Community Founders X-Tream Posted April 27 Community Founders Posted April 27 Salut, ce jocuri vă mai jucați? Ce jocuri vreți să mai introducem la categoria de -jocuri online-? 1 Quote
Alexander. Posted April 27 Posted April 27 Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025. 1 Quote
XeNnON Posted April 27 Posted April 27 am vazut in ultimu timp ca FIFA e un joc foarte jucat de multi si zic ca ar merge 1 Quote
Community Administrators Luxie Posted April 27 Community Administrators Posted April 27 1 hour ago, .Alexander said: Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025. Am vazut ca Brawl Stars e jucat de multe persoane... Ar mai fi si 8 Ball Pool (ca idee) , Garena Free Fire , si Call Of Duty: Mobile - Warzone, in care a crescut si mai mult in popularitate dupa update-ul pe care l-a avut recent. Deasemenea , Among Us inca are un numar mare de utilizatori lunar... 2 Quote
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted May 4 Community Administrators Posted May 4 La 27.04.2025 la 15:07, # Marius D. a spus: Salut, Valorant e un joc destul de jucat Surprinzător, am început și eu fără să vreau să mă joc Valorant, chiar e "caterincă." În altă ordine de idei, am fost, sunt și o să rămân fan seriilor "Call Of Duty", sau "Battlefield", respectiv pentru telefon, "PUBG MOBILE". Quote
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted May 6 Community Administrators Posted May 6 Fortnite, league of legends (lol este deja), deci se poate introduce fortnite Quote
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted Sunday at 11:39 Global-Moderators Posted Sunday at 11:39 mortal kombat 11 Quote
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Posted Sunday at 20:40 Moderators Posted Sunday at 20:40 League of Legends , cs2 Quote
rocco™ Posted Monday at 14:14 Posted Monday at 14:14 (edited) Joc Toata suita Valve Source, poate mai putin team forest :). fifa 22. Toate Gta-urile pana in prezent, Dying Light 1, Toata franciza The Witcher(mai ales 3 :X :X). Far cry 4, Battlefield 1, 3, 4, 5, si 2042. Toate cs-urile, Pubg, Rainbow Six Siege. Serious sam 1-2-3. Astept reducerile alea mari gen de craciun sa iau seria Assasin's Creed, si unele Star wars. Si sa mai adaug jocuri din seria Far Cry. Aseara am incercat pentru prima oara Portal 1, si imediat ce il termin incep 2-ul. Edited Monday at 14:17 by rocco™ Quote
Alexander. Posted Tuesday at 00:08 Posted Tuesday at 00:08 M-am apucat recent de Squad Busters pe telefon :)) Quote
Community Administrators Luxie Posted Tuesday at 11:38 Community Administrators Posted Tuesday at 11:38 Subway Surfers :)) 1 Quote
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted Tuesday at 17:01 Global-Moderators Posted Tuesday at 17:01 candy crush saga Quote
Recommended Posts