Răzvan @ LCS Postat Ieri la 06:23 Postat Ieri la 06:23 Salut, fiind o categorie noua, voi incepe eu prin creearea primului topic. Aici în acest topic aveți dreptul de a vorbi fiecare ce dorește, totul un limita bunului simt: Fără înjurături Fără reclamă Am creat acest topic pentru a mai interacționa și noi cu membrii Comunității. Dau eu startul prin a va saluta si a va intreba ce mai faceți? 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 06:24 Administrator Postat Ieri la 06:24 Eu la munca, de dimineata raspund doar la telefoane :))) 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 07:09 Administrator Postat Ieri la 07:09 Salutare, După câteva zile în care am încercat să îmi adun puterile și gândurile, în urma unui deces în familie — atât așteptat, cât și neașteptat — am revenit. Cum sunteți? Ce mai faceți? 1 Citează
Global-Moderators Luxie Postat Ieri la 10:28 Global-Moderators Postat Ieri la 10:28 Cu a cafea langa mine, ma gandesc ca diseara trebuie sa merg la munca :)) Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 10:37 Administrator Postat Ieri la 10:37 Acum 8 minute, Luxie a spus: Cu a cafea langa mine, ma gandesc ca diseara trebuie sa merg la munca :)) Nu aveai liber 2 zile?:)) Citează
Global-Moderators Luxie Postat Ieri la 10:39 Global-Moderators Postat Ieri la 10:39 1 minute ago, devylinn @ Leaguecs said: Nu aveai liber 2 zile?:)) Mai lucrez in seara asta, si dupa 3 libere 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 10:41 Administrator Postat Ieri la 10:41 Acum 1 minut, Luxie a spus: Mai lucrez in seara asta, si dupa 3 libere Mai rezista si in seara asta Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 10:41 Administrator Postat Ieri la 10:41 Ce ar fi mers o cafea de la Marriott Citează
Global-Moderators Luxie Postat Ieri la 10:48 Global-Moderators Postat Ieri la 10:48 7 minutes ago, devylinn @ Leaguecs said: Mai rezista si in seara asta #rezist 6 minutes ago, Dexter. @ GOV.RO said: Ce ar fi mers o cafea de la Marriott Sau de la Starbucks Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 10:53 Administrator Postat Ieri la 10:53 Acum 4 minute, Luxie a spus: #rezist Sau de la Starbucks un caramel frappuuuuuuuuuucinoooooooooooooooo 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.