Alexvnder. Postat Aprilie 24, 2025 Postat Aprilie 24, 2025 Acum 8 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus: Chiar te invit, tovarășe să te alături în echipă, promit să te învăț c. proc. civilă și c. proc. penală. (știu că ești pasionat de asta.) Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 25, 2025 Administrator Postat Aprilie 25, 2025 Acum 10 ore, .Alexander a spus: Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității Te înțeleg perfect, și eu am avut coșmaruri cu fiducia după cursurile din facultate… iar tăgada paternității e genul ăla de temă care îți face creierul să zică ‘pa’. 1
rocco™ Postat Aprilie 25, 2025 Postat Aprilie 25, 2025 Ati vazut ca @RĂDUCU si-a pus avatar de gay? 2
RĂDUCU Postat Aprilie 25, 2025 Postat Aprilie 25, 2025 Acum 39 minute, rocco™ a spus: Ati vazut ca @RĂDUCU si-a pus avatar de gay? Serios? Am pus cu tine acum @rocco™
rocco™ Postat Aprilie 25, 2025 Postat Aprilie 25, 2025 neaa.. tot cu tini seamana. Te-ai dat de gol aia e, acum tre s-o iei cum trebuie
PlayZeeK. # GFX Postat Aprilie 26, 2025 Postat Aprilie 26, 2025 cat haz ba smr se mai uda pamantu de la ploaia de azi
Alexvnder. Postat Aprilie 27, 2025 Postat Aprilie 27, 2025 Uneori mă gândesc, cum naiba devin pansamentul gastric unei fete?
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 28, 2025 Administrator Postat Aprilie 28, 2025 Acum 17 ore, .Alexander a spus: Uneori mă gândesc, cum naiba devin pansamentul gastric unei fete? Uneori și eu mă întreb, cum îi mai suportă pe unii pământul? 2
Alexvnder. Postat Aprilie 28, 2025 Postat Aprilie 28, 2025 Acum 44 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Uneori și eu mă întreb, cum îi mai suportă pe unii pământul? Trag leuștean
Patrick Postat Mai 6, 2025 Postat Mai 6, 2025 Salutare. Dimineata stau pe telefon citand mesajele pe care nu le-am vazut
Rusu Radu Postat Mai 8, 2025 Postat Mai 8, 2025 @rocco™ sau alt cineva cine se pricepe la calculatoare , mă puteți ajuta să imi configurez un calculator din piese ? 1
rocco™ Postat Mai 8, 2025 Postat Mai 8, 2025 (editat) Acum 17 minute, Rusu Radu a spus: @rocco™ sau alt cineva cine se pricepe la calculatoare , mă puteți ajuta să imi configurez un calculator din piese ? Ayoooo, desigur! Mulțumesc pentru atenție Și eu mi-am comandat un PC pe bucăți și m-a puc să-l asamblez. Să-mi lași reply sau mesaj privat cu buget dispui pentru PC. Editat Mai 8, 2025 de rocco™ 1
PlayZeeK. # GFX Postat Mai 11, 2025 Postat Mai 11, 2025 La 10.05.2025 la 13:48, Răzvan @ LCS a spus: Ce faceți domnilor? bn tu
Makaaaa Postat Mai 11, 2025 Postat Mai 11, 2025 La 10.05.2025 la 13:48, Răzvan @ LCS a spus: Ce faceți domnilor? Pierdem vremea tu ?
Makaaaa Postat Mai 13, 2025 Postat Mai 13, 2025 La 12.05.2025 la 8:31, Răzvan @ LCS a spus: La fel și eu, plictisit de viața asta :)) Ideemmm
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Mai 14, 2025 Administrator Postat Mai 14, 2025 Toate bune și frumoase până am văzut portofoliul de semnat și verificat juridic acum, la ora asta... 1
Rusu Radu Postat Mai 14, 2025 Postat Mai 14, 2025 Dacă aveți cunoștințe sau dețineți o imprimantă... Sunt în căutare de o imprimantă care să nu necesite cabluri în laptop , să pot printa și cu telefonul , una care să aibă Bluetooth Această imprimantă HP imi face cu ochiul Neavând niciuna în viața mea , ce ar trebui să mai cumpăr , hârtie & tuș colorat ? Orice sfat sau informație îmi este de folos ! 1
Baby Gang Postat Mai 14, 2025 Autor Postat Mai 14, 2025 Acum 3 minute, Rusu Radu a spus: Dacă aveți cunoștințe sau dețineți o imprimantă... Sunt în căutare de o imprimantă care să nu necesite cabluri în laptop , să pot printa și cu telefonul , una care să aibă Bluetooth Această imprimantă HP imi face cu ochiul Neavând niciuna în viața mea , ce ar trebui să mai cumpăr , hârtie & tuș colorat ? Orice sfat sau informație îmi este de folos ! Nu dețin sau mă pricep cu chestiile astea. Dar imprimanta asta arata bine și buna și ieftina. 2
Alexvnder. Postat Mai 15, 2025 Postat Mai 15, 2025 Acum 13 ore, Rusu Radu a spus: Dacă aveți cunoștințe sau dețineți o imprimantă... Sunt în căutare de o imprimantă care să nu necesite cabluri în laptop , să pot printa și cu telefonul , una care să aibă Bluetooth Această imprimantă HP imi face cu ochiul Neavând niciuna în viața mea , ce ar trebui să mai cumpăr , hârtie & tuș colorat ? Orice sfat sau informație îmi este de folos ! Orice imprimantă de la HP, de o generație nouă vine cu aplicația HP DeskJet, cu conectivitate Wireless. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum