Sari la conținut

Postări Recomandate

• Global-Moderators
Postat

Zvya-HOv-png-1714fd6ec6eb4d0a3f3eebbc958

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!

In acest interviu suntem alaturi de @sh1nRa-

Reporter [Răzvan] - Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Moderator [sh1nRa-] - Salut, mă numesc Alex (Ali, porecla) am 27 de ani și locuiesc în București.

Reporter [Răzvan] - Ce îți place să faci în timpul liber? 

Moderator [sh1nRa-] - Sunt un leneș incurabil.. așa că stau pe pc sau fac orice să treacă timpul.. dar nu sunt tot timpul așa, câteodată am chef de ieșeala, și ies.

Reporter [Răzvan] - Unde te vezi peste 10 ani?

Moderator [sh1nRa-] - 10 ani.. dar ce optimiști suntem. Era vorba aia, nu știu ce fac mâine dar peste 10 ani. Probabil, sper cu familie.. bine și sănătos.

Reporter [Răzvan] - Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

Moderator [sh1nRa-] - Invizibil sunt deja, așa că abilitatea de a mă teleporta.

Reporter [Răzvan] - Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? 

Moderator [sh1nRa-] - "Tusea și junghiul"

Reporter [Răzvan] - Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

Moderator [sh1nRa-] - ... nu este un mod, este mai mult un mood. Ăla de a ști că sunt liber în ziua respectivă.

Reporter [Răzvan] - Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume?

Moderator [sh1nRa-] - M-am uitat la un anime, 1 sau 2 episoade.. anume Fire Force, de acolo, este un personaj Shinra și pe vremea aia mă uităm mult la meciuri de CSGO, nu cred că era CS2 pe atunci, și juca NaVi (echipa pe care o susțin) versus Gambit, la ei juca sh1ro.. și de acolo, le-am combinat și a ieșit sh1nRa- 

Reporter [Răzvan] - Ce jocuri preferi să joci? 

Moderator [sh1nRa-] - CS 1.6, CSGO când eram în prime.. CS2, am jucat la început când a apărut.. am zis că poate, poate dar nu m-a prins.. tot ce mi-a rămas din jocul ăla este inventarul de 600+ euro.

Reporter [Răzvan] - Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? 

Moderator [sh1nRa-] - Probabil cu cei cu care am mai stat pe TS.. @Grey@MadCta@grinch_94 @jEkoși @bia să nu fie doar băieți.

Reporter [Răzvan ] - Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?

Moderator [sh1nRa-] - Nu am prieteni pe această comunitate.

Reporter [Răzvan] - Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?

Moderator [sh1nRa-] - In CS 1.6 la servere random..

Reporter [Răzvan] - Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia?

Moderator [sh1nRa-] - Este destul de ok, oamenii te ajută dacă ai vreo nedumerire.. eu că moderator, am întrebăm când nu am știut, și mi s-a răspuns, m-au ajutat. Super ok echipa.

Reporter [Răzvan] - Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile?

Moderator [sh1nRa-] - În prima fază.. o impresie nasoală.. prima, prima dată când am intrat pe forum eram nervos că primisem ban pe nedrept.. mă chema IBelieveYou,ButMyGlock19Don't pe atunci.. în fine, cred că îmi scosese banul dar nu m-am mai întors pe acel server, până când am dat de respawn, pe care îmi petreceam tot timpul liber, respawn-ul deținut de @aLiN. actualul ATLANTIS!

Cât despre staff am zis și mai sus, foarte ajutător, primitor, glumeț.. cu așa atitudine, eu zic că doar în sus mergem!

Reporter [Răzvan] - Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? 

Moderator [sh1nRa-] - Nu am prieteni pe această comunitate.

Reporter [Răzvan] - Ai vreun server favorit din comunitate? 

Moderator [sh1nRa-] - ATLANTIS

Acesta a fost interviul sustinut de catre @Răzvan @ LCS & @sh1nRa-

Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 

• Ador 1
  • Fortzaaaa 1
  • Mersi 1

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate