.Alexander Postat Aprilie 24 Postat Aprilie 24 Acum 8 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus: Chiar te invit, tovarășe să te alături în echipă, promit să te învăț c. proc. civilă și c. proc. penală. (știu că ești pasionat de asta.) Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 25 Administrator Postat Aprilie 25 Acum 10 ore, .Alexander a spus: Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității Te înțeleg perfect, și eu am avut coșmaruri cu fiducia după cursurile din facultate… iar tăgada paternității e genul ăla de temă care îți face creierul să zică ‘pa’. 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Aprilie 25 Administrator Postat Aprilie 25 Acum 39 minute, rocco™ a spus: Ati vazut ca @RĂDUCU si-a pus avatar de gay? Serios? Am pus cu tine acum @rocco™ Citează
rocco™ Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 neaa.. tot cu tini seamana. Te-ai dat de gol aia e, acum tre s-o iei cum trebuie Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Aprilie 26 Global-Moderators Postat Aprilie 26 cat haz ba smr se mai uda pamantu de la ploaia de azi Citează
.Alexander Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Uneori mă gândesc, cum naiba devin pansamentul gastric unei fete? Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 28 Administrator Postat Aprilie 28 Acum 17 ore, .Alexander a spus: Uneori mă gândesc, cum naiba devin pansamentul gastric unei fete? Uneori și eu mă întreb, cum îi mai suportă pe unii pământul? 2 Citează
.Alexander Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 Acum 44 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Uneori și eu mă întreb, cum îi mai suportă pe unii pământul? Trag leuștean Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Aprilie 29 Global-Moderators Postat Aprilie 29 mai iesiti din casa cumetrilor Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.