Addons-uri
Puteți deschide maxim 5 topicuri pe zi.
Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise.
Nu acceptăm limbaj obscen, jignitor, adus oricărui membru pe forum!
120 topicuri în acest forum
-
- 1 răspuns
- 793 citiri
Model de postare Titlu : Descriere: Autor : Descarcare : Pluginuri : Tip : Parola Arhivei( optional ) : Regulament General Mesajele off-topic sau spamming-ul nu sunt permise in caz contrar veti fi sanctionati. Numele topicului trebuie sa contina "Numele Addonsului si modul acestuia" . Exemplu : Addons Clasic . Modelul este obligatoriu in caz contrar veti primi warn. Link-ul de download trebuie sa fie valid în caz contrar veti primi warn. Evitaţi postarea de addons-uri care au mai fost postate. Folosiţi funcţia search în caz contrar veti primi warn. Mesajele de…
-
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 30 citiri
Titlu : addons zm 6.3 Descriere: este un addons de zombie plague outstanding ok Autor : unknown Descarcare : click Pluginuri : Tip : zombie outstanding 6.3 Parola Arhivei( optional ) :
-
-
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 31 citiri
Titlu : Addons respawn Descriere: este un addons bun din care poti incepe sa faci un server daca te pricepi putin la edit Autor : SkittzzZ Descarcare : click Pluginuri : Tip : respawn Parola Arhivei( optional ) : nu are
-
-
- 0 răspunsuri
- 28 citiri
Titlu : ZOMBIE BIOHAZARD 2025 ADDONS Descriere: Este modul original, editat de mine dupa anumite idei & cerinte care nu-mi apartin. De ce abandonat? In perioada respectiva m-am suparat ca nu gaseam pe nimeni sa faca modele(skin hm/zm) care sa fie compatibile cu metoda de afisare a modelelor reale(cea prin entitate, care nu tine cont de cl_minmodels), deoarece fiind un bug la anumite skinuri care apar deformate daca folosesc metoda prin entitate. A fost abandonat din punct de vedere al finalizarii de cerinte, dar este jucabil. Pare rau ca l postez, si ca a fost primul proiect pe care l-am abandonat(in total am doar 3 proiecte la care am renuntat din cunostinte li…
-
- 1 urmăritor
- 0 răspunsuri
- 80 citiri
Titlu : Addons CSGO REMAKE Descriere: este un addons de mod CSGO REMAKE clasic si simplu fara buguri Autor : Al3x Descarcare : CLICK Pluginuri : Tip : CSGO MODE Parola Arhivei( optional ) : -
-
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 68 citiri
Titlu : Addons JailBreak Descriere: este un addons de mod jb de pe timpu cand aveam mai multi server aici pe leaguecs de JB ( 2021 cred cam asa ) Autor : PedoBear (editat de cei ce aveam server atunci) Descarcare : CLICK AICI Pluginuri : sunt multe voi lasa doar plugins-jail.ini Tip : JailBreak Parola Arhivei( optional ) : ultima data nu avea cand am verificat
-
-
- 0 răspunsuri
- 64 citiri
Descriere: addons Zombie Plague 6.2 UltimateX Reloaded o versiune private facuta de mine , exact ce vinde si c**d Autor: SideWinder Versiune: 2.0b Descarcare: Click Descarcare 2 sma only: Link! Descarcare - google driverfull addons: Link! Pluginuri: ZPA62-CSBD.amxx WelcomeMessage.amxx csstats.amxx Admin_OnlyMsg.amxx LastMap.amxx AutoJoin.amxx Pluginuri Optionale: cutit.amxx ; bug fix la knife Gloante_Jump ; gloante infinite si double jump Tutorial compilare modul - Aici Tutorial Compilare Modul Video: Aici Informații suplimentare: a hotfix a fost facut pentru mod rezolvand ultimele doua probleme alea find admin chat si problema …
-
- 0 răspunsuri
- 50 citiri
