Răzvan @ LCS Postat Joi la 16:02 Postat Joi la 16:02 Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Junior-Moderatorul comunității, @kenzzo- VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Junior Moderator kenzzo- : Salut, mă numesc Sebastian, am 21 de ani și sunt din Suceava. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Junior Moderator kenzzo- : În timpul liber îmi place să mă relaxez cu prietenii, să joc jocuri video, să ascult muzică și uneori să ies la o plimbare sau să urmăresc un serial bun. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Junior Moderator kenzzo- : Probabil „Forrest Gump” – viața e plină de surprize și încerc să iau lucrurile cum vin, cu calm și curiozitate. Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Junior Moderator kenzzo- : Cu o cafea bună și puțină liniște – fie ascultând o melodie chill, fie gândindu-mă ce am de făcut peste zi. Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? Junior Moderator kenzzo- : Cred că cel mai interesant loc a fost Brașov – are un vibe aparte, între natură și istorie, și mereu găsești ceva de explorat. Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? Junior Moderator kenzzo- : Mi-ar plăcea să trăiesc în Cluj-Napoca – e plin de viață, cu oameni faini și multe oportunități. Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? Junior Moderator kenzzo- : Un weekend ideal ar fi o combinație între gaming cu prietenii, timp petrecut afară și poate o seară de filme sau seriale. Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Junior Moderator kenzzo- : Mi-aș dori un PC high-end, ceva serios pentru gaming și editare, dar momentan e încă pe wishlist. Reporter Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? Junior Moderator kenzzo- : Ascult mai multe genuri, dar cel mai mult îmi place rap-ul și lo-fi-ul. O melodie care îmi place mult acum e „The Search” de la NF. Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții? Junior Moderator kenzzo- : Regrete avem cu toții, dar încerc să nu mă concentrez pe ele. Mai important e să învăț din greșeli și să merg mai departe. Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Dacă da, ce fel de sport? Junior Moderator kenzzo- : Nu practic ceva serios, dar din când în când mai joc fotbal cu băieții sau ies la un baschet. MEDIUL VIRTUAL Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat? Junior Moderator kenzzo- : Jocul meu preferat este CS:GO – am petrecut mult timp acolo, mi se pare competitiv și captivant. Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci în mediul online? Junior Moderator kenzzo- : Depinde de zi, dar în medie cam 5-6 ore, uneori mai mult dacă e weekend sau am timp liber. Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment? Junior Moderator kenzzo- : Momentan fac parte din staff-ul LeagueCS și încerc să ajut cât mai mult comunitatea. Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs? Junior Moderator kenzzo- : Mi-a plăcut atmosfera din comunitate și am vrut să contribui și eu. Mă atrage ideea de a face parte dintr-un proiect fain și de a ajuta la dezvoltarea lui. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului? Junior Moderator kenzzo- : Cred că s-ar putea adăuga mai multe evenimente interactive, poate o zonă de tutoriale sau ghiduri, și un design mai modern al interfeței. Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității? Junior Moderator kenzzo- : Da, chiar îmi doresc asta. Îmi place vibe-ul comunității și vreau să ajut cât pot, fie că e vorba de organizare, idei noi sau suport pentru alți membri. Interviul susținut alături de @kenzzo- a luat sfârșit și doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru acceptarea participării la acest proiect. Apreciem sinceritatea de care ai dat dovadă și îți urăm succes pe viitor. Astept o notâ de la 1 la 10. Vă mulțumesc pentru atenție! 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.