Fondator X-Tream Postat Duminică la 12:01 Fondator Postat Duminică la 12:01 Salut, ce jocuri vă mai jucați? Ce jocuri vreți să mai introducem la categoria de -jocuri online-? 1 Citează
# Marius D. Postat Duminică la 12:07 Postat Duminică la 12:07 Salut, Valorant e un joc destul de jucat 1 Citează
.Alexander Postat Duminică la 12:49 Postat Duminică la 12:49 Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025. 1 Citează
XeNnON Postat Duminică la 13:11 Postat Duminică la 13:11 am vazut in ultimu timp ca FIFA e un joc foarte jucat de multi si zic ca ar merge 1 Citează
Administrator Luxie Postat Duminică la 14:38 Administrator Postat Duminică la 14:38 1 hour ago, .Alexander said: Am putea să facem o categorie și jocurilor pe telefon, mai ales de la Supercell sunt foarte jucate, cum ar fi Clash of Clans, Clash Royale sau Hay Day (jucat îndeosebi de domnișoare). + că mai există și PUBG Mobile jucat și în 2025. Am vazut ca Brawl Stars e jucat de multe persoane... Ar mai fi si 8 Ball Pool (ca idee) , Garena Free Fire , si Call Of Duty: Mobile - Warzone, in care a crescut si mai mult in popularitate dupa update-ul pe care l-a avut recent. Deasemenea , Among Us inca are un numar mare de utilizatori lunar... 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.