.Alexander Postat Joi la 19:29 Postat Joi la 19:29 Acum 8 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus: Chiar te invit, tovarășe să te alături în echipă, promit să te învăț c. proc. civilă și c. proc. penală. (știu că ești pasionat de asta.) Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Vineri la 05:38 Administrator Postat Vineri la 05:38 Acum 10 ore, .Alexander a spus: Să nu mai aud de fiducie și nici de acțiuni în tăgada paternității Te înțeleg perfect, și eu am avut coșmaruri cu fiducia după cursurile din facultate… iar tăgada paternității e genul ăla de temă care îți face creierul să zică ‘pa’. 1 Citează
rocco™ Postat Vineri la 15:16 Postat Vineri la 15:16 Ati vazut ca @RĂDUCU si-a pus avatar de gay? 2 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Vineri la 15:34 Administrator Postat Vineri la 15:34 Acum 39 minute, rocco™ a spus: Ati vazut ca @RĂDUCU si-a pus avatar de gay? Serios? Am pus cu tine acum @rocco™ Citează
rocco™ Postat Vineri la 15:58 Postat Vineri la 15:58 neaa.. tot cu tini seamana. Te-ai dat de gol aia e, acum tre s-o iei cum trebuie Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Sâmbătă la 15:25 Global-Moderators Postat Sâmbătă la 15:25 cat haz ba smr se mai uda pamantu de la ploaia de azi Citează
.Alexander Postat 11 ore în urmă Postat 11 ore în urmă Uneori mă gândesc, cum naiba devin pansamentul gastric unei fete? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.