jklkjklkj Postat Aprilie 1, 2025 Postat Aprilie 1, 2025 O bătrânică își strigă pisica: -Pis, pis, pis… Pisica îi răspunde: -Pace şi ție, mamaie.
jklkjklkj Postat Aprilie 1, 2025 Autor Postat Aprilie 1, 2025 Un tip intră într-o berărie: -Dați-mi o bere, îmi aștept nevasta aici. -Brună sau blondă? îl întreabă chelnerul. -Nu știu, de-abia a intrat la coafor.
jklkjklkj Postat Aprilie 2, 2025 Autor Postat Aprilie 2, 2025 - Cum te-ai simtit în excursie? - Oribil! - Cum așa? - Păi, când ne-am dat jos din autocar n-am găsit restaurantul și când am ieșit din restaurant, n-am mai găsit autocarul...
jklkjklkj Postat Aprilie 2, 2025 Autor Postat Aprilie 2, 2025 Dimineața, la o cafenea: - O cafea 5 în 1 vă rog! - Da cum îi aia? - Păi, cu lapte, zahar, biscuite, semnal wifi și încărcător telefon!
jklkjklkj Postat Aprilie 3, 2025 Autor Postat Aprilie 3, 2025 Un melc se ia la întrecere până acasă cu un ghepard. Primul ajunge melcul căci el nici nu și-a părăsit casa.
jklkjklkj Postat Aprilie 3, 2025 Autor Postat Aprilie 3, 2025 – De ce nu sunt stâlpii roșii: – Că i-ar mânca oamenii cu brânză.
jklkjklkj Postat Aprilie 4, 2025 Autor Postat Aprilie 4, 2025 Soțul către soție: -Draga mea, ce aveam astăzi la masă? Soția: -Nimic. -Păi, și ieri a fost tot „nimic”. -Dragule, am gătit pentru două zile.
jklkjklkj Postat Aprilie 4, 2025 Autor Postat Aprilie 4, 2025 Ion și Maria în pat: -Mărie, fii sinceră, sunt primul bărbat din viața ta? -Mă, Ioane, s-ar putea, că îmi pari cunoscut!
jklkjklkj Postat Aprilie 5, 2025 Autor Postat Aprilie 5, 2025 Soțul: -Dacă nu e mâncarea gata în câteva minute, mă îmbrac și mă duc la restaurant. Soția: -Mai așteaptă, te rog, zece minute. Soțul: -De ce? E mâncarea gata? Soția: -Nu, mă îmbrac și eu ca să vin cu tine.
jklkjklkj Postat Aprilie 5, 2025 Autor Postat Aprilie 5, 2025 - Aveți recomandare de la vechiul loc de muncă? - Desigur, ei mi-au recomandat să-mi caut de lucru în altă parte!
jklkjklkj Postat Aprilie 6, 2025 Autor Postat Aprilie 6, 2025 Șeful: - Ieri ai mințit că ești bolnav și nu poți veni la serviciu, iar tu te-ai dus să joci fotbal. Angajatul: - N-am jucat fotbal, vă jur! Dacă vreți, v-arăt peștele pe care l-am prins!
jklkjklkj Postat Aprilie 6, 2025 Autor Postat Aprilie 6, 2025 Doctorul: - Aveți poftă de mâncare? Pacientul: - Câteodată da, câteodată nu... Doctorul: - Și, când nu aveți, mai precis? Pacientul: - După ce mănânc...
jklkjklkj Postat Aprilie 7, 2025 Autor Postat Aprilie 7, 2025 Doi bețivi beți clampă stau de vorbă: - Câte beri ai băut? - Două halbe de bere. - Și cum dreacu de ești beat? - Păi din greșeală am băut și două halbe de palincă.
jklkjklkj Postat Aprilie 7, 2025 Autor Postat Aprilie 7, 2025 - Dragul meu, te-am ajutat, am avut grijă de tine când ți-a fost rău, ți-am gătit.. - Nu amesteca lucrurile, te rog. - Cum adică? - Păi întâi mi-ai gătit și după aia mi-a fost rău.
jklkjklkj Postat Aprilie 8, 2025 Autor Postat Aprilie 8, 2025 Ora de Geografie: - Copii, care fluviu e mai lung: Prut sau Mississippi? - Mississipi. - Bravo mai Gigel. Cu cât e mai lung? - Cu șapte litere.
jklkjklkj Postat Aprilie 8, 2025 Autor Postat Aprilie 8, 2025 Se întâlnesc doi prieteni în fața unei secții de Poliție: - Salut, ce faci pe aici? - Ieri m-au jefuit la Dragonul Roșu doi chinezi și am venit să văd cum merge ancheta. - Și? - Păi, organele de poliție au redus cercul de suspecți la 10.000...
jklkjklkj Postat Aprilie 9, 2025 Autor Postat Aprilie 9, 2025 De unde ai știut că e alesul inimii tale? – Păi, cum l-am văzut, cum mi-am dorit să-l enervez.
jklkjklkj Postat Aprilie 9, 2025 Autor Postat Aprilie 9, 2025 Soțul beat către soție: - Popcornul tău e cam nesărat! Soția: - Mănânci polistiren, bețivule!
jklkjklkj Postat Aprilie 10, 2025 Autor Postat Aprilie 10, 2025 Un tip stă de vorbă cu un prieten plecat din România în Germania: - Prietene, ai plecat din țară degeaba. Imaginează-ți că în România trăim din ce în ce mai bine! - Serios? - Nu, dar imaginează-ți.
jklkjklkj Postat Aprilie 10, 2025 Autor Postat Aprilie 10, 2025 Dacă o să-ţi placă să înveţi, când te vei face mare, vei deveni profesor, doctor sau inginer. - Şi dacă nu? - Vei deveni prim-ministru.
jklkjklkj Postat Aprilie 11, 2025 Autor Postat Aprilie 11, 2025 Întrebare: - Cum poți transforma o lebădă în balaur? Răspuns: - O iei de soție!
jklkjklkj Postat Aprilie 11, 2025 Autor Postat Aprilie 11, 2025 Polițistul oprește o mașină. -Aveți permisul de conducere? -Da. Trebuie să vi-l și arăt? -Nu, numai dacă nu aveați trebuia să mi-l arătați.
jklkjklkj Postat Aprilie 12, 2025 Autor Postat Aprilie 12, 2025 Soțul vine de la serviciu și o găsește pe nevastă a bucătărie: - Servus dragă! Ce miroase așa fain? - Gătesc! - No, da ce faci bun acolo? - Dacă îi fluidă, atunci o sa fie ciorbă! Dacă iese deasă, atunci îi tocăniță, și dacă se arde, atunci îi prăjeală!
jklkjklkj Postat Aprilie 12, 2025 Autor Postat Aprilie 12, 2025 Discuție pe Facebook: - Cum facem să ne vedem? - Uită-te la poze! - Mă refeream de aproape... - Dă-le zoom!
jklkjklkj Postat Aprilie 13, 2025 Autor Postat Aprilie 13, 2025 - Am auzit că ți-a fugit casierul cu nevasta! - Un dobitoc! Eu aș fi fugit cu banii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum