Cereri schimbare nickname
Vrei să-ți schimbi numele de pe forum? Fă aici o cerere respectând regulamentul!
807 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 1.4k citiri
Regulament schimbare nume forum Aveti voie doar1 data pe luna sa aplicati pentru schimbarea numelui. Nu aveti voie sa folositi cuvinte jignitoare / vulgare. Nu aveti voie sa folositi caractere sau fonturi speciale. Nerespectarea modelului atât pentru numele topicului cat si pentru continut va rezulta in respingerea cererii. Daca doriti sa va schimbati numele pe forum (cel cu care intrati in cont ) creati un topic nou cu titlu [ Schimbare nume ] numele_vechi. Model schimbare nume forum Nume actual: Numele pe care il doriti: Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Link de la …
-
- 1 răspuns
- 76 citiri
Nume actual: AlitA Numele pe care il doriti: AnAstaSiA Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Revenire la un vechi nick ( Numele Fiicei Mele )
-
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 134 citiri
Nume actual: Chioru Numele pe care il doriti: Patrick Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cu asta am fost pe mai multe comunitati si cu asta joc si cs) Link de la ultima cerere: -
-
-
- Server Managers
- 1 răspuns
- 100 citiri
• Current name: .NINJA. • Name I want: Dr.Ninja • Reason I want to change it: A cleaner version of my name • Link to last request: THAT"S IT
-
-
- 1 răspuns
- 80 citiri
Nume actual: PranKk. Numele pe care il doriti: LuCaS.dll Motivul pentru care doriti sa il schimbati: i was playing in old times with this nick - so i decided to start with this nick Link de la ultima cerere: for first time!
-
- 1 răspuns
- 54 citiri
Nume actual: Horus Numele pe care il doriti: Airwaves Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu mai folosesc deoarece exista si o alta peroana cu acest nume si nu vreau confuzii sau altele. Link de la ultima cerere: Prima cerere
-
- 1 răspuns
- 61 citiri
Nume actual: _symb0L Numele pe care il doriti: synnnr Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu mai folosesc nickname-ul symb0L de mult timp. Link de la ultima cerere: Prima cerere.
-
- 1 răspuns
- 80 citiri
Nume actual: Marian10 Numele pe care il doriti: richarDDDD Motivul pentru care doriti sa il schimbi: Schimbare de nume pe panel. Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 138 citiri
Nume actual: O z g e a N Numele pe care il doriti: Ozgean. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: numele meu real. Link de la ultima cerere: 3 august
-
- 1 răspuns
- 107 citiri
Nume actual: Alexander. Numele pe care il doriti: Alexvnder. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Fiindcă vreau să fie ceva mai unic. Link de la ultima cerere: -
-
- 3 răspunsuri
- 215 citiri
Nume actual: DEMON98 Numele pe care il doriti: MARIO Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Folosesc numele MARIO pe joc Link de la ultima cerere: Prima
-
- 1 răspuns
- 114 citiri
Nume actual: flowleSSS Numele pe care il doriti: N e m t u c u - Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu mai folosesc numele ala Link de la ultima cerere: e de mai demult mersii
-
- 1 răspuns
- 91 citiri
Nume actual: painy- Numele pe care il doriti: coxxq Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu mai folosesc numele ala Link de la ultima cerere: Nu stiu daca am
-
-
- Server Managers
- 1 răspuns
- 124 citiri
Nume actual: WyNNN Numele pe care il doriti: WyNNN @ LCS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: - Link de la ultima cerere: -
-
-
- 5 răspunsuri
- 136 citiri
Nume actual: Scubi Numele pe care il doriti: Smar2Ala Motivul pentru care doriti sa il schimbati: outdated Link de la ultima cerere:
-
- 1 răspuns
- 133 citiri
Nume actual: CRYwtf Numele pe care il doriti: O z g e a N Motivul pentru care doriti sa il schimbati: numele meu real. Link de la ultima cerere: nu am mai facut, cred
-
-
- Server Managers
- 1 răspuns
- 111 citiri
Nume actual: ToxicDawnZM Numele pe care il doriti: arvEL.- Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Porecla mea în joc este arvEL.-, așa că aș dori să am același nume și pe forum. Link de la ultima cerere:
-
-
- 1 răspuns
- 109 citiri
Nume actual: Anastasia Numele pe care il doriti: Alita Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Noul nume utilizator mai des folosit ingame Link de la ultima cerere:
-
- 1 răspuns
- 96 citiri
Nume actual: UsGirg Numele pe care il doriti: UsGrig Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Am observat recent mica greseala din nume (G I R G in loc de G R I G) Link de la ultima cerere: Aceasta este prima cerere
-
- 1 răspuns
- 128 citiri
Nume actual: Pintilie D. Numele pe care il doriti: MOLDOVEANU - Motivul pentru care doriti sa il schimbati: asa doresc Link de la ultima cerere: -
-
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 108 citiri
Nume actual: rrrrr#fragbite Numele pe care il doriti: BogdanDLP Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Numele de pe forum nu coincide cu cel de pe Ts Link de la ultima cerere:
-
- 1 răspuns
- 105 citiri
Nume actual: omfg parintele ion Numele pe care il doriti: yknuj Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Mi am facut acum 2 ani contul random Link de la ultima cerere:
-
-
- Server Managers
- 1 răspuns
- 128 citiri
Nume actual: SF1 Numele pe care il doriti: SF70r @ NESTLE Motivul pentru care doriti sa il schimbati: I Like The new nickname Link de la ultima cerere: first request
-
-
-
- Server Managers
- 1 răspuns
- 110 citiri
Nume actual: lnterSwlt Numele pe care il doriti: Youcef. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Pentru că numele meu este pe serverul ZM Link de la ultima cerere: -
-
-
-
- Server Managers
- 1 răspuns
- 117 citiri
Nume actual: -wK- Renix /./ Numele pe care il doriti: IrSoY. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: my nickname in game IrSoY. ,so i would like to have the same nick. Link de la ultima cerere: first request
-