Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Noiembrie 22, 2025 Administrator Postat Noiembrie 22, 2025 Bine v-am găsit la un nou interviu din proiectul "Părerea managerilor contează" din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de @russnacu INFO Comunitatea LEAGUECS vine cu un nou proiect în cadrul zonei de interviuri și anume "PĂREREA MANAGERILOR CONTEAZĂ", oferindu-ne o imagine clară asupra serverelor de joc, aflierea acestora în comunitate și modalităților prin care putem susține managerii serverelor afiliate LEAGUECS. Prin interviurile susținute avem ca scop îmbunătățirea relației de comunicare dintre staff-ul comunității și managerii serverelor de joc, cât și beneficiile pe care le putem acorda pentru a menține un climat optim de joc. ✍ VIAȚA PERSONALĂ ✍ Reporter - PinkyQueen @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [CAMPIONII] russnacu: Marian , 28 , Snagov Ilfov Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? [CAMPIONII] russnacu: Sa ma relaxez Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [CAMPIONII] russnacu: Seful Perfect Reporter - PinkyQueen @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [CAMPIONII] russnacu: Cu o cafea Reporter - PinkyQueen @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [CAMPIONII] russnacu: Anglia Reporter - PinkyQueen @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [CAMPIONII] russnacu: Londra Reporter - PinkyQueen @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekendul? [CAMPIONII] russnacu: Cu familia Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu ți-l poți permite încă? [CAMPIONII] russnacu: O noua masina Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne care este aceasta. [CAMPIONII] russnacu: Manele , Oricare Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții? [CAMPIONII] russnacu: Ca l-am pierdut pe tata Reporter - PinkyQueen @ LCS: Practici vreun sport? Dacă da, ce fel de sport? [CAMPIONII] russnacu: Am practicat Fotbal timp de 7 ani ✍ Mediul Online ✍ Reporter - PinkyQueen @ LCS: Care este jocul tău preferat? [CAMPIONII] russnacu: Cs 1.6 Reporter - PinkyQueen @ LCS: Câte ore pe zi petreci în mediul online? [CAMPIONII] russnacu: 3 , 4 ore seara Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ce te-a făcut să alegi comunitatea LeagueCS pentru afilierea serverului tău? [CAMPIONII] russnacu: Cunosc comunitatea inca de cand s-a deschis Si stiu ca este nr1Ro Reporter - PinkyQueen @ LCS: Consideri că administrația LeagueCS este la dispoziția ta și te ajută în scurt timp? [CAMPIONII] russnacu: In proportie de 80% Reporter - PinkyQueen @ LCS: Comunitatea LeagueCS îți poate oferi mai mult sprijin pentru serverul tău? [CAMPIONII] russnacu: Oarecum da Reporter - PinkyQueen @ LCS: Dacă da, cu ce crezi că te-ar putea ajuta comunitatea Leaguecs? [CAMPIONII] russnacu: Cu acceptarea de a ma trece Server Partener Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ai fi de acord ca pe viitor să participi la anumite concursuri ce oferă beneficii pentru serverul tău? [CAMPIONII] russnacu: da dc nu! Reporter - PinkyQueen @ LCS: Ai fi interesat sa te alaturi staff-ului comunitati LeagueCs? [CAMPIONII] russnacu: Sigur cu mare Drag Pe această cale doresc să îi mulțumesc lui @russnacu pentru timpul acordat acestui interviu. Mă bucur că ai acceptat să faci parte din acest proiect și sper ca toți managerii să aibă un răspuns pozitiv asupra acestor interviuri. 1 2 1
Baby Gang Postat Noiembrie 22, 2025 Postat Noiembrie 22, 2025 Un interviu foarte frumos cu întrebări și răspunsuri pe măsură! Felicitări @PinkyQueen @ LCS& @russnacu.
Postări Recomandate