Global-Moderators eds Postat Aprilie 13 Autor Global-Moderators Postat Aprilie 13 Doi vecini de bloc stau de vorbă: - Salut, vecine! Nu am mai văzut-o de mult pe soția ta. V-ați despărțit? - Nu, parchează mașina. Citează
Global-Moderators eds Postat Aprilie 14 Autor Global-Moderators Postat Aprilie 14 Doamna către menajeră: - Cred că soţul meu are o relaţie cu secretara. Menajera: - Ştiţi dumneavoastră chiar sigur asta sau doar o spuneţi ca să mă faceţi pe mine geloasă? Citează
Global-Moderators eds Postat Aprilie 14 Autor Global-Moderators Postat Aprilie 14 Se întâlnesc două prietene: - Fată, ce te-ai îngrăşat! - Să mă fi văzut acum 2 luni, eram şi mai grasă!... Arătam aşa, ca tine! Citează
Global-Moderators eds Postat Marți la 11:13 Autor Global-Moderators Postat Marți la 11:13 Inculpatul către avocatul său: - Dacă scap cu șase luni, primiți de la mine 20.000 de euro. Avocatul după terminarea procesului: - Să știi că a fost ceva de muncă, judecătorii voiau să te achite. Citează
Global-Moderators eds Postat Marți la 11:14 Autor Global-Moderators Postat Marți la 11:14 - Cum ai dat faliment? - M-am luat după Isărescu și am investit în ceaiul de tei. - Și n-a mers? - Deloc. Lumea e căpoasă și se calmează tot cu țuică. Citează
Global-Moderators eds Postat Miercuri la 11:14 Autor Global-Moderators Postat Miercuri la 11:14 La spovedanie: - Părinte, am înșelat, am mințit, am furat! - Din ce partid faci parte, fiule? Citează
Global-Moderators eds Postat Miercuri la 11:15 Autor Global-Moderators Postat Miercuri la 11:15 Ginecologul o întreabă pe soţia unui politician: - Doamnă, de când spuneţi că sunteţi căsătorită? - De 10 ani, domnule doctor. - Şi cum de sunteţi încă virgină? - Apăi, domnule doctor, știți cum sunt politicienii... promisiuni... promisiuni! Citează
Global-Moderators eds Postat Joi la 11:07 Autor Global-Moderators Postat Joi la 11:07 - Draga mea sunt un distrat incorigibil. - De ce? - În loc să iau un robot care înlocuiește munca femeii în casă, am cumpărat unul care înlocuiește munca bărbatului. - Nici o problemă, dragule. Pune-l să citească ziarul și tu hai ajută-mă să spălăm geamurile. Citează
Global-Moderators eds Postat Joi la 11:08 Autor Global-Moderators Postat Joi la 11:08 Un tip îl întreabă pe prietenul său care era gras: - Te-ai angajat? - Da, sunt fotomodel pentru săli de fitness. - Dar tu ești gras! - Păi eu sunt fotomodel pentru "înainte". Pentru "după" e altcineva... Citează
Global-Moderators eds Postat Vineri la 11:19 Autor Global-Moderators Postat Vineri la 11:19 - Alo, Palatul Cotroceni? - Da. - Sunt foarte plăcut impresionat că ați răspuns. Mă așteptam să-mi intre robotul. - Robotul e la Sibiu, revine luni. Citează
Global-Moderators eds Postat Vineri la 11:22 Autor Global-Moderators Postat Vineri la 11:22 Ceartă în cuplu: -Toate prietenele tale sunt urâte! -Toți prietenii tăi sunt alcoolici! -De aia, că toate prietenele tale sunt urâte! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.