Interviuri
În această categorie puteți vizualiza interviurile susținute de către utilizatorii comunității. Enjoy it!
Sub-forumuri
144 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 266 citiri
Aici este o lista cu întrebări ce pot fi puse în interviurile viitoare. 👨🏻💻✍🏻👱🏻 VIAȚA PERSONALĂ 👨🏻💻✍🏻👱🏻 Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Ce îți place să faci în timpul liber? Unde te vezi peste 10 ani? Ce abilitate ai vrea să stăpânești? Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Cât de diferită era viața ta acum un an? Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu …
Ultimul răspuns de la devylinn @ LCS, -
- 2 răspunsuri
- 201 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @quix! Reporter - Mr.JohnnySins: Salut @quix! Ma bucur ca doresti sa participi la acest interviu marca LEAGUECS ROMANIA ! Leader MIX-AREA - quix: Salut @Mr.JohnnySins! Ma bucur ca mi-ai acceptat cererea de interviu si abia astept sa raspund intrebarilor! Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Leader MIX-AREA - quix: Ma numesc Adelin, am 20 de ani si sunt din Campia Turzii, Cluj. Reporter - Mr.JohnnySins: Ce îți place să faci în timpul liber? Leader MIX-AREA - quix: Imi place sa ies cu prietenii, sa ma simt bine…
Ultimul răspuns de la quix, -
- 0 răspunsuri
- 274 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @iportocala.xD! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Bună @iportocala.xD! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! GFX Designer - iportocala.xD: Buna, cu mare drag chiar daca am raspuns mai greu. =]] Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? GFX Designer - iportocala.xD: Ma numesc Andreea, am 27 de ani si locuiesc in Roman dar stau in Suceava. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? GFX Designer - iportocala.xD: Sa ma relaxez cu o muzica, un ps, jocuri. Re…
Ultimul răspuns de la Alexandru06 @ LCS, -
- 0 răspunsuri
- 188 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Colten! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Colten! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Manager Server - Colten: Salut , multumesc si eu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Manager Server - Colten: Adrian , dar aproape toti ma striga dupa numele de joc , am 23 de ani si sunt din Craiova. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cea mai mare lupta câștigată până acum? Manager Server - Colten: Lupta cu mine , sunt capos. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câte…
- 0 răspunsuri
- 201 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Cizmă Bă! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Cizmă Bă! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Moderator - Cizmă Bă: Salut Alexandru! Multumesc si eu pentru invitatie! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Moderator - Cizmă Bă: Sebastian, 24 , Falticeni, jud. Suceava. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. Moderator - Cizmă Bă: Calitati: prietenos, o persoana care comunica, creativ, intuitiv. Defecte: cateodata lenes, intarzi…
-
- Manager Server
- 3 răspunsuri
- 341 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Tavvy! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Tavvy! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! LEAGUECS LEGEND - Tavvy: Salut! Cu drag! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? LEAGUECS LEGEND - Tavvy: Octavian Pomarleanu, 31 de ani si din Targoviste Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cât de diferită era viața ta acum un an? LEAGUECS LEGEND - Tavvy: Putin mai stresat, cu imbolnavirea copilului, anul acesta momentan merge bine Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva di…
Ultimul răspuns de la X-Tream, -
-
- 2 răspunsuri
- 297 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Sunryse! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Buna @Sunryse! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Manager Server - Sunryse: Bunăă! Mulțumesc și eu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Manager Server - Sunryse: Numele meu este Melania, locuiesc in Constanța și, cât despre vârstă… Am 22 de ani, dar mi se spune des „nu vindem țigări minorilor”, „mamaie dar vezi ca leagănele alea sunt pentru copiii de 10 ani” și „ăhăă… am înțeles, aștepți să intre alocația”. Reporter - Alexandru…
- 0 răspunsuri
- 98 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @shaft! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @shaft! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Junior Moderator - shaft: Salutare Alexandru, salutare tuturor. Si eu ma bucur ca m-ai ales pe mine sa sustin acest interviu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Junior Moderator - shaft: Ma numesc Catalin, am varsta de 24 de ani si locuiesc in Alba iulia. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior Moderator - shaft: Pai in timpul meu liber mi-l petrec in…
- 0 răspunsuri
