Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat 16 ore în urmă Global-Moderators Postat 16 ore în urmă Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Red # VIAȚĂ PERSONALĂ [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Moderator] Red#: Salut. Ma numesc Dan, am 29 de ani ( imediat schimb prefixu' ), si sunt din Bistrita-Nasaud [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Moderator] Red#: Sa repar ce strica altii :)) . Ma pasioneaza electronica, si cam tot ce tine de ea, mai precis partea de software. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Moderator] Red#: Cu propria afacere, mai ales ca nu stau departe de Cluj, undeva chestiile astea sunt cautate [Reporter] Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? [Moderator] Red#: Rabdarea. Imi lipeste cu desavarsire, si lucrez la asta, pentru a reusi sa o stapanesc [Reporter] Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Moderator] Red#: Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Titlul ca titlul, dar nici continutul filmului nu e departe de viata traita [Reporter] Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [Moderator] Red#: O sa razi si tu si cei care vad interviul asta. La cafea si tigara dimineata , in frig afara, devreme cand se lumineaza. Asta ma trezeste cu adevarat si-mi limpezeste gandurile [Reporter] Răzvan: Cât de diferită era viața ta acum un an? [Moderator] Red#: Fata de acum un an, nu foarte mult. Fata de acum 3-4, diferenta totala. Am trecut printr-o situatie neplacuta, ceea ce mi-a schimbat cu tot stilul de viata, de gandire, si felul de a fi [Reporter] Răzvan: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [Moderator] Red#: Nu mai imi aduc aminte exact locul, dar stiu ca era ceva "tabara" ( ca altfel nu stiu cum s-o numesc ), pentru pasionatii de IT. Cel putin pe vremea aia, mi s-a parut interesant. Nu prea sunt genul cu excursii sau locuri turistice [Reporter] Răzvan: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. [Moderator] Red#: Cam greu sa-mi apreciez calitatile. Asta e treaba celor care interactioneaza cu mine. Pe partea de defecte in schimb, nu termin pana maine sa le enumar : arogant ( cu oamenii care o merita ), cinic, indecis, naiv, paranoic, perfectionist ( defect pentru ca-i dus la extrem ), incapatanat ( probabil cel mai incapatanat om ever ), razbunator [Reporter] Răzvan: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [Moderator] Red#: Cluj, fara nici o discutie. Din pacate, cam scumpe toate acolo :)) [Reporter] Răzvan: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [Moderator] Red#: O iesire in natura, de preferat singur. A da, si fara telefon. Simplu, dar relaxant [Reporter] Răzvan: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [Moderator] Red#: Nu ma pot hotari asupra unuia singur, nici nu mi-am pus intrebarea asta cu adevarat pana acum. Probabil o masina sport, nu exagerat de "sport" totusi MEDIU VIRTUAL [Reporter] Răzvan: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? [Moderator] Red#: For one, ar fi lipsa de creativitate :)) . Ca toata lumea, am inceput cu nume ciudate sau luate de pe net. Asta a venit random, si cu el am ramas [Reporter] Răzvan: Ce jocuri preferi să joci? [Moderator] Red#: FPS-uri, RPG-uri, sau jocuri co-op. Prefer cele single player, sau cele vechi. Si nimic competitiv, in afara de 1.6 [Reporter] Răzvan: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? [Moderator] Red#: N-am interactionat foarte mult cu cei din Staff, decat cand au fost probleme ( rar spre deloc ) sau nevoie de asistenta tehnica, deci nu ii prea cunosc foarte bine. Dar as zice X-Tream, pentru ca pune suflet in comunitate, si ajuta personal orice membru, chiar daca n-ar fi de competenta lui. Iti face placere sa discuti cu el, fie ca e vorba de comunitate, sau chestii personale [Reporter] Răzvan: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? [Moderator] Red#: Prieteni, not so much, dupa cum am spus si in raspunsul anterior. Dar, hai sa vedem. Primul ar fi X-Tream. Al doilea ( desi nu mai e staff, dar mi-as dori extrem de mult sa revina ), e Drama. De la ea am invatat despre partea cu moderarea, si cum se pune in practica. Trei si patru, Devylinn ( care m-a "racolat" din nou in staff ) si Alexander ( pozitivitatea si spiritul petrecerii ), pentru atitudinea lor prietenoasa si intelegatoare. Iar cinci, probabil Yvezzaint, pentru promptitudinea si ajutorul personal in scripting [Reporter] Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? [Moderator] Red#: Cautand servere random cand m-am reapucat de CS, am gasit serverul LOVE ( care acum nu mai exista ). Asta acum multi ani, probabil cand a fost deschisa comunitatea. Serverul era aproape mereu full, detinatorul era o persoana de nota 10, motiv pentru care am hotarat sa raman si sa joc pe server, implicit comunitate. Dupa inchiderea serverului, am luat o pauza, apoi i-am gasit pe baietii de pe serverul ESL ( primul server pe care am jucat acum 10-15 ani ),pe alta comunitate, chemandu-i aici [Reporter] Răzvan: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? [Moderator] Red#: Comunitate bine inchegata, unita, cu vechime, care "nu moare cand vrea dusmanii" ( sa nu tai la montaj :)) ). Administratia, nota 10. Prompti, mereu pe baricade, mereu la locul lor si nu in ultimul rand, de ajutor [Reporter] Răzvan: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? [Moderator] Red#: Prima data cand am intrat pe forum, erau parca 200-300 de membrii. Cu toate astea, am ales sa raman aici, pentru ca de la inceput, parea o comunitate serioasa, cu tot cu staff-ul. Evolutia, o vad doar in bine. E comunitatea numarul 1 in Romania, si asta o spun nu de dragul interviului, ci pentru ca asa e. Pacat ca nu e loc mai sus de 1 in top, ca altfel ar fi ajuns acolo Acesta a fost interviul sustinut de catre @Răzvan @ LCS& @Red # Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 2 1 1 Citează
Administrator Luxie Postat 11 ore în urmă Administrator Postat 11 ore în urmă Felicitari , 10/10. 1 Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat 8 ore în urmă Global-Moderators Postat 8 ore în urmă felicitari 10 / 10 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.