 1
de H A D E S- 0 răspunsuri
- 183 citiri
FCSB are o singură victorie în actualul sezon din Liga 1, iar parcursul roș-albaștrilor l-a pus serios pe gânduri pe patronul Gigi Becali (64 de ani). LIGA 1 Nicolae Dica discuta cu Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures Liga 1: 'U' Cluj - Chindia, duminică, 18:30, Digi Sport 1 Liga 1: Universitatea Craiova - FCSB, duminică, 21:30, Digi Sport 1 "Fac calcule de când am venit". Nicolae Dică a vorbit despre obiectivul FCSB-ului în Liga 1 La conferința de presă dinaintea jocului cu Universitatea Craiova, Nicolae Dică a vorbit despre obiectivul FCSB-ului din actuala stagiune. Antrenorul roș-albaștrilor a recunoscut că situația din Liga 1 nu este una …
-
În 2007, Dumitru Copil prindea un loc fruntaș în topul celor mai promițători 50 de fotbaliști din lume, alcătuit de Worldsoccer, în fața unor nume ce au ajuns să scrie istorie, precum Mesut Ozil, Toni Kroos sau Ivan Rakitic. SPECIAL Dumitru Copil / Foto: Instagram @dumitrucopil Liga 1: 'U' Cluj - Chindia, duminică, 18:30, Digi Sport 1 Liga 1: Universitatea Craiova - FCSB, duminică, 21:30, Digi Sport 1 Era sub contract cu formația scoțiană Hearts la acea vreme și toată lumea afla cine este Dumitru Copil. Cu toate acestea, cariera sa nu a urmat traseul scontat și, cu anii, s-a pierdut în anonimat. Acum, la 32 de ani, mai joacă în liga a patra și est…
-
Vicecampioana României l-a transferat astăzi pe Boban Nikolov și a ajuns la cel de-al 12-lea transfer din această vară. Becali nu are însă de gând să se oprească aici. Latifundiarul din Pipera a anunțat că în momentul de față caută un decar, care să controleze jocul la centrul terenului. „Este adevărat că nu există o simbioză încă, dar valoarea jucătorilor se vede. La momentul actual, eu cred că, deși Olaru e bun jucător, la fel și Edjouma, avem nevoie de un decar, de un dirijor al echipei, care să-i pună pe toți în valoare. Valoarea lor se va vedea dacă există un dirijor, un jucător de creație. Valoarea jucătorilor e clară”, a spus Gigi Becali, potrivit Di…
-
[iFight Heroes] Sandu Lungu, reacție genială după ce l-a bătut pe Florin Dănilă la iFight Heroes
de Master_kill- 0 răspunsuri
- 231 citiri
Sandu Lungu, reacție genială după ce l-a bătut pe Florin Dănilă la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”: „Am glumit, ne vedem la gala următoare!” Lungu a ținut un discurs fabulos după ce l-a învins pe Florin Dănilă. Luptătorul de 48 de ani a încercat să-i păcălească pe fanii săi. Nu se pune problema ca Sandu Lungu să renunțe la cușca de MMA. Sandu Lungu se gândește deja la următoarea gală la care va participa. „În numele meu și al promoției, ne cerem scuze că a plecat adversarul din motive personale, îi mulțumesc lui Florin că a acceptat această luptă. Vreau să vă dau și o veste, am avut mulți ani frumoși împreună, amintiri frumoase, meciuri bune. …
-
- 0 răspunsuri
- 153 citiri
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/tenis/prima-declaratie-a-simonei-halep-dupa-despartirea-oficiala-de-toni-iuruc-2076133 Simona Halep, numărul 7 mondial, a confirmat, joi, într-un mesaj transmis prin intermediul unei reţele de socializare, divorțul de soţul său, Toni Iuruc. „Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris fostul lider mondial pe Instagram. Toni Iuruc, glumeț la ieșirea de la notariat Simona Halep a ieșit zâmbitoare din biroul notarial în care a semnat actele de divorț. O atitudine jovială a avut și Toni Iuruc, cel…
-
[Fotbal] Conference League: CFR Cluj a remizat nesperat în Kosovo, FCSB, învinsă după un joc curajos
de Alex06 @ LCS- 0 răspunsuri
- 204 citiri
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/fotbal/conference-league-cfr-cluj-a-remizat-in-kosovo-fcsb-invinsa-clar-la-londra-2076503 CFR Cluj a smuls cu şansă un egal cu echipa kosovară FC Ballkani, 1-1 (0-0), joi seara, pe Stadionul „Fadil Vokkri” din Priștina, la debutul său în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League. Tot joi, deși FCSB a arătat un joc curajos, a fost învinsă cu 3-1 de West Ham United, la Londra. Bucureștenii au condus cu 1-0 la pauză. CFR Cluj a obţinut un egal cu FC Ballkani, 1-1, în Europa Conference League Yuri Matias (90+1) a salvat-o pe CFR de la un eşec ruşinos în Kosovo, după ce cvasinecunoscuta Ballkani deschisese scorul pri…