Descriere Sistem de meciuri automat pentru serverele de tip "Clan War". Nume AUTO-MIX Autor p1Mp Info Este pluginul de baza a lui p1Mp, editat de Hartmann. Am colorat tot pluginul + adaugat respawn la rundele warm. Erorile le-am rezolvat cu ajutorul lui Nubo & Bugsy. Timp de 3 luni, nicio eroare. Comenzi !stopmatch - Folosita doar atunci cand apar probleme cu modul, in rest isi face treaba singur. /rr - Atunci cand intra playeri noi, daca nu vreti sa astepte pana se termina runda de warm, puteti da un /rr. /off - Blocheaza chat (y), say_team (u) fiind liber. /on - Deblocheaza chat. Poze https://imgur.com/a/EwNA0 Dow…
-
- 0 răspunsuri
- 47 citiri
• Descriere: Minunatul addons de deathrun cu sistem de vip, hook/rope/grab, modele vip si toate cele le stiti voi • Versiune AMXX: 1.10 • Autor: internetul, totul este pe internet, eu doar l-am aranjat • Versiune: 1.0 • Descarcare: Click aici • Pluginuri incluse: dr_admanager.amxx - mesaje in chat dr_afkspec.amxx - trimite playerii afk la spectate dr_allchat.amxx - mortii vorbesc pe chat si culori admin pe chat dr_autobhop.amxx - sari ca iepurele dr_blockchangeteam.amxx - n ai voie sa schimbi echipa dr_blocks.amxx - blochezi unele locuri playerii luand slay dr_chatlogger.amxx - salveaza chatul intr un html dr_duel.amxx - duel deathrun …
-
- 0 răspunsuri
- 50 citiri
Descriere: Un addons pentru modul clasic, facut din plictiseala. Nu are pluginuri de administrare, insa am incercat sa-l fac mai de 2025 asa, nu e cine stie ce, dar se poate incepe de la el, are nivele pe xp, assisturi, top15/rank etc noi, achievements, revive, vip, /skins + hats vip only etc. • Versiune AMXX: 1.9 • Autor: eu la addons, restu la pluginuri • Versiune: • Descarcare: Aici • Pluginuri incluse:e Exemplu: Addons mod CSGO facut de icsulescu si optimizat de icsulescu 2, are modelele schimbate la CT si Terro.etcetera! • Versiune AMXX: - versiune amxx. • Pluginuri incluse: [ 1] VIP Eng Version …
-
- 0 răspunsuri
- 51 citiri
Descriere: Este modul original, editat de mine dupa anumite idei & cerinte care nu-mi apartin. De ce abandonat? In perioada respectiva m-am suparat ca nu gaseam pe nimeni sa faca modele(skin hm/zm) care sa fie compatibile cu metoda de afisare a modelelor reale(cea prin entitate, care nu tine cont de cl_minmodels), deoarece fiind un bug la anumite skinuri care apar deformate daca folosesc metoda prin entitate. A fost abandonat din punct de vedere al finalizarii de cerinte, dar este jucabil. Pare rau ca l postez, si ca a fost primul proiect pe care l-am abandonat(in total am doar 3 proiecte la care am renuntat din cunostinte limitate), fiind limitat de cunostintele pe c…
-
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 76 citiri
Titlu : Addons Classic Descriere: este un addons de classic , ceva mai basic nu e cine stie ce dar arata bine daca e putin editat , l-am gasit prin pc si am zis sa l impartasesc cu toti Autor : Judecatorul ( addonsu e facut doar din plugin-uri de pe net de la diferiti oameni , nustiu daca ar fi el autor ) Descarcare : https://www.mediafire.com/file/8v3huo8kb0lpo6s/classicadd.zip/file Pluginuri : Tip : Classic Parola Arhivei( optional ) : -
-
-
- 0 răspunsuri
- 53 citiri
Titlu : Addons Respawn 2024 Descriere: Este un addons de respawn + fun. Autor : evo / lutherkov Descarcare : https://www.mediafire.com/file/wubak2n1kwn7aux/addons+respawn.rar/file Pluginuri : Tip : RESPAWN MODE Parola Arhivei( optional ) : -
-
- 0 răspunsuri
- 55 citiri
Title: Deathrun VIP System 2015 ADDONS Description: Este un addons folosit pe vechile servere de Deathrun. Are VIP, ROPE, HOOK, /adminmodels. Author : anaconda Download: https://drive.google.com/file/d/1aFKerFQd1QN3R2-li0Xr1acQDmIk4SEr/view Plugins: Type : Deathrun MODE Archive password (optional): -
-
- 0 răspunsuri
- 88 citiri
Titlu : ChristmaSanta Karma CSO ADDON [ 2k20 ] Descriere: - Autor : Smat Descarcare : https://www.sohaibxtreme.net/counter-strike-1-6-christmasanta-karma-cso-addon-2k20/ Pluginuri : - Tip : ChristmaSanta Parola Arhivei( optional ) : sohaibxtreme.net
