• Like 1
  • Mor de râs 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Global-Moderators
Postat

Zvya-HOv-png-1714fd6ec6eb4d0a3f3eebbc958

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!

In acest interviu suntem alaturi de @.Alexander

VIAȚĂ PERSONALĂ

Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

[Moderator] .Alexander: Salut Răzvan, înainte de toate aș vrea să îți mulțumesc pentru ocazia de a îți oferi un interviu pentru comunitatea LEAGEUCS! Numele meu este Alexandru, am vârsta de 21 de ani și locuiesc în Ploiești, județul Prahova.

Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber?

[Moderator] .Alexander: O întrebare foarte bună, în timpul liber îmi place foarte mult să lucrez la dezvoltarea mea personală, asta înseamnă studiu, atât în materie de drept, cât și în materie de psihic, dar și fizic, adică sport. De asemenea, în timpul liber lucrez la cărțile pe care doresc să le public anul acesta, printre care și un roman psihologic „Între trecut și o societate paralelă”. Totodată îmi place să scriu poezii și nu în ultimul rând mă dedic proiectului meu muzical, Alexander Forbidden.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

[Moderator] .Alexander: Viața mea ar fi ca în filmul „The Equalizer 1, 2 și 3”, fiindcă pe de o parte, lucrurile pe care le făcea Denzel Washington de a apăra oamenii și a lupta contra răului sunt echivalentul sentimentelor, trăirilor și perspectivelor mele, în sensul că dacă Denzel era rău în film, eu sunt sever când vine vorba de job-ul meu, fiindcă ai nevoie de o tărie de caracter când practici ceva din sistemul de drept din România. De asemenea, când protagonistul filmului se gândea la fosta sa soție, care decedase, așa sunt și eu, mă gândesc la diferite părți ale trecutului. Sunt de părere că fiecare individ din această societate are un propriu film. De asemenea, fiind un film polițist, el fiind și fost general de armată și agent FBI mă regăsesc, deoarece am și spiritul acesta să identific orice rău, chiar dacă nu pare rău în mod paradoxal.

Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

[Moderator] .Alexander: Cel mai bun mod de îmi începe ziua este cu un Irish Coffee și câteva pagini citite. Sunt de părere că dacă citești minim 15 - 20 pagini pe zi, pe de o parte dezvolți capacitatea de gândire, dar și pe cealaltă parte mereu ai vorbele la tine.

Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

[Moderator] .Alexander: Sincer, cel mai interesant loc unde am fost, după părerea mea este Caverne du Pont-d'Arc, din proximitatea Marsiliei. Recomand cu toată inima, mai ales pentru pasionații de geologie.

Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

[Moderator] .Alexander: Asta e o foarte bună întrebare, dar sunt puțin nehotărât, am două orașe favorite în momentul de față. Primul dintre ele este Brașovul, fiindcă este în inima Depresiunii Transilvania și sunt peisaje care îți taie respirația, mai ales în diminețile de toamnă-iarnă. Cel de al doilea oraș ar fi Cluj-Napoca, datorită progresului în tehnologie și orientarea masivă către occident.

Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

[Moderator] .Alexander: Modul ideal de a-mi petrece weekendul este cu familia, fiindcă familia este pilonul de bază în viața fiecărui om, iar dacă petreci clipe de calitate cu familia, crede-mă, ești mai fericit decât toți bogații la un loc. Făcând un grill, stând la o vorbă și un pahar de suc sau vin de casă, sunt cele mai frumoase momente.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

[Moderator] .Alexander: Clar, nu este un lucru material, fiindcă acestea le obținem cu sume de bani, dar nu tind către ceva mare în momentul de față. Eu în schimb sunt orientat către ceva puțin mai aparte, în sensul că îmi doresc cu adevărat să descopăr ce se află în spatele sentimentelor acestea complexe de iubire, dragoste și fericire și de unde vin ele. Poate nu o să mă înțelegeți, dar în momentul de față nu îmi permit să am o parteneră, sau ceva pe plan amoros, fiindcă nu m-am descoperit încă pe mine, cât că am o vârstă. În schimb, ceea ce pot spune, este următorul lucru, că nu îmi permit să îmi împărtășesc sentimentele cu cineva încă. Dar îmi permit să fac schimbări la mine și să fiu cea mai bună versiune a mea.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

[Moderator] .Alexander: Am multe genuri de muzică, printre care EDM, phonk, Romanian Pop-Corn, dubstep și trap. În momentul de față am și o piesă preferată, de fapt este un EP întreg de la Apashe - The Good, The Bad and The Fake NEWS. Îl recomand fiindcă este o combinație între muzică classică și muzică electronică și emană vibe-uri de supremație.

Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții?

[Moderator] .Alexander: Clar, fără doar și poate. Sincer, poate că cel mai mare regret al meu este că cineva drag mie, a plecat de lângă mine mult prea repede, nu că a murit sau ceva, doar că și-a refăcut fericirea cu altcineva. Vedeți voi, oamenii vin și pleacă, dar când cineva îți promite ceva, își încalcă niște principii. Eu am avut mereu o vorbă și sună cam așa „Dacă ești un om fără principii nu înseamnă că ești liber. Mai degrabă înseamnă că ești un om cu minte ieftină.” Ea a ales să le calce de la Dar, din tot regretul acesta iau partea bună, fiindcă ea este fericită cu cineva, iar eu pot să mă ocup de carieră. Oricum, un regret constituie o nouă poartă pentru succes, deci capul sus.

Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?

[Moderator] .Alexander: În momentul de față nu mai practic niciun sport, înainte am practicat rugby.

MEDIUL VIRTUAL

Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat?

[Moderator] .Alexander: Mai și întrebi? Counter-Strike 1.6 va rămâne până la moartea acestuia. Acum sper să apară CS Legacy să îl mai revigoreze.

Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci in mediul online?

[Moderator] .Alexander: În mediul online, petrec cam vreo 5-8 ore, depinde de timpul liber și cât am de lucru.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment?

[Moderator] .Alexander: În acest moment, am funcția de Moderator - Categoria Generală.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs?

[Moderator] .Alexander: În trecut am mai fost în STAFF, deci putem spune că experineță am, dar adevăratul motiv a fost că nostalgia și spiritul de copil m-a cuprins puțin și am zis să mă reapuc. De asemenea, câțiva oameni faini mi-au oferit încredere și sprijin, iar pe această cale le mulțumesc, pe de o parte că m-au ajutat să fiu moderatorul de astăzi, dar și pe cealaltă parte că le pot fi de folos. De asemenea, LEAGUECS pentru mine înseamnă acasă și cred cu tărie că ne mai putem dezvolta și mai mult de atât. Așadar, oamenii, dorința de a juta și spiritul de copil îmbinat cu maturitatea m-au făcut să mă reîntorc.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului?

[Moderator] .Alexander: Niciuna, forumul este foarte bine organizat pe partea de design, dar pe tehnic aș adăuga și o setare să ți-l faci cu cu o paletă de culori, adică să existe 12 culori și eu de exemplu să îl selectez că vreau să apară totul roșu.

Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității?

[Moderator] .Alexander: Asta clar, fără doar și poate! Și implicarea mea, a ta și a tuturor este esențială pentru menținerea comunității, fiindcă oamenii sunt pilonii de bază într-o comunitate. Pe de o altă parte, trebuie să ne îndeplinim fiecare atribuțiile pentru a ajunge unde trebuie. 

Acesta a fost interviul sustinut de catre @Răzvan @ LCS& @.Alexander

Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 

• Like 1
  • Ador 2

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate