Powery Postat Luni la 21:39 Postat Luni la 21:39 Name of the complainant : Insulta asupra unui player Name of the complained admin : LPIonut Reason : vorbeste urat cu playeri Period of ban ( if appropiate ) : didn't ban or anything Proof ( video/photo/demo) : https://medal.tv/games/cs-16/clips/k2CfttYI15Hy5NnZU?invite=cr-MSxYZ0osNTQwMzA3NDY 1
zuky Postat Marți la 06:34 Postat Marți la 06:34 PRO,am sa iti sustim reclamatia,adminul nu a procedat corect si decizia de sanctionare v a fi aplicata in functie de cat de grav considera foundatorii/managerii ca este situatia! Bafta in continuare 1
LCS PREMIUM SicraN Postat Marți la 15:37 LCS PREMIUM Postat Marți la 15:37 Parerea mea e ca mai degraba poate fi numita discutie acida decat jignire directa. Cred ca o avertizare verbala e suficienta, caci nu vad sa fie cazul de warn. Nu stiu exact in ce context a folosit expresia "esti turbat", dar banuiesc ca probabil nu e prima si singura discutie pe care ati avut-o. Poate are legatura cu modul de joc al unuia din voi (tryhard / fiert pe scor). Evitati sa mai purtati discutii unul cu altul daca nu va intelegeti si restul problemelor se rezolva de la sine. Daca vreunul din voi intrece masura, va fi sanctionat in functie de gravitatea situatiei. 1 1
xX112Xx Postat Marți la 16:52 Postat Marți la 16:52 Contra un avertisment Verbal mi se pare o decizie buna deoarece ,,esti turbat " nu mi se pare o jignire 1 1
LPIonut Postat Marți la 20:31 Postat Marți la 20:31 Acest jucator a primit slay pentru ca a folosit lm + saci in fata mea! I am explicat de vreo 3 - 4 ori de ce a primit slay, el insistant cu comentarii! Dupa multe repetari ale mele, i am spus turbat. Si nu mi se pare ca l am insultat absolut deloc, el continuand sa ma ameninte cu reclamatii si altele. Se poate cauta in logs si verifica. S a intamplat aseara in jurul orei 23 - 24. Nu e prima data cand inalca regulile si fiind constient care sunt acestea! 1 1
Powery Postat Marți la 20:43 Autor Postat Marți la 20:43 11 minutes ago, LPIonut said: Acest jucator a primit slay pentru ca a folosit lm + saci in fata mea! I am explicat de vreo 3 - 4 ori de ce a primit slay, el insistant cu comentarii! Dupa multe repetari ale mele, i am spus turbat. Si nu mi se pare ca l am insultat absolut deloc, el continuand sa ma ameninte cu reclamatii si altele. Se poate cauta in logs si verifica. S a intamplat aseara in jurul orei 23 - 24. Nu e prima data cand inalca regulile si fiind constient care sunt acestea! Când am mai încălcat eu regulile de zici tu ca nu e prima dată? În primul rând nu era lm+pb, lasermineu avea viață 1-3 hp, eu am pus rapid pb că dacă nu știai poți da ctrl+space și mă eliminai ușor, nu înțeleg ce tot insiști pe faptul ca am încălcat reguliile când nu am făcut-o. Nu am pus pb + lm pentru a mă apăra, la 1 hp m-am pregătit dinainte sa pun pb, in niciun caz nu a fost lm + pb
skaraotki Postat Miercuri la 09:25 Postat Miercuri la 09:25 Din ce se vede in video a fost mai mult o forma de exprimare decat o insulta, adminul va primi un avertisment verbal. T/C
Postări Recomandate