flowleSSS Postat 17 ore în urmă Postat 17 ore în urmă Model de postare : Nume : Valentin / flowleSSS Vârstă : 22 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : ca sa ajut comunitatea cu posturi si tot ce se poate Ce sectiune dorești spre moderare? : Divertesment Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :posturi activitate etc Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu prea dar se face zilnic Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?da Ești recomandat de cineva din comunitate? : da cu acordu lu @X-Tream si @Dexter. @ GOV.RO Alte precizări : cu acordu baietilor de mai sus si a lui @devylinn @ Leaguecs am fost indrumat sa fac o cerere si ultima mea sansa la grad si sa ma ocup cat mai mult de ea si va multumesc mult Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da desigur
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 17 ore în urmă Administrator Postat 17 ore în urmă Eu iti voi da dar sa vedem ce zice si @X-Tream legat de aceasta cerere 1
Fondator X-Tream Postat 16 ore în urmă Fondator Postat 16 ore în urmă Chelba, tu ești singurul om pe care îl cunosc care ai plecat de la 0 și ai ajuns la -0. Nu incerca sa mai aplici in staff că nu are rost. Ai mai tot fost aici și ai tot plecat. Respins! 1 2
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 16 ore în urmă Administrator Postat 16 ore în urmă Chiar acum, X-Tream a spus: Chelba, tu ești singurul om pe care îl cunosc care ai plecat de la 0 și ai ajuns la -0. Nu incerca sa mai aplici in staff că nu are rost. Ai mai tot fost aici și ai tot plecat. Respins! În urma aplicării tale în secțiunea destinată TeamSpeak3, unde ai menționat în mod eronat că beneficiezi de recomandarea mea și a Mădălinei — afirmație complet neadevărată — consider că ai indus în eroare prin această declarație, ceea ce contravine discuției purtate anterior între noi. Așa cum am menționat și în conversația avută, având în vedere că nu este prima oară când depui o astfel de solicitare, am considerat că decizia finală trebuie să aparțină exclusiv lui Adi, fără nicio influență externă. În conformitate cu cele subliniate și în acord cu punctul de vedere exprimat de @X-Tream, consider că aplicația ta este nulă, iar dreptul de a face parte din echipa de staff nu mai este de actualitate. Subiect închis. 3 1
Postări Recomandate