LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Ieri la 15:58 LCS PREMIUM Postat Ieri la 15:58 Nume : Rusu Radu Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Să se adauge o noua categorie Mobile Legend . Este un fel de League Of Legends doar că pe telefon , ne putem adaugă la prieteni și crea meciuri împreună fiind resposabili anumiți membri cu această categorie dacă se votează PRO ! Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Divertisment interactiv. Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 16:00 Administrator Postat Ieri la 16:00 Interesantă idee, detaliază-mi puțin viziunea ta cu ea, te rog. Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 16:02 Administrator Postat Ieri la 16:02 Esti de acord sa primesti moderator si sa postezi acolo si sa o si moderezi? Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Ieri la 16:02 Global-Moderators Postat Ieri la 16:02 idee buna si si ar fi ok Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Ieri la 16:31 Autor LCS PREMIUM Postat Ieri la 16:31 Bun , să incepem de la A-Z Aceasta find interfața jocului (startu / deschiderea ) Există sarcini zilnice în joc Abonament lunar Star Light Magazin & Upgrade Profilul tău Modurile Jocului Alegerea Eroului pe campul de luptă Monstri din joc Breasla Mobile Legends: Bang Bang : Un MOBA 5-v-5 pentru mobil (Android & iOS) lansat în 2016 de Moonton. Mecanică rapidă: meciuri de 15 minute ; harta clasică cu 3 linii, junglă și obiective (turn, Lord). Eroi: peste 120 de campioni din roluri diferite (Tank, Fighter, Assassin, Mage, Marksman, Support); rotație gratuită + skin-uri cosmetice. Control & iteme: două joystick-uri virtuale (mișcare + abilități); build de iteme flexibil în timpul meciului. Moduri: Ranked (sistem de ligi), Classic, Brawl 1-linie, Arcade (chess/tower defense), custom. Esport: ligă regională MPL (SEA, Brazilia, MENA etc.) și turneul mondial M-Series—premii de milioane $. Popularitate: +1 mld descărcări, baza de jucători mai ales în Asia de Sud-Est; evenimente și colaborări pop-culture regulate. Monetizare: free-to-play cu achiziții in-app (skin-uri, battle pass), dar fără pay-to-win direct. Pe scurt, un LoL pentru telefon, gândit să-ți livreze lupte rapide și competitive oriunde te-ai afla. Chiar acum, devylinn @ Leaguecs a spus: Esti de acord sa primesti moderator si sa postezi acolo si sa o si moderezi? Nu îmi permite timpul cu MODERAREA dar în schimb pot posta , ajuta membri & in special a face această comunitate de ” Moba ” să fie frumoasă din aspectul vizual , game-play ! Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 16:43 Administrator Postat Ieri la 16:43 Acum 10 minute, Rusu Radu a spus: Bun , să incepem de la A-Z Aceasta find interfața jocului (startu / deschiderea ) Există sarcini zilnice în joc Abonament lunar Star Light Magazin & Upgrade Profilul tău Modurile Jocului Alegerea Eroului pe campul de luptă Monstri din joc Breasla Mobile Legends: Bang Bang : Un MOBA 5-v-5 pentru mobil (Android & iOS) lansat în 2016 de Moonton. Mecanică rapidă: meciuri de 15 minute ; harta clasică cu 3 linii, junglă și obiective (turn, Lord). Eroi: peste 120 de campioni din roluri diferite (Tank, Fighter, Assassin, Mage, Marksman, Support); rotație gratuită + skin-uri cosmetice. Control & iteme: două joystick-uri virtuale (mișcare + abilități); build de iteme flexibil în timpul meciului. Moduri: Ranked (sistem de ligi), Classic, Brawl 1-linie, Arcade (chess/tower defense), custom. Esport: ligă regională MPL (SEA, Brazilia, MENA etc.) și turneul mondial M-Series—premii de milioane $. Popularitate: +1 mld descărcări, baza de jucători mai ales în Asia de Sud-Est; evenimente și colaborări pop-culture regulate. Monetizare: free-to-play cu achiziții in-app (skin-uri, battle pass), dar fără pay-to-win direct. Pe scurt, un LoL pentru telefon, gândit să-ți livreze lupte rapide și competitive oriunde te-ai afla. Nu îmi permite timpul cu MODERAREA dar în schimb pot posta , ajuta membri & in special a face această comunitate de ” Moba ” să fie frumoasă din aspectul vizual , game-play ! Mulțumesc pentru detalii, eu am nevoie să știu viziunea ta asupra categoriei pe forum, mai mult. Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Ieri la 18:47 Autor LCS PREMIUM Postat Ieri la 18:47 1 oră în urmă, Dexter. @ GOV.RO a spus: Mulțumesc pentru detalii, eu am nevoie să știu viziunea ta asupra categoriei pe forum, mai mult. copy - paste League Of Legends Am creat o breaslă pentru joc ! Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 19:07 Administrator Postat Ieri la 19:07 Din punctul meu de vedere este în regulă, ce aș itera, e faptul că aș vrea să-ți încredințăm ție această secțiune s-o gestionezi, în limita timpului tău disponibil. #pro. 1 Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat 9 ore în urmă Global-Moderators Postat 9 ore în urmă Daca va fi cineva sa se ocupe de această secțiune sunt Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.