-
[Tenis] Iga Swiatek câștigă US Open 2022 și ia un avans uriaș în fruntea clasamentului mondial
- 146 citiri
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/tenis/iga-swiatek-castiga-us-open-2022-si-ia-un-avans-urias-in-fruntea-clasamentului-mondial-2078887 Poloneza Iga Swiatek, nr.1 WTA, a învins-o sâmbătă în două seturi pe jucătoarea tunisiană Ons Jabeur, nr. 5 WTA, în finala feminină de simplu de la US Open 2022, consolidându-și locul în fruntea clasamentului mondial, unde ia un avans considerabil: are un punctaj aproape dublu față de următoarea clasată, care, de luni, va fi chiar rivala ei din finala de la Flushing Meadows. Scorul finalei de la US Open 2022 a fost 6-2, 7-6 (7-5) după mai puțin de două ore de joc. Pentru tânăra Iga Swiatek, în vârstă de 21 de ani, este deja al …
-
[Tenis] Carlos Alcaraz a câștigat US Open 2022 și devine cel mai tânăr lider ATP din istorie
- 172 citiri
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/tenis/carlos-alcaraz-a-castigat-us-open-2022-si-devine-cel-mai-tanar-lider-atp-din-istorie-2079543 Spaniolul Carlos Alcaraz l-a învins duminică în finala US Open 2022 pe norvegianul Casper Ruud și devine, la 19 ani, cel mai tânăr lider al clasamentului ATP. Pare că începe o nouă eră și în lumea tenisului masculin profesionist, după ce la fete, câștigătoarea de la Flushing Meadows 2022, poloneza Iga Swiatek, s-a instalat confortabil, la 21 de ani, în fruntea topului mondial. A fost un meci care a durat peste trei ore, la capătul căruia Carlos Alcaraz, nr. 4 ATP, a obținut victoria cu trei seturi câștigate, 6-4, 2-6, 7-6 (7-1), …
-
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/fotbal/dosare-penale-dupa-violentele-de-la-meciul-dinamo-steaua-din-weekend-si-amenzi-de-125-000-de-lei-2083631 Anchetatorii au deschis sosare penale după violențele de la meciul dintre Dinamo - Steaua care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Jandarmii au identificat mai multe persoane care au fost scancționate după ce s-au luat la bătaie cu jandarmii în timpul partidei. Unii dintre suporteri nu vor mai avea voie pe stadion. Jandarmeria Bucureşti a aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 125.050 lei şi au întocmite 10 acte de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală privind săvârş…
-
Serena Williams (40 de ani) s-a retras din tenis la capătul meciului pierdut în fața Ajlei Tomljanovic (29 de ani, locul 34 WTA), în cadrul turului 3 de la US Open, scor 5-7, 7-6(4), 1-6. TENIS Maria Sharapova și Serena Williams / Foto: Colaj Digi Sport @Profimedia Liga 1: Sepsi - FC Botoșani, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1 Liga 1: Rapid - CS Mioveni, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1 Înainte de asta, legendara sportivă a fost eliminată surprinzător în primul tur la Wimbledon, de către debutanta Harmony Tan. Apoi, la US Open, două luni mai târziu, la finalul meciului cu Tomljanovic, Williams a plâns ca un copil, în timp ce a fost ovaționată de întreaga …
-
Florin Tănase (27 de ani) a revenit în România pentru ultimele meciuri ale echipei naționale în preliminariile pentru Liga Națiunilor. FOTBAL INTERNATIONAL Florin Tănase / Foto: Captură Digi Sport Liga 1: Sepsi - FC Botoșani, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1 Liga 1: Rapid - CS Mioveni, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1 Tănase a plecat în această vară de la FCSB și a semnat cu Al-Jazira, formație unde și-a pus deja amprenta asupra jocului. Florin Tănase a dezvăluit ce l-a făcut să aleagă să semneze cu Al-Jazira: ”Am avut și o ofertă din China!” Florin Tănase a recunoscut că adaptarea sa la Al-Jazira nu a fost tocmai ușoară, iar fostul căpitan al F…
-
Boban Nikolov (28 de ani) a semnat cu FCSB până la finalul acestui sezon, iar mijlocașul macedonean speră să îi câștige rapid încrederea lui Gigi Becali (64 de ani). Boban Nikolov, primele declarații după transferul la FCSB! Cum vede relația cu Gigi Becali La primul său interviu din postura de jucător al FCSB-ului, Nikolov a părut foarte relaxat și a spus că nu se sperie de presiunea pusă de Gigi Becali. Totodată, mijlocașul a dezvăluit în cât timp poate debuta sub comanda lui Nicolae Dică, dar și cât au durat negocierile cu patronul roș-albaștrilor. "Cred că mă știti deja de când jucam aici, în țară. Sunt foarte fericit și bucuros că m-a căutat FCSB și că …
-
Nicolae Dică a vorbit despre Billel Omrani, penultimul jucător transferat de FCSB. După despărțirea de CFR Cluj, Billel Omrani (29 ani) a stat 3 luni fără angajament. Chiar dacă a fost asociat cu un transfer în Turcia, Arabia Saudită sau Algeria, în cele din urmă atacantul a revenit în Superligă și a semnat cu FCSB un contract valabil un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă doi ani. Nicolae Dică anunță că Billel Omrani a slăbit deja 1.5 kilograme Când l-a achiziționat, Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Omrani are 7-8 kg peste greutatea optimă. De altfel, la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, de duminică, de la 21:30,…
-
[FOTBAL] Ce cadou i-a făcut Gigi Becali lui Vadim Rață pentru a pleca de la FCSB după 3 săptămâni
de .GoSSen.- 0 răspunsuri
- 481 citiri
Vadim Rață (29 de ani) a ajuns la FCSB la începutul lunii august, însă a reușit să stea doar trei săptămâni la vicecampioana României. Gigi Becali: "I-am dat 40.000 de euro cadou, ca să plece" 108 minute a jucat Rață pentru FCSB, suficient pentru ca Gigi Becali să ajungă la concluzia că mijlocașul nu este de nivelul echipei sale. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că i-a dat mijlocașului 40.000 de euro pentru a-l convinge să se întoarcă la Voluntari. "Ca să știți cum se semnează la FCSB. Ai 18-19 ani, semnezi pe mai mulți ani, unul plus cinci, sau cinci plus unu, nu știu. Dar, dacă ai peste 26 de ani, semnezi pe un an plus doi, un an plus trei ani…
-
[FOTBAL] Gigi Becali a anunțat revenirea lui Florin Tănase la FCSB: ”Vorbesc mereu cu el. Așa mi-a zis”
- 1,5k citiri
Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a declarat că fostul său jucător, Florin Tănase (27 de ani), legitimat în acest moment în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira, plănuiește să se întoarcă în România, la formația ”roș-albastră”. Revenirea nu se va produce foarte curând, ci peste doi ani, cel mai probabil, atunci când fotbalistul ar putea încheia socotelile cu arabii. Până atunci, Florin Tănase adună salarii consistente, pe care în România nu le-ar fi primit vreodată: peste 100.000 de euro pe lună. Gigi Becali, despre Florin Tănase: ”Mi-a zis că se întoarce!” FCSB a primit în schimbul lui Florin Tănase, din partea celor de la Al J…
-
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/fotbal/portarul-unei-echipe-de-fotbal-din-spania-a-sarit-in-ajutorul-unui-suporter-care-facuse-infarct-in-timpul-unui-meci-din-la-liga-2079143 Meciul dintre Barcelona și Cadiz din La Liga a fost oprit temporar, sâmbătă, cu mai puțin de 10 minute înainte de final, după ce un suporter a făcut infarct. Jeremias Ledesma, portarul echipei Cadiz, a fost lăudat pe rețelele sociale după ce a fugit pe teren cu o trusă medicală, pe care aruncat-o în tribune, pentru a-l ajuta pe bărbat, relatează CNN. Suporterul a fost resuscitat, iar acum este în spital. „Una dintre echipele medicale s-a deplasat la tribune cu un defibrilato…
-
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/tenis/simona-halep-s-a-operat-ca-sa-scape-de-problemele-cu-respiratia-cu-aceasta-ocazie-am-facut-si-o-interventie-estetica-2080383 Simona Halep a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unor probleme de respirație, a anunțat chiar ea pe rețelele sociale, unde a postat și o fotografie cu ea pe patul de spital și cu nasul bandajat. Simona a anunțat că, astfel, și-a rezolvat problemele de respirație. A adăugat că și-a făcut și o intervenție estetică, cu această ocazie. „Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât am fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în …
-
- 0 răspunsuri
- 172 citiri
Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sport/roger-federer-si-a-anuntat-retragerea-din-tenis-2083703 Roger Federer, de 20 de ori campion de Grand Slam la simplu, se va retrage din tenisul de nivel superior după Cupa Laver de la Londra, care va avea loc la sfârșitul acestei luni, potrivit unui anunț făcut de jucătorul de tenis pe contul său de Instagram. Elvețianul în vârstă de 41 de ani nu a mai jucat de la Wimbledon 2021, după ce a suferit o a treia operație la genunchi. „Dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit de-a lungul anilor, cel mai mare, fără îndoială, au fost oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului: prietenii mei, adversarii…
-
[FOTBAL] Gigi Becali, dispus să renunțe la doi jucători de la FCSB în iarnă: "Nu trebuie să se supere"
- 557 citiri
Sosiți în această vară la FCSB, Bogdan Rusu (32 de ani) și Marco Dulca (22 de ani) nu au reușit să se impună la gruparea roș-albastră, iar patronul FCSB-ului are o poziție clară în privința celor doi. Bogdan Rusu, înlocuit la pauza meciului cu Anderlecht! Atacantul nu are niciun gol de la transferul la FCSB Gigi Becali le-a plătit 200.000 de euro celor de la CS Mioveni în schimbul lui Bogdan Rusu, însă atacantul nu reușește să se impună sub comanda lui Nicolae Dică. Titulatizat în partida cu Anderlecht, atacantul nu a reușit să își ajute mai mult echipa și a fost înlocuit la pauză cu Andrea Compagno. În cele opt apariții în tricoul celor de la FCSB, Bog…
-
FOTBAL - Ce a spus antrenorul lui Sivasspor despre CFR Cluj, după victoria obținută în Gruia
de H A D E S- 0 răspunsuri
- 192 citiri
Sivasspor s-a impus în fața CFR-ului, scor 1-0, în runda a doua din grupele Conference League. CONFERENCE LEAGUE Riza Calimbay / Foto: Profimedia Images Liga 1: Voluntari - U Craiova 1948, vineri, 18:00, Digi Sport 1 Liga 1: Petrolul - Farul Constanța, vineri, 21:00, Digi Sport 1 Ce a spus antrenorul lui Sivasspor despre CFR Cluj, după victoria obținută în Gruia La finalul partidei, Riza Calimbay a tras primele sale concluzii cu privire la jocul de la Cluj, iar antrenorul turcilor s-a declarat mulțumit de cele întâmplate. Totodată, tehnicianul celor de la Sivasspor a amintit și despre problemele de efectiv cu care s-a confruntat înaintea întâ…
-
Dinamo Kiev a pierdut meciul de pe teren propriu contra lui AEK Larnaca, scor 0-1, în cadrul etapei secunde din grupele Europa League. EUROPA LEAGUE Mircea Lucescu la meciul România - Muntenegru / Foto: Profimedia Liga 1: Voluntari - U Craiova 1948, vineri, 18:00, Digi Sport 1 Liga 1: Petrolul - Farul Constanța, vineri, 21:00, Digi Sport 1 Rezultatul pune și mai multă presiune pe umerii lui Mircea Lucescu (77 de ani), a cărui plecare a început să fie cerută din ce în ce mai des în Ucraina. Mircea Lucescu a recunoscut că s-a gândit la plecarea de la Dinamo Kiev Întrebat despre viitorul său pe banca lui Dinamo Kiev, "Il Luce" a recunoscu…
-
Andrei Cordea (23 de ani) a fost protagonistul cele mai mari ratări a partidei FCSB - Anderlecht 0-0, Scăpat singur cu portarul, în minutul 78, mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor nici nu a șutat la poartă, nici nu a pasat iar mingea s-a dus pe lângă poartă. CONFERENCE LEAGUE MM Stoica, Risto Radunovic și Andrei Cordea, după FCSB - Anderlecht 0-0, 15.09.2022 / Foto: Sport Pictures Liga 1: Voluntari - U Craiova 1948, vineri, 18:00, Digi Sport 1 Liga 1: Petrolul - Farul Constanța, vineri, 21:00, Digi Sport 1 Gestul lui MM Stoica față de Cordea, după ce mijlocașul a ratat cea mai mare ocazie a FCSB-ului cu Anderlecht La final, Cordea a fost ce…
-
Billel Omrani (29 de ani) a semnat un contract cu FCSB, valabil până la finalul sezonului, dar cu drept de prelungire din partea roș-albaștrilor pe alte două sezoane, dacă randamentul atacantului va fi cel scontat. Câți bani va încasa Omrani dacă va marca 20 de goluri pentru FCSB. Ce clauză de reziliere are+suma primită la semnătură Gigi Becali (64 de ani) a fost cel care și l-a dorit foarte mult pe francez și care, este convins, că va avea un randament foarte bun la gruparea roș-albaștrilor. Finanțatorul i-a oferit lui Omrani, pe lângă salariul în valoare lunară de 20.000 de euro, și o sumă importantă la semnătură: 250.000 de euro. În plus, dacă va m…