Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de unul dintre Designerii comunității, @.::SteFaN::.

Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Designer .::SteFaN::. Ma numesc Stefan , am frumoasa varsta de 23 de ani si locuiesc in Bucuresti.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber?

Designer .::SteFaN::. : In timpu liber pe care il am imi place gaming ul , sa lucrez in photoshop si sa ascult muzica.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

Designer .::SteFaN::. : Din pacate nu am un film anume care sa mi descrie viata.

Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

Designer .::SteFaN::. : Cel mai bun mod de a incepe ziua este de a ma trezii de dimineata fumez o tigara si ma uit pe tiktok inainte sa plec la munca ))

Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

Designer .::SteFaN::. : Cel mai interesant loc in care eu am fost este un castel din scotia pe care i am uitat numele )) si l am vizitat acum 1 an de zile

Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

Designer .::SteFaN::. : Momentan nu am un oras anume unde mi-ar placea sa traiesc. Mie mi ar fi placut sa traiesc undeva in munti unde sa fie multa liniste.

Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

Designer .::SteFaN::. : Modul ideal pentru a petrece wekend-ul este de a ma uita la filme pe netflix , gaming si sa stau cu familia mea.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Designer .::SteFaN::. : Imi doresc o casa care sa fie doar a mea , da r va venii si acel moment intr o buna zi.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

Designer .::SteFaN::. : imi plac manelele dar de ceva timp si rock ul mai chill sa zic asa. 

Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții?

Designer .::SteFaN::. : Da regret ca nu m am tinut de scoala cum ar fi trebuit de la inceput pentru ca poate acum ajungeam undeva mai sus.

Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?

Designer .::SteFaN::. : Nu practic niciun sport desii mi ar fi placut ma mai duc din cand in cand la sala.

MEDIUL VIRTUAL

Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat?

Designer .::SteFaN::. : Counter Strike 1.6 este si va ramane jocul meu preferat dar mai sunt si altele precum:

- Paladins

- Overwach 2

- Euro truck Simulator 2

Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci in mediul online?

Designer .::SteFaN::. : In mediul online petrec in jur de 5 - 6 ore.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment?

Designer .::SteFaN::. : In acest moment am functia de Designer si ma ocup de zona de design a comunitatii.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs? 

Designer .::SteFaN::. : M - am reintors deoarece este sau ma rog a fost in staff si fratele meu @xxhevvoxx♔ daca nu era el nu eram ceea ce sunt azi in photoshop.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului?

Designer .::SteFaN::. : Consider ca nimic este foarte bine asa cum este.

Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității?

Designer .::SteFaN::. : Sincer nu prea de abia am timp sa intru sa raspund la cererile de la zona de design.

Interviul susținut alături de @.::SteFaN::. a luat sfârșit și doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru acceptarea participării la acest proiect. Apreciem sinceritatea de care ai dat dovadă și îți urăm succes pe viitor. Astept o notâ de la 1 la 10.

Vă mulțumesc pentru atenție!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate