Sari la conținut

Postări Recomandate

• Global-Moderators
Postat

Zvya-HOv-png-1714fd6ec6eb4d0a3f3eebbc958

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!

In acest interviu suntem alaturi de @jEko

[Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

[Moderator] jEko: Salut, ma numesc Marius, am 28 ani si sunt din Constanta.

[Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber?

[Moderator] jEko: Am foarte putin timp liber, iar acela incerc sa mi l petrec cu iubita.

[Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani?

[Moderator] jEko: Uuuhh, peste 10 ani este greu de pus, dar sper s ma vad acolo unde imi doream de mic.

[Reporter] Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

[Moderator] jEko: Abilitatea de a vindeca ura.

[Reporter] Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

[Moderator] jEko: O ambitie de fier.

[Reporter] Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

[Moderator] jEko: Nu fac nimic special de obicei, in cursul saptamanii sunt la munca deci ma trezesc la 4 :)), iar in weekend ma trezesc, beau o cafea, mananc ceva daca este si imi fac planuri pentru ziua/zilele ce urmeza.

[Reporter] Răzvan: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume?

[Moderator] jEko: Acum multi ani am vazut un LAN de CS 1.6 in Bulgaria, iar un jucator bulgar avea numele Geko, mi a placut iar de acolo l am derivat eu in jEko.

[Reporter] Răzvan: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate?

[Moderator] jEko: devylinn, psyho, sh1nra, X-Tream, hallen, alexander .. sunt multi sincer cu care as vrea sa ma intalnesc, inclusiv cu tine :D

[Reporter] Răzvan: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?

[Moderator] jEko: Singura este devylinn, care ma cunoaste de mult timp, am vorbit foarte multe, stie multe, in rest nu am

[Reporter] Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?

[Moderator] jEko: Intamplator, acum 5 ani cand m am reapucat de jocul asta am dat in lista de servers din joc si am gasit serverul GO.LEAGUECS.RO, iar de atunci nu am mai plecat de aici, v ati pricopsit cu mine pe cap.

[Reporter] Răzvan: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile?

[Moderator] jEko: Prima data nu mi s a parut prea ok, erau si niste caractere putin mai rebele in trecut, dar sincer ma bucur ca s a renuntat la ele. Acum comunitatea evolueaza doar in sus, staff ul actual este unul foarte ok, toti se ajuta intre ei, saritori cand ai nevoie de ei, intelegatori .. felictari.

[Reporter] Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?

[Moderator] jEko: Doar unul singur, devylinn.

[Reporter] Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? 

[Moderator] jEko: ATLANTIS.

Acesta a fost interviul sustinut de catre @Răzvan @ LCS & @jEko

Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 

• Like 1
  • Ador 1
  • Fortzaaaa 2

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate