Moonlightღ Postat Aprilie 3 Postat Aprilie 3 Care este diferența între salariul minim și o canapea? O canapea poate să susțină o familie. 4 Citează
Moonlightღ Postat Aprilie 4 Autor Postat Aprilie 4 La o vizită la muzeu, ghidul întreabă copiii: „Ei bine, copii, știți câți ani au aceste schelete de dinozauri?” Petrișor răspunde: „Da, domnule ghid! Au 70 de milioane și șase luni!” Ghidul, surprins, întreabă: „Cum așa, Petrișor?” Petrișor explică: „Când am fost aici ultima dată, acum șase luni, ați spus că au 70 de milioane de ani.” 4 Citează
Moonlightღ Postat Aprilie 4 Autor Postat Aprilie 4 O boabă de cafea merge la psiholog. Acesta o întreabă: - Ce te macină? 4 Citează
Moonlightღ Postat Aprilie 6 Autor Postat Aprilie 6 Un pitic intră într-o librarie şi întreabă:– Aveți vreo carte despre ironie? Bibliotecarul: Avem, e pe raftul de sus! 4 1 Citează
Moonlightღ Postat Aprilie 6 Autor Postat Aprilie 6 O bătrânică își strigă pisica: -Pis, pis, pis… Pisica îi răspunde: -Pace şi ție, mamaie. 4 Citează
Moonlightღ Postat Luni la 11:59 Autor Postat Luni la 11:59 La interviul pentru angajare: - Sunteţi însurat? - Nu. - Ne pare rău, dar noi avem nevoie de oameni obișnuiți să se subordoneze. 3 Citează
Moonlightღ Postat Luni la 12:00 Autor Postat Luni la 12:00 Nutriționistul: - Consumați mai multă scorțișoară, va ajută la slăbit! Eu la patiserie: - 10 gogoși cu scorțișoară, va rog! 3 Citează
Moonlightღ Postat Marți la 19:51 Autor Postat Marți la 19:51 Nimeni se îneacă! Prost sună la salvamar: – Ajutor, se îneacă Nimeni! – Bă, tu eşti prost? – Da, mă, eu sunt! 3 Citează
Moonlightღ Postat Miercuri la 19:22 Autor Postat Miercuri la 19:22 Un poliţist opreşte un şofer vitezoman: - Ştii, am avut presimţirea că o să dau o amendă astăzi. De-aia te-am şi aşteptat aici toată ziua. - Păi... Am venit cât de repede am putut. 3 Citează
Moonlightღ Postat Joi la 08:33 Autor Postat Joi la 08:33 La recensământ: - Numele dvs? - Adam. - Numele soţiei? - Eva. - Frumoasa coincidenţă. Aveţi cumva şi un şarpe în casă? - Sigur că da! Mamă soacră, hai până aici! 3 Citează
Moonlightღ Postat Joi la 21:04 Autor Postat Joi la 21:04 La oficiul stării civile: - Domnişoară, spuse ofiţerul, nu-l mai aduce pe dumnealui în stare de ebrietate. Legea îmi interzice să vă căsătoresc dacă unul dintre soţi este beat. - Treaz nu vrea să vină... 3 Citează
Moonlightღ Postat Vineri la 20:18 Autor Postat Vineri la 20:18 Noaptea, pe la ora trei, brusc, vecinul începe să bată cu pumnul în uşa mea. M-am speriat atât de tare încât am scăpat bormaşina din mâini! 3 Citează
Moonlightღ Postat 10 ore în urmă Autor Postat 10 ore în urmă - Cum, joci poker, acasă, cu soția? - Nu am ce face, e singura modalitate de a-mi recupera o parte din salariu! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.