- 141 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @KING | ROBERT! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @KING | ROBERT! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Salutare Alex! Iti multumesc frumos pentru invitatie! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: Numele meu este Robert, am 18 ani si sunt din Botosani. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? LEAGUECS LEGEND - KING | ROBERT: In timpul liber imi place sa ma joc CS 1.6 pe serverul meu. …
- 1 răspuns
- 195 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @focus! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Bună @focus! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Members - focus: Buna! Apreciez si eu ca m-ai invitat la interviu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Members - focus: Numele meu este Marina, am 21 de ani si locuiesc in București! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Members - focus: Pai, sa ies afara, iar când nu ies, îmi ocup timpul pe PC! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a î…
Ultimul răspuns de la unguru, -
- 1 răspuns
- 115 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @XAndreeaX! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Bună @XAndreeaX! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Addicted Members - XAndreeaX: Buna, oricand multumesc si eu. 🙂 Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Addicted Members - XAndreeaX: Ma numesc Andreea, am 21 de ani si sunt din Constanța! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Addicted Members - XAndreeaX: Acum mare lucru nu mai fac, ma odihnesc mai mult dar cand mai prind timp mai intru pe CS. Reporter …
- 1 răspuns
- 116 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @OREO! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @OREO! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! GFX Designer - OREO: Cu drag! Iti multumesc si eu pentru acordarea acestui interviu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? GFX Designer - OREO: Ma numesc Laurentiu (Laur), am 28 de ani si sunt din Brasov. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde te vezi peste 10 ani? GFX Designer - OREO: Cu familia formata(sotie si copii) fericiti si impliniti. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să fa…
-
- Manager Server
- 3 răspunsuri
- 187 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @John @ Anormalii Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @John @ Anormalii Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! ✍Fondator - John @ Anormalii: Buna . Multumesc pentru invitatie si zic , din nou, sa fie balci :)) Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? ✍Fondator - John @ Anormalii: Numele meu este Ionut ( era logic ) :)) , deocamdata am 33 de ani si locuiesc in Iasi . Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber? ✍Fondator - John @ Anormalii: Pai ca un roman adevar…
Ultimul răspuns de la Vice, -
-
- 1 răspuns
- 129 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @unguru Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @unguru. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Buna, iti multumesc de invitatie. Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Ma numesc Daniel am 21 de ani si locuiesc in Satu Mare. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber? ✍ LEAGUECS LEGEND - unguru: Prefer sa ies din casa cand e vreme buna afara. Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai interesant…
-
- Manager Server
- 2 răspunsuri
- 199 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Demon! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Demon! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Administrator - Demon: Salut, asemenea, multumesc pentru invitatie! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Administrator - Demon: Ma numesc Cristian, am 19 ani si locuiesc in Neamt. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Administrator - Demon: Pot spune ca ador cititul si gaming-ul + anime. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calităț…
-
- 1 răspuns
- 120 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @eL DrAg0! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @eL DrAg0! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! GFX Designer - eL DrAg0: Si eu iti multumsc pentru invitatie! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? GFX Designer - eL DrAg0: Ma numesc Samuel Catalin, am 28 de ani si sunt din Brasov. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? GFX Designer - eL DrAg0: Sa petrec timpul alaturi de cei apropiati. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a …
- 2 răspunsuri
- 194 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @jEko Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @jEkoÎți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu! LEAGUECS LEGEND - jEko: Buna Mada, multumesc pentru invitatie in primul rand. Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? LEAGUECS LEGEND - jEko: Ma numesc Marius am 27 de ani si locuiesc in Constanta. Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber? LEAGUECS LEGEND - jEko: Nu prea am timp liber in general, dar cand am lenevesc. Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai inte…
