• Like 2
  • UP 1
  • Ador 2
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Global-Moderators
Postat

Nume : @Răzvan @ LCS

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Un nou proiect overwatch

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar putea ajuta deținătorii de servere ai comunității leaguecs. 

- Cred ca cu toții știți despre ce este vorba in acest nou proiect, aștept și părerile voastre, eu unul zic ca ar fi de folos acest proiect. Pentru verificarea unui Demo, cred ca personal pentru acest proiect vom avea. 

• Fondator
Postat

Proiectul in sine este o idee buna , am participat intr-un astfel de proiect acum multi ani cand eram pe alta comunitate . Problema este sa fie timp de analiza , lumea in general nu mai pune accept pe cs 1.6 la nivel de servere , daramite la nivel de analiza demo , verificari in PC ,  etc . 

Cine se va ocupa de implementarea lui ? Ce plan de implementare ai ? Cum iti propui sa atragi persoane in proiect ?

Personal sunt de acord cu un astfel de proiect atata timp cat exista persoana / persoane care sa acorde importanta necesara. Altminteri , e inutil sa consumam timpul degeaba cu astfel de chestiuni. 

• Global-Moderators
Postat
Acum 15 minute, John @ Anormalii a spus:

Proiectul in sine este o idee buna , am participat intr-un astfel de proiect acum multi ani cand eram pe alta comunitate . Problema este sa fie timp de analiza , lumea in general nu mai pune accept pe cs 1.6 la nivel de servere , daramite la nivel de analiza demo , verificari in PC ,  etc . 

Cine se va ocupa de implementarea lui ? Ce plan de implementare ai ? Cum iti propui sa atragi persoane in proiect ?

Personal sunt de acord cu un astfel de proiect atata timp cat exista persoana / persoane care sa acorde importanta necesara. Altminteri , e inutil sa consumam timpul degeaba cu astfel de chestiuni. 

Am făcut aceasta propunere pentru a vedea dacă lumea este de acord cu aceasta propunere, nu as dori sa fie adăugat acest proiect fără a avea persoane pentru a se organiza de ea.  Și de început as dorii sa dam drumul doar la "verificare demo" după aceea dacă ne mărim echipa sa facem și verificari în PC. 

Eu unul m-as implica în a cauta personal cu experienta ce poate sa se ocupe de acest proiect. 

Postat

In acest proiect iti trebuie si Platforma WarGods Cheat Defender pentru verificari daca au coduri viitorii "Suspecti" ceea ce nu prea se vede in curand caci nu se stie pana in toamna daca se va face un Update la aplicatia WCD ! Pana atunci folositi ce aveti in dotare adica : "Facut poze" , "Demo" si cei care vor sa le "verificati Pc-ul"  ! Deci fara aplicatia WCD  proiectul OverWatch nu prea are valoare !

• Administrator
Postat
35 minutes ago, OmuldinumbraRomania said:

In acest proiect iti trebuie si Platforma WarGods Cheat Defender pentru verificari daca au coduri viitorii "Suspecti" ceea ce nu prea se vede in curand caci nu se stie pana in toamna daca se va face un Update la aplicatia WCD ! Pana atunci folositi ce aveti in dotare adica : "Facut poze" , "Demo" si cei care vor sa le "verificati Pc-ul"  ! Deci fara aplicatia WCD  proiectul OverWatch nu prea are valoare !

Nu cred ca se rezuma tot la WG, pana la urma "codatii" erau prinsi cand nu exista acest "WG", printr-un simplu demo (este si va ramane "sfant"). Multe servere inca se bazeaza pe aceasta metoda si este implementata puternic.

Cel mai important lucru la momentul actual sunt oameni experimentati care sunt dispusi sa se implice in acest "plan". 

Este o idee buna, si se poate dezvolta intr-un proiect pozitiv.

• LCS PREMIUM
Postat
Acum 33 minute, OmuldinumbraRomania a spus:

Deci fara aplicatia WCD  proiectul OverWatch nu prea are valoare !

nu are nicio treaba asta, la momentul actual este o mizerie de aplicatie care nu reflecta absolut nimic, nu este buna de nimic.

:pros: pentru idee, doar sa gasesti oamenii capabili pentru a face diferenta intre skill/sunet si cod.

• Administrator
Postat

Ideea propusă mi se pare una foarte bună și cu potențial de a sprijini comunitatea.
Totuși, în contextul actual, verificările trebuie să fie mult mai riguroase, bazate pe demo-uri, capturi, analiză de sunet și detalii la nivel de pixeli, pentru că, din păcate, unele coduri nu sunt detectate nici măcar de platforme precum WarGods.
Un astfel de proiect are nevoie de oameni bine pregătiți, capabili să analizeze atent toate aceste aspecte pentru a asigura corectitudine și credibilitate. 
Momentan, în cadrul comunității LEAGUECS ROMÂNIA, nu au fost manageri care să solicite interpretarea demo-urilor, din contră, majoritatea au un staff bine pus la punct, capabil să-și depisteze "codații.".

Privită dintr-o altă perspectivă, ideea e bună, am mai atrage lume, poate sunt doritori să se alăture acestui proiect și să facă parte din staff-ul nostru.

Sunt de acord să-i oferim o șansă, dar ești dispus să preiei "conducerea" acestui proiect dacă ți-l asumi?

Postat

Greetings 

I like the idea "demo analysis".

The problem with WG is that the player won't agree for the test sometimes and WG has a specific requirements to scam the cs16 folder , so that makes this tool useless .

For this idea the 'person' should have the knowledge in hacks and detecting it . I will support this idea because of my previous experience and knowledge. +1

If you guys want more explanation on this system lmk cause I already got the idea on this. 

• Administrator
Postat
La 27.04.2025 la 9:11, Knight@LCS a spus:

Greetings 

I like the idea "demo analysis".

The problem with WG is that the player won't agree for the test sometimes and WG has a specific requirements to scam the cs16 folder , so that makes this tool useless .

For this idea the 'person' should have the knowledge in hacks and detecting it . I will support this idea because of my previous experience and knowledge. +1

If you guys want more explanation on this system lmk cause I already got the idea on this. 

Hello!

Thank you for your feedback and for your willingness to get involved in the project.
We appreciate your support and your experience in this field.
If this idea gets implemented, we will make sure to notify you regarding a potential recruitment into the team.

Thanks again for your interest!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate