Astarotth Postat Sâmbătă la 11:38 Postat Sâmbătă la 11:38 La 15.05.2025 la 14:00, Alexander. a spus: Orice imprimantă de la HP, de o generație nouă vine cu aplicația HP DeskJet, cu conectivitate Wireless. Da, corect ! 1 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Duminică la 08:01 Administrator Postat Duminică la 08:01 La 15.05.2025 la 0:26, Rusu Radu a spus: Dacă aveți cunoștințe sau dețineți o imprimantă... Sunt în căutare de o imprimantă care să nu necesite cabluri în laptop , să pot printa și cu telefonul , una care să aibă Bluetooth Această imprimantă HP imi face cu ochiul Neavând niciuna în viața mea , ce ar trebui să mai cumpăr , hârtie & tuș colorat ? Orice sfat sau informație îmi este de folos ! Oferă-ne și un buget să știm unde să ne orientăm. Eu la birou am o imprimantă de tip Epson WorkForce Pro WF-C579RDTWF, și pot spune că sunt foarte mulțumit de ea, pot să printez și wireless, și tot ce am nevoie. Prețul este puțin cam piperat, 7000+ lei, de asta zic, contează foarte mult și bugetul tău să știm ce-ți putem recomanda. 1 Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Duminică la 08:10 LCS PREMIUM Postat Duminică la 08:10 Chiar acum, Dexter. @ GOV.RO a spus: Oferă-ne și un buget să știm unde să ne orientăm. Eu la birou am o imprimantă de tip Epson WorkForce Pro WF-C579RDTWF, și pot spune că sunt foarte mulțumit de ea, pot să printez și wireless, și tot ce am nevoie. Prețul este puțin cam piperat, 7000+ lei, de asta zic, contează foarte mult și bugetul tău să știm ce-ți putem recomanda. Mi-am achizionat acea care îmi făcea cu ochiul , am găsit-o la 49,99 EURO :)) Vroiam una până în 100 euro.... La cât printez eu ... la nevoie doar să nu merg la un magazin. Vă multumesc ! Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Duminică la 08:20 Administrator Postat Duminică la 08:20 Mă bucur să aud asta, toate cele bune. Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Duminică la 11:38 Global-Moderators Postat Duminică la 11:38 buna ziua dragi oameni minunati Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.