-
- 2 răspunsuri
- 260 citiri
Descriere: addons respawn Autor : evo / lutherkov Descarcare :https://www.mediafire.com/file/wubak2n1kwn7aux/addons+respawn.rar/file Pluginuri : UltimateBans.amxx HostnameTimeleft.amxx players_models.amxx crx_chatmanager.amxx crx_ranksystem.amxx crx_knife_models.amxx crxknives_basic_skills.amxx crx_bestplayer.amxx server_tasks.amxx ad_manager.amxx crx_fireinthehole.amxx crx_motdcommands.amxx crx_admingroups.amxx debug Hats_fixed.amxx plugin.amxx debug crx_respawn_balance.amxx fakefull_original.amxx crx_autocommand.amxx crx_showip.amxx crx_adminchat.amxx admin_spec_esp.amxx Map_Spawns_Editor.amxx ;walkguard.…
-
- 0 răspunsuri
- 204 citiri
Titlu : AdminMod v50.61 - beta Descriere: Addon pe Admin Autor : Sir Drink A Lot Descarcare : Download Pluginuri : Sunt toate afisate Tip : - Parola Arhivei( optional ) : -
-
- 0 răspunsuri
- 93 citiri
Titlu : Unreal Demo Scanner Descriere: Unreal Demo Scanner — detectează toate instrumentele de hack care ies din fișierele .dem. (Sunt acceptate doar demonstrațiile POV) Autor : karaulov2 Descarcare : Download Pluginuri : - Tip : - Parola Arhivei( optional ) : -
-
- 2 răspunsuri
- 280 citiri
buna ziua as dori un addons de zombie plague cso full cu sma daca se poate ca sa il pot pune direct pe host mersi fain.(nu platesc pt addons)
-
- 2 răspunsuri
- 550 citiri
Title: Zombie Plague 6.2 Description: Addons Zombie Plague 6.2 Advanced Reloaded a private version made by me, exactly what sells StarGamerx, it is a Zombie Plague 6.2 addons with new modes and skins added. Author : Nico Download: Click here to download Plugins: Zombie_Plague6.2.amxx - Basic plugin bullet_damage.amxx - Show Damage to your opponent jetpackbun.amxx - Jet Pack and Bazzoka zp_countdown_remix.amxx - Time to infection zp_countdown_remix_wo_csx.amxx - Armed message when someone connects Leader.amxx - Show in chat The player with the most ammo and the most zp_sub_parachute.amxx - Parachute HudMessagesv1.4.amxx - Hud Mes…
-
- 7 răspunsuri
- 446 citiri
Salut, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un addons de furien, clasic sa fie sau cel cu credite de prin 2014/2015, mersi fain.
-
- 0 răspunsuri
- 249 citiri
Titlu : SoccerJam classic Descriere: este un mod de fotbal clasic, echipa care da cele mai multe goluri castiga, cu meniu de upgrade pe xp care se salveaza pe harta, tastati in chat comanda "/help" pentru mai multe detalii. Autor : Configurat de mine si autorii pluginurilor au ramas nemodificati. Descarcare : Click Aici Pluginuri : de baza amxx soccerjam.amxx ; sursa modului Auto_BunnyHop.amxx ; auto bunnyhop pentru viteza user_tag_prefix.amxx ; taguri pentru jucatori ad_manager.amxx ; se poate seta sa apara diferite anunturi in chat Yanderewolf12_amx_who.amxx ; comanda /who in chat sa apara admini in consola Tip : SoccerJam classic …
-
- 0 răspunsuri
- 517 citiri
Titlu : Zombie Outstanding Descriere: Modul original Zombie OutStanding contine SMA) Autor : SideWinder Descarcare : Click Pluginuri : ZombieOutstanding.amxx MapEndManager.amxx hp_vi.amxx AutoJoin.amxx Tip : Zombie Outstanding. Parola Arhivei( optional ) : -
-
- 0 răspunsuri
- 1k citiri
Title: Zombie Plague 6.0 Description: A Zombie Plague released on 2021. Author: by SideWinder Download: Here Plugins : csstats.sma Gloante_Jump.sma last_maps.sma ResetScore.sma WelcomeMessage.sma ZP60.sma Password of the Archive( optional ) : None
-
- 0 răspunsuri
- 521 citiri
Titlu : Addons JailBreak - 2023 EDITION [Special] Descriere: - Autor : Not specified Descarcare : DOWNLOAD Pluginuri : plugins-jb.ini Tip : Jailbreak Parola Arhivei( optional ) :-