sh1nRa- Postat Luni la 17:48 Postat Luni la 17:48 Un joc clasic, interactiv. Răspunzi simplu cu am sau n-am la întrebarea pusă de cel de mai sus. Încep eu: Am/N-am fost duminica trecută la vot? Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Luni la 18:18 Moderators Postat Luni la 18:18 Am Am / N-am frica de inaltimi ? Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Luni la 18:18 Global-Moderators Postat Luni la 18:18 N am Am n am furat ? Citează
sh1nRa- Postat Luni la 18:47 Autor Postat Luni la 18:47 Am. Am/N-am fost tras la răspundere degeaba? Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Ieri la 09:10 Global-Moderators Postat Ieri la 09:10 am am/n-am baut pana am picat lat? Citează
sh1nRa- Postat Ieri la 12:18 Autor Postat Ieri la 12:18 N-am. Am/N-am început să fumez de la o vârstă fragedă? Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat 22 ore în urmă Moderators Postat 22 ore în urmă Am Am / N-am masina ? Citează
sh1nRa- Postat 21 ore în urmă Autor Postat 21 ore în urmă N-am. Am/N-am văzut ultimul videoclip al lui GoRider? Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat 19 ore în urmă Global-Moderators Postat 19 ore în urmă N-am Am/n-am mâncat până am plesnit Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.