Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Duminică la 11:39 Global-Moderators Postat Duminică la 11:39 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @ᴹᴿIuLyAnNn ;x [Reporter LEAGUECS] Razvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Salut , Ma numesc Iulian , am 25 de ani , Locuiest in Targoviste ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Global Moderator LEAGUECS]ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Imi place sa stau la laptop , sa ies pe afara cu baietii ! [Reporter LEAGUECS] Razvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Sincer nu ma gandesc asa la viitor , eu traiesc prezentul , nu imi fac planuri ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Nu m-am gandit mult la asta dar cred ca as vrea sa stapanesc abilitati de sofer de competitii ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: ALONE , deoarece orice fac si prin orice o sa trec in viata asta o voi face singur ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [Global Moderator LEAGUECS] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: O cafea si o tigara ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Este numele meu , dar voi vrea sa fac o schimbare ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce jocuri preferi să joci? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Cs 1.6 , CS2 , League of Legends ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Cu toti nu am o problema cu nimeni ! [Reporter LEAGUECS ] Răzvan: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: @PlayZeeK. # GFX , @Alexander. , @Răzvan @ LCS , @devylinn @ Leaguecs ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Sincer numai stiu , stiu doar ca am gasit-o dupa ce vechea comunitate s-a inchis ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Un STAFF de calitate , o comunitate foarte primitoare ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: A fost o impresie foarte buna cand am cunoscut oamenii din staff , si evolueaza foarte repede ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Da am ! [Reporter LEAGUECS] Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? [Global Moderator LEAGUECS ] ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Nestle.LeagueCs.Ro Acesta a fost interviul sustinut de catre Răzvan @ LCS & ᴹᴿIuLyAnNn ;x: Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 1 1 1 Citează
sh1nRa- Postat Duminică la 11:52 Postat Duminică la 11:52 Frumos, scurt și la obiect. Felicitari la amn2. 10 out of 10. 2 Citează
Global-Moderators Alexander. Postat Duminică la 12:03 Global-Moderators Postat Duminică la 12:03 Wow! 10/10 Iulian, aștept berea aia! 2 Citează
PgDn* Postat Duminică la 14:02 Postat Duminică la 14:02 Felicitari la amandoi pentru intrebari si raspunsurile pe masura 10/10 2 Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Duminică la 16:24 Global-Moderators Postat Duminică la 16:24 Felicitări 10 10 te pup fratioare 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.