Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

🔥 E timpul pentru farse epice! Hai să vedem cine are cel mai bun simț al umorului și reușește să facă cea mai tare farsă de 1 Aprilie! 🔥

🔹 Ce trebuie să faci?
Scrie în acest topic o descriere a unei farse pe care ai făcut-o astăzi sau pe care urmează să o faci. Dacă vrei, poți adăuga și poze/video, dar nu este obligatoriu.

🔹 Reguli:
✅ Descrierea este obligatorie – trebuie să ne povestești clar farsa făcută.
✅ Poți adăuga poze/video opțional pentru un plus de impact.
✅ Farsa trebuie să fie amuzantă, dar fără să fie ofensivă sau să creeze probleme reale.

🔹 Criterii de jurizare:
🏆 Originalitate  
🏆 Grad de amuzament  
🏆 Reacția victimei (dacă este menționată)

🔹 Premii:
🥇 Locul 1 - Premium pe forum 2 luni + badge special „Regele/Regina Farselor
🥈 Locul 2 - Premium pe forum pentru o lună
🥉 Locul 3 - 500 puncte reputație + 500 puncte rank

📅 Deadline: 1 aprilie, ora 23:59  
🔔 Câștigătorii vor fi anunțați pe 2 aprilie! 

🎭 Așteptăm farsele voastre! Hai să facem împreună un 1 Aprilie memorabil! 😆

@Fondator@Administrator@Global-Moderators@Moderators@Junior Moderators@LCS PREMIUM@Asistență Tehnică TS3@ Manager Server@ GFX Designers@Girls@Elite Members@Addicted Members@Members

• Like 2
  • Ador 3
Postat

Salut,

Am doua pe ziua de azi.

1. La servici i-am zis unui coleg sa ia un pix si sa se duca la sefu ca il cheama repede, initial a intrebat ce o mai fi facut,ce a gresit,ce o mai vrea bossu si a fugit imediat la el in birou.

Coleg - Am venit repede,de ce m-ati chemat ?

Sefu -  Poftim ?!

Coleg - Ati zis sa vin cu un pix repede ca aveti sa-mi spuneti ceva !

Sefu - Ce-ai ma ?! Cand am spus asta ?!

Coleg - Mi-a zis ***** ca m-ati chemat repede cu un pix in birou sa-mi spuneti ceva.

Sefu ( razand cand si-a dat seama ) - Omule, este 1 aprilie fac astia misto de tine :))=))

A venit inapoi la fel de repede mi-a dat 2 la coaste in gluma usor da a meritat :))         Asta nu am avut cum sa filmez ca eram la munca, este 100% reala, stie lumea ca sunt retardat.

A 2 a, vin acasa,vad masina lu vecinu parcata, fac o poza repede,urc sus,dau drumula PC,o editez frumos si ii trimit poza,reactia si dovada se vad in poza :)

https://ibb.co/9m1DHQDw

Whats-App-Image-2025-04-01-at-15-21-26-4

• Like 1
  • Mor de râs 8
  • Moderators
Postat

Fac acest mică farsă de aproximativ 3 ani și acum plănuiesc să o fac din nou.

Îți recomand cu mare căldură să o încerci! 🤣

Azi am decis să pun la cale o farsă înfricoșătoare pentru prietenii mei. Am folosit un editor foto, am făcut o poză cu o cap (nu-ți fă griji, era una falsă) și am îndreptat-o pentru a o face să arate ca o imagine 2D. Apoi, am laminat-o pentru a o face să fie rigidă. După aceea, am găsit un borcan gol și l-am umplut cu apă colorată pentru a arăta ca un lichid de conservare. Am plasat cu grijă capul laminat în borcan, iar atunci când te uiți la el, apa distorsionează imaginea, făcându-l să pară un cap decapitat adevărat plutind în borcan. 

Here are some shots from the internet: 🤣🤣🤣 (Voi încerca să documentez ce se va întâmpla cu prietenii mei.)

F2FZTBXHSRZJ0GS.jpg?auto=webp&frame=1&wi               

• Like 1
  • Mor de râs 7
  • uau 1
  • Administrator
Postat

Eram adâncit în acte, concentrat pe partea de penal, cu mintea plină de articole de lege, alineate și proceduri. Totul mergea conform planului, până când telefonul vibrează. Ridic privirea, gândindu-mă că e vreun email sau cineva care mai vrea vreo hârtie semnată. Dar nu. Era un mesaj de la iubita mea: „Toată ziua am avut grețuri și am vomitat.”

În acel moment, toate articolele din Codul Penal s-au evaporat din mintea mea. Mi s-a schimbat brusc focusul de la „infracțiuni și pedepse” la „ghimbir și test de sarcină.” Am rămas câteva secunde nemișcat, încercând să procesez informația. Prima reacție logică a fost să mă gândesc că poate a mâncat ceva stricat. A doua reacție a fost să-mi amintesc că nu e genul care să se plângă din nimic. A treia reacție… ei bine, acolo au început calculele mentale, verificarea unor date din memorie și o ușoară senzație că viața mea tocmai a primit un update neașteptat.

Acum încerc să găsesc cea mai bună abordare. Pe de o parte, aș putea merge la farmacie, lua un ceai de ghimbir și niște biscuiți, apoi să mă întorc cu un aer liniștit, ca și cum totul e sub control. Pe de altă parte, o voce din capul meu îmi șoptește că n-ar strica să mă uit preventiv la prețurile pentru cărucioare, că nu strică să fiu pregătit.

Mai există și varianta de mijloc: să apar cu ghimbir, un test de sarcină și o ciocolată, ca să am toate scenariile acoperite.

Anexez și dovada "nebuniei" femeii.

temp-Image035-RXd.avif

N.B * n-am avut treabă - din cauza unghiilor. (și așa când scrie, zici că-l sparge..)

• Like 1
  • Mor de râs 3
  • Administrator
Postat

🥇 Locul 1: „Mașina vecinului” – A fost cea mai eficientă și a avut dovada reacției victimei. @Kp0n3
🥈 Locul 2: „Testul de sarcină” – O farsă foarte bună, dar impactul o face mai puțin convingătoare decât cea cu mașina. @Dexter. @ GOV.RO
🥉 Locul 3: „Capul în borcan” – O idee foarte creativă, dar nu la fel de puternică în reacție. @InviuS

• Like 1
  • Fortzaaaa 1
  • Confuz 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate