Sp1dey Postat Vineri la 18:38 Postat Vineri la 18:38 (editat) Numele d-vs: Sp1dey IP server: 51.195.27.126:27015 DNS: LOYAL.LEAGUE.RO Tipul jocului (CS:GO, CS2, CS 1.6, SAMP): CS 1.6 Modul serverului: Respawn | CSDM. Număr de sloturi: 32 de sloturi. Firmă găzduire: EntrySoft. Deținători Principali (numele de pe forum): Sp1dey Deținători Secundari (numele de pe forum): Doar eu, momentan Link Thegamestracker: Click Aici Adresa de contact (mail, facebook, steam): Mail: fizzoofficial@gmail.com | Whats'AP: 0747153093. | Steam: eusuntsp1dey Ce tip de server de voce folosești? (TS3, Discord): Discord. De unde ai auzit de LEAGUECS ROMANIA? (Facebook, Google, Recomandat de ..)*: De la un fost tovaras de aici de pe comunitate Disclaimer: ~Acest server(adresa IP) este cumparat de mine si ulterior m-am asociat cu SeeTheer. Fiind sa nu mai colaborez cu el, doresc ca acest IP sa l continui eu si fara el Link Thegamestracker :Si aici Editat Vineri la 18:40 de Sp1dey 1
Administrator RĂDUCU Postat Vineri la 19:01 Administrator Postat Vineri la 19:01 Nu e nevoie de o cerere dns in acest caz, lasă-mi te rog în privat dovezile ca ești deținătorul principal și actualizăm accesele.
Postări Recomandate