Răzvan @ LCS Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Designerii comunității, @.::SteFaN::. Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Designer .::SteFaN::. : Ma numesc Stefan , am frumoasa varsta de 23 de ani si locuiesc in Bucuresti. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Designer .::SteFaN::. : In timpu liber pe care il am imi place gaming ul , sa lucrez in photoshop si sa ascult muzica. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Designer .::SteFaN::. : Din pacate nu am un film anume care sa mi descrie viata. Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Designer .::SteFaN::. : Cel mai bun mod de a incepe ziua este de a ma trezii de dimineata fumez o tigara si ma uit pe tiktok inainte sa plec la munca )) Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? Designer .::SteFaN::. : Cel mai interesant loc in care eu am fost este un castel din scotia pe care i am uitat numele )) si l am vizitat acum 1 an de zile Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? Designer .::SteFaN::. : Momentan nu am un oras anume unde mi-ar placea sa traiesc. Mie mi ar fi placut sa traiesc undeva in munti unde sa fie multa liniste. Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? Designer .::SteFaN::. : Modul ideal pentru a petrece wekend-ul este de a ma uita la filme pe netflix , gaming si sa stau cu familia mea. Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Designer .::SteFaN::. : Imi doresc o casa care sa fie doar a mea , da r va venii si acel moment intr o buna zi. Reporter Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? Designer .::SteFaN::. : imi plac manelele dar de ceva timp si rock ul mai chill sa zic asa. Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții? Designer .::SteFaN::. : Da regret ca nu m am tinut de scoala cum ar fi trebuit de la inceput pentru ca poate acum ajungeam undeva mai sus. Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? Designer .::SteFaN::. : Nu practic niciun sport desii mi ar fi placut ma mai duc din cand in cand la sala. MEDIUL VIRTUAL Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat? Designer .::SteFaN::. : Counter Strike 1.6 este si va ramane jocul meu preferat dar mai sunt si altele precum: - Paladins - Overwach 2 - Euro truck Simulator 2 Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci in mediul online? Designer .::SteFaN::. : In mediul online petrec in jur de 5 - 6 ore. Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment? Designer .::SteFaN::. : In acest moment am functia de Designer si ma ocup de zona de design a comunitatii. Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs? Designer .::SteFaN::. : M - am reintors deoarece este sau ma rog a fost in staff si fratele meu @xxhevvoxx♔ daca nu era el nu eram ceea ce sunt azi in photoshop. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului? Designer .::SteFaN::. : Consider ca nimic este foarte bine asa cum este. Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității? Designer .::SteFaN::. : Sincer nu prea de abia am timp sa intru sa raspund la cererile de la zona de design. Interviul susținut alături de @.::SteFaN::. a luat sfârșit și doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru acceptarea participării la acest proiect. Apreciem sinceritatea de care ai dat dovadă și îți urăm succes pe viitor. Astept o notâ de la 1 la 10. Vă mulțumesc pentru atenție! 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.