Ultimul răspuns de la wasd, -
-
- Manager Server
- 5 răspunsuri
- 268 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Andt.! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Andt.! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! LEAGUECS LEGEND - Andt.: Cu mare drag, eu îți mulțumesc pentru acest interviu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Mă numesc Andrei, am 19 ani, în curând 20 și locuiesc în Sighetul Marmației când stau în România. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Sunt foarte multe dar în timp …
-
- 4 răspunsuri
- 181 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @KRATOS.. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @KRATOS.! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Moderator - KRATOS.: salut, cu mare drag ! ❤️ Reporter - Alexandru06 @ LCS: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Moderator - KRATOS.: sigur , sa-i dam bice Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Moderator - KRATOS.: Ma numesc Marius, am 19 ani si locuiesc in Constanta. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Mod…
Ultimul răspuns de la Andt., -
- 4 răspunsuri
- 183 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Chestorr. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Chestorr! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Junior Moderator - Chestorr: Salut, multumesc pentru invitatie. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Junior Moderator - Chestorr: Desigur. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Junior Moderator - Chestorr: Ma numesc Andrei, am varsta frumoasa de 17 ani si in prezent locuiesc in Belgia. Reporter - Alexandru06 @ LCS: …
Ultimul răspuns de la ThunderStorm., -
- 1 răspuns
- 162 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @skaiutz Reporter - Mr.JohnnySins: Salut, skaiutz! Iti multumesc ca doresti sa participi la acest interviu. Junior Moderator - skaiutz: Salut, Multumesc de invitatie. Reporter - Mr.JohnnySins: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Junior Moderator - skaiutz: Da Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Junior Moderator - skaiutz: Ma numesc Ionut, am 16 ani si locuiesc in Bacau. Reporter - Mr.JohnnySins: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu…
Ultimul răspuns de la Andt., -
- 4 răspunsuri
- 365 citiri
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @Dexter. Reporter - devylinn: Buna Dexter! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! GFX Designer - Dexter: Bună, Mădălina! Imi face o deosebită plăcere să fiu aici, cu mare drag! Reporter - devylinn: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? GFX Designer - Dexter: Cu drag, te ascult. Reporter - devylinn: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? GFX Designer - Dexter: Numele meu este Cătălin P., am 23 de ani și mă situez cam peste tot, București, Pitești, dar in general mă găsești în Cra…
Ultimul răspuns de la B3arHandz, -
- 8 răspunsuri
- 273 citiri
Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS.RO! În acest interviu suntem alături de @Cristiina Reporter - devylinn: Buna Cristiina! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Girl - Cristiina: Bunaa, iti multumesc si eu ca te-ai gandit la mine Reporter - devylinn: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Girl - Cristiina: Desigur, te ascult Reporter - devylinn: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Girl - Cristiina: Ma numesc Cristina Elena Mocanu, am 22 de ani si locuiesc in Constanta, dar mai mult in Craiova 🤣 Reporter - devylinn: Cum te-ai caracteriza in…
- 8 răspunsuri
- 309 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS.RO! In acest interviu suntem alaturi de @devylinn @ Anormalii Reporter | Apollo22: Buna devylinn! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Global-Moderator & GFX Designer | devylinn: Buna, si eu iti multumesc pentru invitatie Reporter | Apollo22: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Global-Moderator & GFX Designer | devylinn: Sigur! Reporter | Apollo22: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Global-Moderator & GFX Designer | devylinn: Ma numesc Mare Madalina Irina, am 24 ani si sunt din Bucuresti Reporter |…
- 1 răspuns
- 172 citiri
Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @The Guardian Reporter - Mr.JohnnySins: Salut, The Guardian! Iti multumesc ca doresti sa participi la acest interviu. Moderator - The Guardian: Salut, multumesc si eu pentru ca imi iei acest interviu Reporter - Mr.JohnnySins: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Moderator - The Guardian: Desigur Reporter - Mr.JohnnySins: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Moderator - The Guardian: Ma numesc Stefan Alexandru am 20 si sunt din Bucuresti Reporter - Mr.JohnnySins: Ai fr…
Ultimul răspuns de la devylinn @ LCS,