Global-Moderators Alexander. Postat Mai 24 Global-Moderators Postat Mai 24 Am Am/N-am mâncat shaorma picantă? Citează
sh1nRa- Postat Mai 25 Autor Postat Mai 25 Am! Am/N-am jucat vreodată la pariuri sau păcănele? Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 25 Global-Moderators Postat Mai 25 Am Am / N-am fumat iarba ? Citează
sh1nRa- Postat Mai 26 Autor Postat Mai 26 N-am. Am/N-am făcut ceva greșit și am dat vina pe altcineva? Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 26 Global-Moderators Postat Mai 26 N-am Am / N-am fost prins de politie cand furam ? Citează
Global-Moderators Alexander. Postat Mai 27 Global-Moderators Postat Mai 27 Am Am/N-am dat rage pe CS2. Citează
Gabi Power Postat Miercuri la 17:17 Postat Miercuri la 17:17 N-am. Am/n-am facut infractiuni? Citează
Global-Moderators Alexander. Postat Miercuri la 20:18 Global-Moderators Postat Miercuri la 20:18 N-am Am/N-am plăcut o fată când eram la grădi? :)) Citează
sh1nRa- Postat Joi la 15:51 Autor Postat Joi la 15:51 Cred că am.. Am/N-am fost vreodată la un concert live? Citează
sh1nRa- Postat Duminică la 18:05 Autor Postat Duminică la 18:05 N-am. Am/N-am stat treaz/ă noaptea conștient că a doua zi dimineață mă duc la muncă/școală? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.