LCS PREMIUM Dozer Postat Mai 18 LCS PREMIUM Postat Mai 18 Nume : Rusu Radu Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Să se adauge o noua categorie Mobile Legend . Este un fel de League Of Legends doar că pe telefon , ne putem adaugă la prieteni și crea meciuri împreună fiind resposabili anumiți membri cu această categorie dacă se votează PRO ! Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Divertisment interactiv.
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 18 Administrator Postat Mai 18 Interesantă idee, detaliază-mi puțin viziunea ta cu ea, te rog.
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Mai 18 Administrator Postat Mai 18 Esti de acord sa primesti moderator si sa postezi acolo si sa o si moderezi?
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Mai 18 Global-Moderators Postat Mai 18 idee buna si si ar fi ok
LCS PREMIUM Dozer Postat Mai 18 Autor LCS PREMIUM Postat Mai 18 Bun , să incepem de la A-Z Aceasta find interfața jocului (startu / deschiderea ) Există sarcini zilnice în joc Abonament lunar Star Light Magazin & Upgrade Profilul tău Modurile Jocului Alegerea Eroului pe campul de luptă Monstri din joc Breasla Mobile Legends: Bang Bang : Un MOBA 5-v-5 pentru mobil (Android & iOS) lansat în 2016 de Moonton. Mecanică rapidă: meciuri de 15 minute ; harta clasică cu 3 linii, junglă și obiective (turn, Lord). Eroi: peste 120 de campioni din roluri diferite (Tank, Fighter, Assassin, Mage, Marksman, Support); rotație gratuită + skin-uri cosmetice. Control & iteme: două joystick-uri virtuale (mișcare + abilități); build de iteme flexibil în timpul meciului. Moduri: Ranked (sistem de ligi), Classic, Brawl 1-linie, Arcade (chess/tower defense), custom. Esport: ligă regională MPL (SEA, Brazilia, MENA etc.) și turneul mondial M-Series—premii de milioane $. Popularitate: +1 mld descărcări, baza de jucători mai ales în Asia de Sud-Est; evenimente și colaborări pop-culture regulate. Monetizare: free-to-play cu achiziții in-app (skin-uri, battle pass), dar fără pay-to-win direct. Pe scurt, un LoL pentru telefon, gândit să-ți livreze lupte rapide și competitive oriunde te-ai afla. Chiar acum, devylinn @ Leaguecs a spus: Esti de acord sa primesti moderator si sa postezi acolo si sa o si moderezi? Nu îmi permite timpul cu MODERAREA dar în schimb pot posta , ajuta membri & in special a face această comunitate de ” Moba ” să fie frumoasă din aspectul vizual , game-play !
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 18 Administrator Postat Mai 18 Acum 10 minute, Rusu Radu a spus: Bun , să incepem de la A-Z Aceasta find interfața jocului (startu / deschiderea ) Există sarcini zilnice în joc Abonament lunar Star Light Magazin & Upgrade Profilul tău Modurile Jocului Alegerea Eroului pe campul de luptă Monstri din joc Breasla Mobile Legends: Bang Bang : Un MOBA 5-v-5 pentru mobil (Android & iOS) lansat în 2016 de Moonton. Mecanică rapidă: meciuri de 15 minute ; harta clasică cu 3 linii, junglă și obiective (turn, Lord). Eroi: peste 120 de campioni din roluri diferite (Tank, Fighter, Assassin, Mage, Marksman, Support); rotație gratuită + skin-uri cosmetice. Control & iteme: două joystick-uri virtuale (mișcare + abilități); build de iteme flexibil în timpul meciului. Moduri: Ranked (sistem de ligi), Classic, Brawl 1-linie, Arcade (chess/tower defense), custom. Esport: ligă regională MPL (SEA, Brazilia, MENA etc.) și turneul mondial M-Series—premii de milioane $. Popularitate: +1 mld descărcări, baza de jucători mai ales în Asia de Sud-Est; evenimente și colaborări pop-culture regulate. Monetizare: free-to-play cu achiziții in-app (skin-uri, battle pass), dar fără pay-to-win direct. Pe scurt, un LoL pentru telefon, gândit să-ți livreze lupte rapide și competitive oriunde te-ai afla. Nu îmi permite timpul cu MODERAREA dar în schimb pot posta , ajuta membri & in special a face această comunitate de ” Moba ” să fie frumoasă din aspectul vizual , game-play ! Mulțumesc pentru detalii, eu am nevoie să știu viziunea ta asupra categoriei pe forum, mai mult.
LCS PREMIUM Dozer Postat Mai 18 Autor LCS PREMIUM Postat Mai 18 1 oră în urmă, Dexter. @ GOV.RO a spus: Mulțumesc pentru detalii, eu am nevoie să știu viziunea ta asupra categoriei pe forum, mai mult. copy - paste League Of Legends Am creat o breaslă pentru joc !
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 18 Administrator Postat Mai 18 Din punctul meu de vedere este în regulă, ce aș itera, e faptul că aș vrea să-ți încredințăm ție această secțiune s-o gestionezi, în limita timpului tău disponibil. #pro. 1
LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Mai 19 LCS PREMIUM Postat Mai 19 Daca va fi cineva sa se ocupe de această secțiune sunt
Fondator Ares Postat Mai 20 Fondator Postat Mai 20 doar daca esti de accord pentru a modera aceasta categorie ! Daca da, poti lua legatura cu @devylinn @ Leaguecs , @Luxie sau @Dexter. @ GOV.RO pentru adaugare grad & creare sectiune !
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 20 Administrator Postat Mai 20 Subiect închis! Așteptăm răspunsul tău dacă ești doritor sau nu de moderarea categoriei. Ne cauți în privat. 1
Postări Recomandate