• Like 4
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Fondator
Postat

Salut, ce jocuri vă mai jucați? Ce jocuri vreți să mai introducem la categoria de -jocuri online-? 

Postat

Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025.

Postat

am vazut in ultimu timp ca FIFA e un joc foarte jucat de multi si zic ca ar merge 

• Administrator
Postat
1 hour ago, .Alexander said:

Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025.

Am vazut ca Brawl Stars e jucat de multe persoane... Ar mai fi si 8 Ball Pool (ca idee) , Garena Free Fire , si Call Of Duty: Mobile - Warzone, in care a crescut si mai mult in popularitate dupa update-ul pe care l-a avut recent.

Deasemenea , Among Us inca are un numar mare de utilizatori lunar... 

• Administrator
Postat
La 27.04.2025 la 15:07, # Marius D. a spus:

Salut, Valorant e un joc destul de jucat 👍

Surprinzător, am început și eu fără să vreau să mă joc Valorant, chiar e "caterincă."

În altă ordine de idei, am fost, sunt și o să rămân fan seriilor "Call Of Duty", sau "Battlefield", respectiv pentru telefon, "PUBG MOBILE".

Postat

CS 1.6 , LOL, Valorant , Fortnite, CS2, CSGO, FC 25

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat (editat)

Joc Toata suita Valve Source,  poate mai putin team forest :). fifa 22. Toate Gta-urile pana in prezent, Dying Light 1,  Toata franciza The Witcher(mai ales 3 :X :X). Far cry 4, Battlefield 1, 3, 4, 5, si 2042. Toate cs-urile, Pubg, Rainbow Six Siege. Serious sam 1-2-3. Astept reducerile alea mari gen de craciun sa iau seria Assasin's Creed, si unele Star wars. Si sa mai adaug jocuri din seria Far Cry.

Aseara am incercat pentru prima oara Portal 1, si imediat ce il termin incep 2-ul.

Editat de rocco™

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate