Alexander. Postat Aprilie 24 Postat Aprilie 24 La 24.04.2025 la 10:47, Dexter. @ GOV.RO a spus: Chiar te invit, tovarășe să te alături în echipă, promit să te învăț c. proc. civilă și c. proc. penală. (știu că ești pasionat de asta.) Extinde Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 25 Administrator Postat Aprilie 25 La 24.04.2025 la 19:29, .Alexander a spus: Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității Extinde Te înțeleg perfect, și eu am avut coșmaruri cu fiducia după cursurile din facultate… iar tăgada paternității e genul ăla de temă care îți face creierul să zică ‘pa’. 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Aprilie 25 Administrator Postat Aprilie 25 La 25.04.2025 la 15:16, rocco™ a spus: Ati vazut ca @RĂDUCU si-a pus avatar de gay? Extinde Serios? Am pus cu tine acum @rocco™ Citează
rocco™ Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 neaa.. tot cu tini seamana. Te-ai dat de gol aia e, acum tre s-o iei cum trebuie Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Aprilie 26 Global-Moderators Postat Aprilie 26 cat haz ba smr se mai uda pamantu de la ploaia de azi Citează
Alexander. Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Uneori mă gândesc, cum naiba devin pansamentul gastric unei fete? Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 28 Administrator Postat Aprilie 28 La 27.04.2025 la 14:41, .Alexander a spus: Uneori mă gândesc, cum naiba devin pansamentul gastric unei fete? Extinde Uneori și eu mă întreb, cum îi mai suportă pe unii pământul? 2 Citează
Alexander. Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 La 28.04.2025 la 8:40, Dexter. @ GOV.RO a spus: Uneori și eu mă întreb, cum îi mai suportă pe unii pământul? Extinde Trag leuștean Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Aprilie 29 Global-Moderators Postat Aprilie 29 mai iesiti din casa cumetrilor Citează
Chioru Postat Mai 6 Postat Mai 6 Salutare. Dimineata stau pe telefon citand mesajele pe care nu le-am vazut Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Mai 8 LCS PREMIUM Postat Mai 8 @rocco™ sau alt cineva cine se pricepe la calculatoare , mă puteți ajuta să imi configurez un calculator din piese ? 1 Citează
rocco™ Postat Mai 8 Postat Mai 8 (editat) La 08.05.2025 la 18:07, Rusu Radu a spus: @rocco™ sau alt cineva cine se pricepe la calculatoare , mă puteți ajuta să imi configurez un calculator din piese ? Extinde Ayoooo, desigur! Mulțumesc pentru atenție Și eu mi-am comandat un PC pe bucăți și m-a puc să-l asamblez. Să-mi lași reply sau mesaj privat cu buget dispui pentru PC. Editat Mai 8 de rocco™ 1 Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Mai 8 Global-Moderators Postat Mai 8 afara ploua si inima imi este rupta in doua Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Sâmbătă la 10:48 Autor Global-Moderators Postat Sâmbătă la 10:48 Ce faceți domnilor? Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Duminică la 14:40 Global-Moderators Postat Duminică la 14:40 La 10.05.2025 la 10:48, Răzvan @ LCS a spus: Ce faceți domnilor? Extinde bn tu Citează
Astarotth Postat Duminică la 18:07 Postat Duminică la 18:07 La 10.05.2025 la 10:48, Răzvan @ LCS a spus: Ce faceți domnilor? Extinde Pierdem vremea tu ? Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Luni la 05:31 Autor Global-Moderators Postat Luni la 05:31 La fel și eu, plictisit de viața asta :)) Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Marți la 15:03 Global-Moderators Postat Marți la 15:03 Asta cu Loganu' da-te mai asa Citează
Astarotth Postat Marți la 18:36 Postat Marți la 18:36 La 12.05.2025 la 5:31, Răzvan @ LCS a spus: La fel și eu, plictisit de viața asta :)) Extinde Ideemmm Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 05:26 Administrator Postat Ieri la 05:26 Toate bune și frumoase până am văzut portofoliul de semnat și verificat juridic acum, la ora asta... 1 Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat 9 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 9 ore în urmă Dacă aveți cunoștințe sau dețineți o imprimantă... Sunt în căutare de o imprimantă care să nu necesite cabluri în laptop , să pot printa și cu telefonul , una care să aibă Bluetooth Această imprimantă HP imi face cu ochiul Neavând niciuna în viața mea , ce ar trebui să mai cumpăr , hârtie & tuș colorat ? Orice sfat sau informație îmi este de folos ! 1 Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat 9 ore în urmă Autor Global-Moderators Postat 9 ore în urmă Acum 9 ore, Rusu Radu a spus: Dacă aveți cunoștințe sau dețineți o imprimantă... Sunt în căutare de o imprimantă care să nu necesite cabluri în laptop , să pot printa și cu telefonul , una care să aibă Bluetooth Această imprimantă HP imi face cu ochiul Neavând niciuna în viața mea , ce ar trebui să mai cumpăr , hârtie & tuș colorat ? Orice sfat sau informație îmi este de folos ! Extinde Nu dețin sau mă pricep cu chestiile astea. Dar imprimanta asta arata bine și buna și ieftina. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.