xlKarmalx Postat Ieri la 00:22 Postat Ieri la 00:22 (editat) [1]. Nume: Bodirlau Radu Marian [2]. Nick server: xlKarmalx [3]. Varsta: 27 [4]. LeveL: 13 [5]. Ore jucate : 53 ore (am incercat sa ma caut cu numele nu am putut sa ma gasesc, stiu sa caut dar nu a functionat - am dat si pagina cu pagina si nu m am gasit deloc ) am avut si o problema cu numele la inceput si salvarea de AP si mi s a schimbat de mai multe ori si probabil de aia - in joc imi apar 53 de ore ( daca ma puteti ajuta as fi recunoscator ) [6]. Ai citit regulamentul?: zmfoda [7]. De ce doresti admin?: Activez ca terapeut, ceea ce mi-a dezvoltat o inteligență emoțională ridicată și abilități solide de gestionare a emoțiilor. Aceste competențe mă ajută să mențin un comportament calm și echilibrat în diverse situații. Programul meu flexibil îmi permite să fiu prezent pe server în diferite momente ale zilei și nopții. Pasiunea mea pentru modul Zombie Mod (ZM) datează din copilărie, când petreceam ore îndelungate jucând acest mod. Îmi place să contribui la comunitate și să ofer sprijin jucătorilor, asigurându-mă că experiența de joc este plăcută pentru toți participanții. Fiind o "pasăre de noapte", pot fi activ atât în timpul zilei, cât și în orele târzii, ceea ce consider un avantaj pentru echipa de administrare. Disponibilitatea mea se extinde pe tot parcursul săptămânii, nu doar în weekend, permițându-mi să monitorizez și să sprijin constant activitatea serverului. Am citit și înțeles regulamentul serverului și mă angajez să respect și să aplic regulile în vigoare. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru considerație. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [1]. Name: Bodirlau Radu Marian [2]. Server Nickname: xlKarmalx [3]. Age: 27 [4]. Level: 13 [5]. Hours Played: 53 hours (I tried to search for myself using my name but couldn't find myself; I know how to search, but it didn't work—I even went page by page and couldn't find myself at all. I also had an issue with my name at the beginning and saving AP, and it changed several times, probably because of that. In-game, it shows 53 hours (if you could assist me, I would be grateful). [6]. Have you read the rules?: zmfoda [7]. Why do you want to be an admin?: I work as a therapist, which has developed in me a high emotional intelligence and solid emotion management skills. These competencies help me maintain a calm and balanced demeanor in various situations. My flexible schedule allows me to be present on the server at different times of the day and night. My passion for the Zombie Mod (ZM) mode dates back to my childhood when I spent countless hours playing this mode. I enjoy contributing to the community and offering support to players, ensuring that the gaming experience is pleasant for all participants. Being a "night owl," I can be active both during the day and late at night, which I consider an advantage for the administration team. My availability extends throughout the week, not just on weekends, allowing me to consistently monitor and support server activity. I have read and understood the server rules and commit to respecting and enforcing the current regulations. Thank you for your time and consideration. Am observat că există administratori internaționali în cadrul echipei; de aceea, am depus cererea în două exemplare, în limbile română și engleză. Sper că acest lucru nu constituie o problemă. I have noticed that there are international administrators on the team; therefore, I have submitted my application in two copies, in both Romanian and English. I hope this does not pose any issue. Editat Ieri la 00:23 de xlKarmalx split the middle part 1
Maz1mo Postat Ieri la 02:32 Postat Ieri la 02:32 https://www.gametracker.com/player/xlKarmalx/zm.leaguecs.ro:27015/ Is very soon for apply here, i saw you all day afk on server. Increase activity and come back after 14 days. Contra. 1
InsaneTsD Postat Ieri la 06:40 Postat Ieri la 06:40 Contra in ultimele 2 seri ai fost afk nu asa se fac orele!!!
zuky Postat Ieri la 08:38 Postat Ieri la 08:38 Pari un om foarte inteligent si care isi calculeaza vorbele inainte sa actioneze,succes inceea ce faci. Am sa iti dau contra de data aceasta pentru ca nu ai activitate,pe gametraker imi arata ca ai 0 ore jucate 0 score nimic,sigur ai jucat pe Zm.leaguecs.ro si nu me zmx sau ze?Sflatul meu este sa cresti activitatea si sa revii cu o noua cerere peste 2 saptamani,la cum gestionez eu situatia vei fi acceptat pentru inteligenta si abilitatiile tale.bafta si multumin pentru intelegere
konguy Postat Ieri la 09:13 Postat Ieri la 09:13 CONTRA!!!Nu am nimic cu tine personal te-am vazut pe server dar majoritatea timpului afk ,si parerea mea decat sa stai intrat si afk pentru ore mai bine intrii cand poti sa joci liber si te vad si restul jucatorilor activ !SALUT
zennik Postat 21 ore în urmă Postat 21 ore în urmă Apreciez foarte mult ceea ce faci , succes in continuare, esti un băiat capabil Dar CONTRA Ești nou pe acest server , ai o statistică foarte neplăcută , o activitate foarte slabă în ceea ce prevede fragurile, ai făcut orele stand AFK P.S : crește activitatea (nu afk ) , adaptează-te cu serverul și mai citeste regulamentul serverului nu doar teoretic dar și practic , mai fă cunoștință cu lumea și revino cu o nouă cerere peste 14 zile minim. SUCCES!!!
THOODA BG Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă contra i watch u afk all time in server come back after 14days with a new request
skaraotki Postat 17 ore în urmă Postat 17 ore în urmă Respins(activitate slaba revino in 2 saptamani) T/C
Postări Recomandate