Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 10:41 Administrator Postat Ieri la 10:41 E timpul pentru farse epice! Hai să vedem cine are cel mai bun simț al umorului și reușește să facă cea mai tare farsă de 1 Aprilie! Ce trebuie să faci? Scrie în acest topic o descriere a unei farse pe care ai făcut-o astăzi sau pe care urmează să o faci. Dacă vrei, poți adăuga și poze/video, dar nu este obligatoriu. Reguli: Descrierea este obligatorie – trebuie să ne povestești clar farsa făcută. Poți adăuga poze/video opțional pentru un plus de impact. Farsa trebuie să fie amuzantă, dar fără să fie ofensivă sau să creeze probleme reale. Criterii de jurizare: Originalitate Grad de amuzament Reacția victimei (dacă este menționată) Premii: Locul 1 - Premium pe forum 2 luni + badge special „Regele/Regina Farselor” Locul 2 - Premium pe forum pentru o lună Locul 3 - 500 puncte reputație + 500 puncte rank Deadline: 1 aprilie, ora 23:59 Câștigătorii vor fi anunțați pe 2 aprilie! Așteptăm farsele voastre! Hai să facem împreună un 1 Aprilie memorabil! @Fondator@Administrator@Global-Moderators@Moderators@Junior Moderators@LCS PREMIUM@Asistență Tehnică TS3@ Manager Server@ GFX Designers@Girls@Elite Members@Addicted Members@Members 2 3
Kp0n3 Postat Ieri la 12:38 Postat Ieri la 12:38 Salut, Am doua pe ziua de azi. 1. La servici i-am zis unui coleg sa ia un pix si sa se duca la sefu ca il cheama repede, initial a intrebat ce o mai fi facut,ce a gresit,ce o mai vrea bossu si a fugit imediat la el in birou. Coleg - Am venit repede,de ce m-ati chemat ? Sefu - Poftim ?! Coleg - Ati zis sa vin cu un pix repede ca aveti sa-mi spuneti ceva ! Sefu - Ce-ai ma ?! Cand am spus asta ?! Coleg - Mi-a zis ***** ca m-ati chemat repede cu un pix in birou sa-mi spuneti ceva. Sefu ( razand cand si-a dat seama ) - Omule, este 1 aprilie fac astia misto de tine :))=)) A venit inapoi la fel de repede mi-a dat 2 la coaste in gluma usor da a meritat :)) Asta nu am avut cum sa filmez ca eram la munca, este 100% reala, stie lumea ca sunt retardat. A 2 a, vin acasa,vad masina lu vecinu parcata, fac o poza repede,urc sus,dau drumula PC,o editez frumos si ii trimit poza,reactia si dovada se vad in poza https://ibb.co/9m1DHQDw 1 8
Moderators InviuS Postat Ieri la 12:59 Moderators Postat Ieri la 12:59 Fac acest mică farsă de aproximativ 3 ani și acum plănuiesc să o fac din nou. Îți recomand cu mare căldură să o încerci! Azi am decis să pun la cale o farsă înfricoșătoare pentru prietenii mei. Am folosit un editor foto, am făcut o poză cu o cap (nu-ți fă griji, era una falsă) și am îndreptat-o pentru a o face să arate ca o imagine 2D. Apoi, am laminat-o pentru a o face să fie rigidă. După aceea, am găsit un borcan gol și l-am umplut cu apă colorată pentru a arăta ca un lichid de conservare. Am plasat cu grijă capul laminat în borcan, iar atunci când te uiți la el, apa distorsionează imaginea, făcându-l să pară un cap decapitat adevărat plutind în borcan. Here are some shots from the internet: (Voi încerca să documentez ce se va întâmpla cu prietenii mei.) 1 7 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 14:12 Administrator Postat Ieri la 14:12 Eram adâncit în acte, concentrat pe partea de penal, cu mintea plină de articole de lege, alineate și proceduri. Totul mergea conform planului, până când telefonul vibrează. Ridic privirea, gândindu-mă că e vreun email sau cineva care mai vrea vreo hârtie semnată. Dar nu. Era un mesaj de la iubita mea: „Toată ziua am avut grețuri și am vomitat.” În acel moment, toate articolele din Codul Penal s-au evaporat din mintea mea. Mi s-a schimbat brusc focusul de la „infracțiuni și pedepse” la „ghimbir și test de sarcină.” Am rămas câteva secunde nemișcat, încercând să procesez informația. Prima reacție logică a fost să mă gândesc că poate a mâncat ceva stricat. A doua reacție a fost să-mi amintesc că nu e genul care să se plângă din nimic. A treia reacție… ei bine, acolo au început calculele mentale, verificarea unor date din memorie și o ușoară senzație că viața mea tocmai a primit un update neașteptat. Acum încerc să găsesc cea mai bună abordare. Pe de o parte, aș putea merge la farmacie, lua un ceai de ghimbir și niște biscuiți, apoi să mă întorc cu un aer liniștit, ca și cum totul e sub control. Pe de altă parte, o voce din capul meu îmi șoptește că n-ar strica să mă uit preventiv la prețurile pentru cărucioare, că nu strică să fiu pregătit. Mai există și varianta de mijloc: să apar cu ghimbir, un test de sarcină și o ciocolată, ca să am toate scenariile acoperite. Anexez și dovada "nebuniei" femeii. N.B * n-am avut treabă - din cauza unghiilor. (și așa când scrie, zici că-l sparge..) 1 3
Administrator RĂDUCU Postat 19 ore în urmă Autor Administrator Postat 19 ore în urmă Locul 1: „Mașina vecinului” – A fost cea mai eficientă și a avut dovada reacției victimei. @Kp0n3 Locul 2: „Testul de sarcină” – O farsă foarte bună, dar impactul o face mai puțin convingătoare decât cea cu mașina. @Dexter. @ GOV.RO Locul 3: „Capul în borcan” – O idee foarte creativă, dar nu la fel de puternică în reacție. @InviuS 1 1 1
Postări Recomandate