H. Alexandru OG Postat Ianuarie 20 Postat Ianuarie 20 Salutare, dupa cum spun si in titlu doresc sa deschid un server de cs 1.6, bineinteles ca o sa fie in aceasta comunitate, dar nu am avut niciodata unul asa ca o sa am nevoie de niste ajutor pe partea tehnica daca doreste cineva a ma ajuta . Pot plati ajutorul sau putem avea server la comun, ocupandu-ma de costuri. Intrebarea mea si ceea ce doresc sa discut cu voi este; ce credeti ca ar prinde cel mai bine acum (dr,jb,zm,clasic) ? Eu de exemplu eram fiert pe jb Insa nu cred ca mai este asa foc pe el in momentul de fata. 1
canceru Postat Ianuarie 20 Postat Ianuarie 20 Rs ,dr,zombie,as recomanda clasic dar sun ceva srv clasic dar ai putea face d2 only 1
Rusu Radu Postat Ianuarie 20 Postat Ianuarie 20 Vă salut! Am făcut această postare cu scopul de a încuraja întreaga comunitate să se implice mai des în fapte care chiar contează, nu pentru laude, ci pentru puterea exemplului. Pe 08.01.2026, în urma concursului Miss & Mister Winter 2025, premiul obținut a fost de 10 euro. Am ales să adaug din partea mea aceeași sumă și să o direcționez către Dăruiește Viață, pentru că uneori un gest mic poate însemna enorm pentru altcineva. Vă îndemn și pe voi, pe cât vă permite fiecare, să vă alăturați acestei inițiative. Nu contează suma, ci intenția și unitatea din spatele ei. Mulțumiri lui @PinkyQueen @ LCS pentru premium și susținere! 1 2
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 20 Administrator Postat Ianuarie 20 Acum 9 minute, Rusu Radu a spus: Vă salut! Am făcut această postare cu scopul de a încuraja întreaga comunitate să se implice mai des în fapte care chiar contează, nu pentru laude, ci pentru puterea exemplului. Pe 08.01.2026, în urma concursului Miss & Mister Winter 2025, premiul obținut a fost de 10 euro. Am ales să adaug din partea mea aceeași sumă și să o direcționez către Dăruiește Viață, pentru că uneori un gest mic poate însemna enorm pentru altcineva. Vă îndemn și pe voi, pe cât vă permite fiecare, să vă alăturați acestei inițiative. Nu contează suma, ci intenția și unitatea din spatele ei. Mulțumiri lui @PinkyQueen @ LCS pentru premium și susținere! Frumos din partea ta, multumim frumos!! 2
z y n n Postat Ianuarie 20 Postat Ianuarie 20 Acum 5 ore, H. Alexandru OG a spus: Salutare, dupa cum spun si in titlu doresc sa deschid un server de cs 1.6, bineinteles ca o sa fie in aceasta comunitate, dar nu am avut niciodata unul asa ca o sa am nevoie de niste ajutor pe partea tehnica daca doreste cineva a ma ajuta . Pot plati ajutorul sau putem avea server la comun, ocupandu-ma de costuri. Intrebarea mea si ceea ce doresc sa discut cu voi este; ce credeti ca ar prinde cel mai bine acum (dr,jb,zm,clasic) ? Eu de exemplu eram fiert pe jb Insa nu cred ca mai este asa foc pe el in momentul de fata. Eu ti as propune un mod respawn cu levele shop etc 1
pad7rar Postat Februarie 4 Postat Februarie 4 (editat) Salut, Eu doressc sa deschid "PAD.LEAGUECS.RO" financiar pot si singur dar daca e nevoie cu mare drag accept inca un partener daca doresti putem discuta mai multe nu este neaparat financiar, ma multumesc si cu 5 euro si cu 10 euro dar ma multumesc si cu activitatea ta si partea de manager. Editat Februarie 4 de pad7rar
Alexvnder. Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Acum 9 minute, Baby Gang a spus: Salutare, ce mai faceți? Mai trăiești mortule? Eu bine, voi?
canceru Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 1 oră în urmă, Baby Gang a spus: Salutare, ce mai faceți? Bine ,tu ce mai faci?
Baby Gang Postat Februarie 17 Autor Postat Februarie 17 (editat) La 16.02.2026 la 22:44, Alexvnder. a spus: Mai trăiești mortule? Eu bine, voi? Trăiesc, din nefericire pentru unii. :))) Am terminat facultatea și eu acum de curând. Editat Februarie 17 de Baby Gang 1 1
M6FIA Postat Februarie 19 Postat Februarie 19 Oare când scăpăm de vremea asta ? Sa putem sa stam si noi la hanorac sau tricou ...
canceru Postat Februarie 19 Postat Februarie 19 Acum 10 ore, M6FIA a spus: Oare când scăpăm de vremea asta ? Sa putem sa stam si noi la hanorac sau tricou ... tu ai noroc ca vezi zapasa,eu doar ger de sta si parul drept de pe corp
TheDude @ LCS Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 Hello Baby Gang, How are you, didn't see you for a long time. Where have you been? 2
Baby Gang Postat Februarie 21 Autor Postat Februarie 21 La 20.02.2026 la 2:58, TheDude @ LCS a spus: Hello Baby Gang, How are you, didn't see you for a long time. Where have you been? Hello, I had some problems. I was in a place where I didn't have access to a phone. I think you understand. how about you? 1
TheDude @ LCS Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 Just now, Baby Gang said: Hello, I had some problems. I was in a place where I didn't have access to a phone. I think you understand. how about you? i am fine bro, i hope you also doing well. 1 1
Baby Gang Postat Februarie 21 Autor Postat Februarie 21 Acum 2 minute, TheDude @ LCS a spus: i am fine bro, i hope you also doing well. I'll be fine, brother, thank you. 1
TheDude @ LCS Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 Just now, Baby Gang said: I'll be fine, brother, thank you. Glad to hear that bro, take care of yourself. 1 1
TheDude @ LCS Postat Februarie 22 Postat Februarie 22 ye, it will be good if he comes back in the staff again 1
Baby Gang Postat Februarie 22 Autor Postat Februarie 22 Acum 6 ore, canceru a spus: Baby hai inapoi in echipa M-aș întoarce dar nu știu dacă mai sunt primit. Când am primit am plecat fără să anunț dar nu am mai apucat să anunț, că au bătut "oamenii ăia mascați" la ușă dacă mă înțelegi :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum