Răzvan @ LCS Postat Luni la 16:17 Postat Luni la 16:17 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @3Ffects VIAȚĂ PERSONALA Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Pascalea Nicolae , am 27 de ani si sunt din Braila. Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Sa ies cu masina sa ma plimb. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: The Killer Game , doar ca nu's asasin si fara crime. Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Sa te trezesti cu ganduri pozitive si sa-ti bei o cafea buna. Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: AUDI , Neckarsulm Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: In orice oras , daca viitoarea mea jumatate e ce trebuie. Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: La gratar cu prietenii , sau aventuri la munte. Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Un Ford Edge SPORT Reporter Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Greu de spus genul dar se numeste AMANATI - MOHE MOHE. Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Cu siguranta , fosta relatie.. Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Deocamdata nu , in trecut am facut fotbal. MEDIUL VIRTUAL Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: CS-UL Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci in mediul online? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Aproape toata ziua. Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Helper TS3 Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Sunt o fire foarte sociabila , si imi place sa ajut lumea. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Deocamdata nimic , este impecabil facut si structurat. Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității? [Asistență Tehnica TS3] 3Ffects: Cu siguranta ! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Răzvan @ LCS & @3Ffects Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 16 ore în urmă Administrator Postat 16 ore în urmă Felicitări! 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.