Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 10 Global-Moderators Postat Mai 10 -Bula pe care raft din biblioteca ai pus cartile de matematica ? - Pe raftul de carti horror. Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 11 Autor Global-Moderators Postat Mai 11 Mama il iscodește pe Bulă. Mama: - Ia zi, Bulișor, ce a zis tatăl tău când a căzut pe scări? Bulă: - Să spun și înjurăturile? Mama: - Nu, Bulișor! Bulă: - N-a zis nimic! Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 12 Autor Global-Moderators Postat Mai 12 Bulă se întâlneste cu un cunoscut: - Măi Bulă, îți transmit salutări de Ia un fost coleg de școală primară. - Cum îl cheamă? - Nu-mi amintesc. Dar e mic, negricios și cu chelie. - Atunci nu mi-a fost coleg. N-am avut în clasă niciunul cu chelie! Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 13 Autor Global-Moderators Postat Mai 13 O blondă merge cu peştişorul la veterinar. – Eu cred că este epileptic, îi spune ea veterinarului. Veterinarul aruncă o privire şi răspunde: – Mie mi se pare că e destul de liniştit. – Staţi, că încă nu l-am scos din apă! Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 15 Autor Global-Moderators Postat Mai 15 Bulă la ora de Sociologie: -Numim hoț pe cel care ia proprietatea altuia – explică profesorul. -Bulă, tu nu ești atent! -Ba da, domnule profesor. -Atunci spune-mi, ce aș fi eu dacă ți-aș scoate din buzunar 1000 de lei? -Vrăjitor, domnule profesor. Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 16 Autor Global-Moderators Postat Mai 16 Miez de iarnă, Bulă se ia Ia vorbă cu vecinul: - Dă-mi și mie, te rog zăpada din fața casei. - Și ce îmi dai? - O lopată. Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 17 Autor Global-Moderators Postat Mai 17 - De luni plec în concediu, îl anunță șeful pe Bulă. Tu o să-mi ții locul. Nu-i nevoie să-ți spun ce ai de făcut... - Nu, domn' șef. Ar fi totuși o problemă - Care? - Nu cred că o să pot bea atâtea cafele! Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 18 Autor Global-Moderators Postat Mai 18 La stomatolog: - Aș dori să-mi schimb toată dantura. Cât m-ar costa? - 100 € dintele și 50 € măseaua. - Atunci punem peste tot măsele... Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 19 Autor Global-Moderators Postat Mai 19 Un puști stă de vorbă cu bunicul lui: - Bunicule, știi de ce pământul este așa de murdar? - Nu. - Din cauză că toată lumea calcă pe el. Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 20 Autor Global-Moderators Postat Mai 20 Un copil stă de vorbă cu mama lui: - Mamă, înghețata e mai sănătoasă decât crenvurștii? - Fiule, în ziua de azi și fumatul e mai sănătos decât crenvurștii. Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 21 Autor Global-Moderators Postat Mai 21 Ce meserie au părinții voștri? întreabă profesoara. -Tata e inginer, zice Gheorghe. -Tata e mecanic, zice Ionel. -Tata e șef, zice Bulă. -Cum așa, Bulă? întreabă mirată profa. -Are 500 de oameni sub el. -Cu ce se ocupă deci? -Taie iarbă-n cimitir. Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 22 Autor Global-Moderators Postat Mai 22 Bulă și Ștrulă la ora de istorie: – Cine este autorul grec care a spus: „Tot ceea ce știu e că nu știu nimic”? – Doamna profesoară, acum să nu spuneți, că nu pot să cred că Bulă ar fi grec! La şcoală, profesoara lui Bulă dă clasei drept temă o propoziţie cu expresia „mama e numai una”. Următoarea zi, la şcoală, profesoara îi întreabă pe colegii lui Bulă ce propoziţii au făcut cu „mama e numai una”: – Ionel, tu ce ai scris? – Păi, când am fost bolnav, mama a stat tot timpul lângă mine, mama e numai una. – Bravo! – Dar tu, Georgele, ce ai scris? – Când nu ştiam să fac un exerciţiu la matematică, mama m-a ajutat, mama e numai una. – Excelent! În sfârşit, a venit şi rândul lui Bulă. – Şi tu, Bulă, ce ai scris? – Păi eu când am ajuns ieri acasă, îmi era tare foame şi am întrebat-o pe mama ce e de mâncare, iar ea mi-a spus că sunt două chiftele în frigider, am deschis frigiderul şi apoi am strigat: MAMA, E NUMAI UNA! Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Mai 23 Autor Global-Moderators Postat Mai 23 O gâscă într-un bar: – Aveți mămăligă? întreabă gâsca. – Nu, răspunde barmanul. – Sigur? – Nu, nu avem, n-auzi…?!? – Sigur, sigur ? – Dacă mai întrebi o dată, iau un cui și un ciocan și-ți prind ciocul de tejghea! – Aveți cuie? – Nu – Dar mămăligă? Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Duminică la 08:21 Autor Global-Moderators Postat Duminică la 08:21 Doi olteni dormeau pe o bancă dintr -un parc din Bucureşti. La un moment dat se apropie de ei un poliţist: — Ce faceţi voi aici?? — Păi… eu nu am casă, nu am nici serviciu, aşa că dorm aci. — Şi tu? — La el – în vizită. Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Luni la 19:18 Autor Global-Moderators Postat Luni la 19:18 O gâscă într-un bar: – Aveți mămăligă? întreabă gâsca. – Nu, răspunde barmanul. – Sigur? – Nu, nu avem, n-auzi…?!? – Sigur, sigur ? – Dacă mai întrebi o dată, iau un cui și un ciocan și-ți prind ciocul de tejghea! – Aveți cuie? – Nu – Dar mămăligă? Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Marți la 18:16 Autor Global-Moderators Postat Marți la 18:16 Se întâlnește un dirijor cu Dumnezeu Dirijorul: Doamne… ajută-mă să devin cel mai bun dirijor! Dumnezeu îl întreabă: Fiule, ți-ar plăcea să fii dirijorul corului meu de îngeri și cei mai buni compozitori precum Mozart, Beethoven, Schubert să scrie pentru tine? Dirijorul: Ar fi cel mai extraordinar lucru! Dumnezeu: Pregătește-te, mâine la 10 ai prima repetiție! Citează
Global-Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Miercuri la 17:44 Autor Global-Moderators Postat Miercuri la 17:44 Un polițist oprește un camion. -Mă simt nevoit să vă spun, pentru a mia oară, că vă pierdeți încărcătura… -Și eu mă simt nevoit să vă spun, pentru a mia oară, că aceasta este o mașină care împrăștie sare pe străzile înzăpezite!” Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.