Jump to content

Recommended Posts

• Community Founders
Posted

Salut, ce jocuri vă mai jucați? Ce jocuri vreți să mai introducem la categoria de -jocuri online-? 

• Like 1
Posted

Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025.

• Like 1
Posted

am vazut in ultimu timp ca FIFA e un joc foarte jucat de multi si zic ca ar merge 

• Like 1
  • Community Administrators
Posted
1 hour ago, .Alexander said:

Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025.

Am vazut ca Brawl Stars e jucat de multe persoane... Ar mai fi si 8 Ball Pool (ca idee) , Garena Free Fire , si Call Of Duty: Mobile - Warzone, in care a crescut si mai mult in popularitate dupa update-ul pe care l-a avut recent.

Deasemenea , Among Us inca are un numar mare de utilizatori lunar... 

• Like 2
Posted
La 27.04.2025 la 15:07, # Marius D. a spus:

Salut, Valorant e un joc destul de jucat 👍

Surprinzător, am început și eu fără să vreau să mă joc Valorant, chiar e "caterincă."

În altă ordine de idei, am fost, sunt și o să rămân fan seriilor "Call Of Duty", sau "Battlefield", respectiv pentru telefon, "PUBG MOBILE".

Posted

Fortnite, league of legends ✨ (lol este deja), deci se poate introduce fortnite

Posted

CS 1.6 , LOL, Valorant , Fortnite, CS2, CSGO, FC 25

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Joc Toata suita Valve Source,  poate mai putin team forest :). fifa 22. Toate Gta-urile pana in prezent, Dying Light 1,  Toata franciza The Witcher(mai ales 3 :X :X). Far cry 4, Battlefield 1, 3, 4, 5, si 2042. Toate cs-urile, Pubg, Rainbow Six Siege. Serious sam 1-2-3. Astept reducerile alea mari gen de craciun sa iau seria Assasin's Creed, si unele Star wars. Si sa mai adaug jocuri din seria Far Cry.

Aseara am incercat pentru prima oara Portal 1, si imediat ce il termin incep 2-ul.

Edited by rocco™
Posted

Subway Surfers :))

• I'm dying 1