Răzvan @ LCS Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Salut, fiind o categorie noua, voi incepe eu prin creearea primului topic. Aici în acest topic aveți dreptul de a vorbi fiecare ce dorește, totul un limita bunului simt: Fără înjurături Fără reclamă Am creat acest topic pentru a mai interacționa și noi cu membrii Comunității. Dau eu startul prin a va saluta si a va intreba ce mai faceți? 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Aprilie 14 Administrator Postat Aprilie 14 Eu la munca, de dimineata raspund doar la telefoane :))) 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 14 Administrator Postat Aprilie 14 Salutare, După câteva zile în care am încercat să îmi adun puterile și gândurile, în urma unui deces în familie — atât așteptat, cât și neașteptat — am revenit. Cum sunteți? Ce mai faceți? 1 Citează
Global-Moderators Luxie Postat Aprilie 14 Global-Moderators Postat Aprilie 14 Cu a cafea langa mine, ma gandesc ca diseara trebuie sa merg la munca :)) Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Aprilie 14 Administrator Postat Aprilie 14 Acum 8 minute, Luxie a spus: Cu a cafea langa mine, ma gandesc ca diseara trebuie sa merg la munca :)) Nu aveai liber 2 zile?:)) Citează
Global-Moderators Luxie Postat Aprilie 14 Global-Moderators Postat Aprilie 14 1 minute ago, devylinn @ Leaguecs said: Nu aveai liber 2 zile?:)) Mai lucrez in seara asta, si dupa 3 libere 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Aprilie 14 Administrator Postat Aprilie 14 Acum 1 minut, Luxie a spus: Mai lucrez in seara asta, si dupa 3 libere Mai rezista si in seara asta Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 14 Administrator Postat Aprilie 14 Ce ar fi mers o cafea de la Marriott Citează
Global-Moderators Luxie Postat Aprilie 14 Global-Moderators Postat Aprilie 14 7 minutes ago, devylinn @ Leaguecs said: Mai rezista si in seara asta #rezist 6 minutes ago, Dexter. @ GOV.RO said: Ce ar fi mers o cafea de la Marriott Sau de la Starbucks Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 14 Administrator Postat Aprilie 14 Acum 4 minute, Luxie a spus: #rezist Sau de la Starbucks un caramel frappuuuuuuuuuucinoooooooooooooooo 1 Citează
Răzvan @ LCS Postat 19 ore în urmă Autor Postat 19 ore în urmă Acum 36 minute, PlayZeeK. # GFX a spus: e cald azi Era și timpul sa vina căldură. Sa vina vara sa mergem la mareeee Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 19 ore în urmă Administrator Postat 19 ore în urmă Acum 12 minute, Răzvan @ LCS a spus: Era și timpul sa vina căldură. Sa vina vara sa mergem la mareeee Unii se plâng de căldură, eu mă plâng de stat pe scaun.. we're not the same. Citează
Răzvan @ LCS Postat 19 ore în urmă Autor Postat 19 ore în urmă Chiar acum, Dexter. @ GOV.RO a spus: Unii se plâng de căldură, eu mă plâng de stat pe scaun.. we're not the same. Vine și vremea ta când o sa fii la soare stand cu o bautura răcoritoare și noi la munk. Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 19 ore în urmă Administrator Postat 19 ore în urmă Acum 1 minut, Răzvan @ LCS a spus: Vine și vremea ta când o sa fii la soare stand cu o bautura răcoritoare și noi la munk. Eu am un program nu așa flexibil ca al vostru, probabil și de aia sunt la ora asta la birou și alții acasă. În altă ordine de idei, felicitări @biapentru modul curat și plăcut vizual de postare, ține-o tot așa. keep it up. 1 Citează
bia Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă Acum 4 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Eu am un program nu așa flexibil ca al vostru, probabil și de aia sunt la ora asta la birou și alții acasă. În altă ordine de idei, felicitări @biapentru modul curat și plăcut vizual de postare, ține-o tot așa. keep it up. Mulțumeesc mult@Dexter. @ GOV.RO. It means a lot 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 19 ore în urmă Administrator Postat 19 ore în urmă Acum 1 minut, bia a spus: Mulțumeesc mult@Dexter. @ GOV.RO. It means a lot Eu ti-am dat si ador kw 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 19 ore în urmă Administrator Postat 19 ore în urmă Acum 1 minut, devylinn @ Leaguecs a spus: Eu ti-am dat si ador kw Repede sari tu, tovarăsă... 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 19 ore în urmă Administrator Postat 19 ore în urmă Chiar acum, Dexter. @ GOV.RO a spus: Repede sari tu, tovarăsă... Pai nu, shhh :))) Citează
bia Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă Acum 2 minute, devylinn @ Leaguecs a spus: Eu ti-am dat si ador kw Cea mai scumpaa🩷 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 19 ore în urmă Administrator Postat 19 ore în urmă Acum 2 minute, bia a spus: Cea mai scumpaa🩷 Alo, discriminare...... 2 Citează
.Alexander Postat 8 ore în urmă Postat 8 ore în urmă Uneori mă întreb de ce anumite instanțe oferă dosare de zici că sunt filme polițiste. Apropo, mă bate un gând să revin pe forum ca și moderator Citează
Răzvan @ LCS Postat 8 ore în urmă Autor Postat 8 ore în urmă Acum 3 minute, .Alexander a spus: Uneori mă întreb de ce anumite instanțe oferă dosare de zici că sunt filme polițiste. Apropo, mă bate un gând să revin pe forum ca și moderator Sincer nu te cunosc, dar m-as bucura sa revii ca și moderator. Alta atmosfera este când suntem mai multe persoane in staff. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.