Fondator X-Tream Postat Aprilie 27 Fondator Postat Aprilie 27 Salut, ce jocuri vă mai jucați? Ce jocuri vreți să mai introducem la categoria de -jocuri online-? 1 Citează
Alexander. Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025. 1 Citează
XeNnON Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 am vazut in ultimu timp ca FIFA e un joc foarte jucat de multi si zic ca ar merge 1 Citează
Administrator Luxie Postat Aprilie 27 Administrator Postat Aprilie 27 1 hour ago, .Alexander said: Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025. Am vazut ca Brawl Stars e jucat de multe persoane... Ar mai fi si 8 Ball Pool (ca idee) , Garena Free Fire , si Call Of Duty: Mobile - Warzone, in care a crescut si mai mult in popularitate dupa update-ul pe care l-a avut recent. Deasemenea , Among Us inca are un numar mare de utilizatori lunar... 2 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 4 Administrator Postat Mai 4 La 27.04.2025 la 15:07, # Marius D. a spus: Salut, Valorant e un joc destul de jucat Surprinzător, am început și eu fără să vreau să mă joc Valorant, chiar e "caterincă." În altă ordine de idei, am fost, sunt și o să rămân fan seriilor "Call Of Duty", sau "Battlefield", respectiv pentru telefon, "PUBG MOBILE". Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Mai 6 Administrator Postat Mai 6 Fortnite, league of legends (lol este deja), deci se poate introduce fortnite Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Ieri la 11:39 Global-Moderators Postat Ieri la 11:39 mortal kombat 11 Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Ieri la 20:40 Moderators Postat Ieri la 20:40 League of Legends , cs2 Citează
rocco™ Postat 8 ore în urmă Postat 8 ore în urmă (editat) Joc Toata suita Valve Source, poate mai putin team forest :). fifa 22. Toate Gta-urile pana in prezent, Dying Light 1, Toata franciza The Witcher(mai ales 3 :X :X). Far cry 4, Battlefield 1, 3, 4, 5, si 2042. Toate cs-urile, Pubg, Rainbow Six Siege. Serious sam 1-2-3. Astept reducerile alea mari gen de craciun sa iau seria Assasin's Creed, si unele Star wars. Si sa mai adaug jocuri din seria Far Cry. Aseara am incercat pentru prima oara Portal 1, si imediat ce il termin incep 2-ul. Editat 8 ore în urmă de rocco™ Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.