Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Sâmbătă la 16:39 Moderators Postat Sâmbătă la 16:39 -Bula pe care raft din biblioteca ai pus cartile de matematica ? - Pe raftul de carti horror. Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Duminică la 11:06 Autor Moderators Postat Duminică la 11:06 Mama il iscodește pe Bulă. Mama: - Ia zi, Bulișor, ce a zis tatăl tău când a căzut pe scări? Bulă: - Să spun și înjurăturile? Mama: - Nu, Bulișor! Bulă: - N-a zis nimic! Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Luni la 18:27 Autor Moderators Postat Luni la 18:27 Bulă se întâlneste cu un cunoscut: - Măi Bulă, îți transmit salutări de Ia un fost coleg de școală primară. - Cum îl cheamă? - Nu-mi amintesc. Dar e mic, negricios și cu chelie. - Atunci nu mi-a fost coleg. N-am avut în clasă niciunul cu chelie! Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Ieri la 18:05 Autor Moderators Postat Ieri la 18:05 O blondă merge cu peştişorul la veterinar. – Eu cred că este epileptic, îi spune ea veterinarului. Veterinarul aruncă o privire şi răspunde: – Mie mi se pare că e destul de liniştit. – Staţi, că încă nu l-am scos din apă! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.