flowleSSS Postat 12 ore în urmă Postat 12 ore în urmă Model aplicație grad Numele tău :Valentin / flowleSSS Vârsta ta :22 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:momentan cu nimic Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte:cu activitatea mea pe ts3 si inclusiv pe forum si cu ce mai e nevoie Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : da @devylinn @ Leaguecs @Dexter. @ GOV.RO Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): “PRIMAVARA2025LCS” UniqueID : chG4kSR5ebAprq5JNSAgEUnMj4I=
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 12 ore în urmă Administrator Postat 12 ore în urmă Țin să precizez că nu ești recomandat nici de mine, nici de Mădălina. Discuția purtată cu tine a fost strict legată de o eventuală aplicare în echipa de staff a forumului, nu pe serverul TeamSpeak3. Prin urmare, vorbim despre două lucruri complet diferite, iar din acest motiv aleg să nu mă implic și să nu îmi exprim o opinie sau o decizie referitoare la această solicitare. Totodată, aș dori să îți reamintesc că, în mesajul pe care ți l-am transmis anterior, am menționat clar că trebuie să îi dai tag lui @X-Tream, pentru ca el să poată răspunde cu aprobat sau respins în legătură cu cererea ta. Din păcate, nu ai respectat acest aspect al discuției noastre. L.E Rog colegii din echipa administrativă a serverului de TS3, să arunce o privire pe această cerere înainte de a lua o decizie. #aici. Îți doresc mult succes și toate cele bune! 1 1
LCS PREMIUM KiNG ; Postat 10 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 10 ore în urmă gaseste ti locul odata, e mai bine asa. 1 1
Administrator RĂDUCU Postat 9 ore în urmă Administrator Postat 9 ore în urmă Din păcate istoricul tău pe comunitate nu este unul tocmai bun și drept urmare răspunsul este cel menționat mai sus. 1 1
Postări Recomandate