Sari la conținut

FOTBAL - "Fac calcule de când am venit". Nicolae Dică a vorbit despre obiectivul FCSB-ului în Liga 1


cosm1n.

Postări Recomandate

FCSB are o singură victorie în actualul sezon din Liga 1, iar parcursul roș-albaștrilor l-a pus serios pe gânduri pe patronul Gigi Becali (64 de ani).

LIGA 1

Nicolae Dica discuta cu Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

Liga 1: 'U' Cluj - Chindia, duminică, 18:30, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - FCSB, duminică, 21:30, Digi Sport 1

"Fac calcule de când am venit". Nicolae Dică a vorbit despre obiectivul FCSB-ului în Liga 1

La conferința de presă dinaintea jocului cu Universitatea Craiova, Nicolae Dică a vorbit despre obiectivul FCSB-ului din actuala stagiune. Antrenorul roș-albaștrilor a recunoscut că situația din Liga 1 nu este una bună pentru echipa sa, însă, chiar și așa, principala misiune este reprezentată de câștigarea campionatului, pentru prima dată din 2015 încoace.

”De când am venit eu am pierdut doar două jocuri. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Noi ne gândim să ajungem cât mai repede în play-off. Apoi vom vedea la ce distanță vom fi de primele locuri.

Pot să garantez eu că vom lua campionatul? Ne-am făcut calculul și noi, mai avem 22 de etape. Eu îmi fac mereu calculele, de când am venit. Cu câte puncte trebuie să intrăm. Dacă nu vi le spun, asta nu înseamnă că nu le fac. Obiectivul principal este campionatul”, a spus Dică, înaintea meciului din Bănie.

Gigi Becali, îngrijorat în ceea ce privește parcursul FCSB-ului din Liga 1

După opt meciuri disputate în actualul sezon, FCSB ocupă doar locul 13 în clasament și are opt puncte acumulate. De reținut este că trupa lui Nicolae Dică are două meciuri în minus în momentul de față, cu FC Botoșani și CFR Cluj, care au fost amânate de LPF pentru pregătirea duelurilor din Conference League.

Parcursul modest al roș-albaștrilor din competiția internă l-a pus pe gânduri pe Gigi Becali, iar finanțatorul bucureștenilor știe deja ce echipe vor fi prezente în play-off.

"Sunt îngrijorat, că dacă nu eram, nu odihneam jucătorii. În alte vremuri făceam invers. Dar acum sunt prea multe echipe, trebuie să scoatem afară multe dintre ele. Trebuie să-i scoatem pe cei de la Hermannstadt sau pe Petrolul.

Până-i scoate contabilul (n.r. despre Hermannstadt și problemele financiare), vreau să-i scoatem noi. Pe Farul nu mai poți, ei sunt deja în play-off, părerea mea. CFR o să fie, Craiova lui Rotaru să zicem că e, să nu se supere Mititelu. Și după mai sunt celelalte două", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

 

sursa -> www.digisport.ro

 

YWE1YmM3ODkwZGI0YmQxZjcxMzU4N2MyNTI4Zjkz

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate