Rusu Radu Postat Februarie 19 Autor Postat Februarie 19 O tânără, văzând privirile pe care preotul le aruncă spre decolteul ei, zice: - Părinte, vă place crucea mea de la gât? - Daa, de fapt mă uitam mai mult la cei doi tâlhari!
TheDude @ LCS Postat Martie 1 Postat Martie 1 Topic Closed Because Of Inactivity ! Kindly Contact Me To Open It Again 1 1
Rusu Radu Postat Iunie 5 Autor Postat Iunie 5 Două tipe stau de vorbă. – Când am născut primul copil, soțul mi-a dăruit o casă la munte. – Ce drăguț! – Daaa! Și, când am născut al doilea copil, mi-a dăruit o casă la mare. – Ce drăguț! Daaa! Și, când am născut al treilea copil, mi-a luat un Jeep. – Ce drăguț! – Ție ce ți-a luat soțul tău când ai născut? – Mi-a luat un curs de bune maniere. – Da? Și la ce te ajută? – La socializare. Înainte spuneam „Du-te dracu!”, acum spun „Ce drăguț!”.
Rusu Radu Postat Iunie 11 Autor Postat Iunie 11 – De ce toate mașinile claxonează continuu la nuntă? – Pentru că, de obicei, claxonul se folosește pentru a evita un pericol iminent.
Rusu Radu Postat Iunie 13 Autor Postat Iunie 13 – Bulă, de ce porți verigheta pe mâna dreaptă? Pentru că toată lumea pe stânga o poartă. – Foarte simplu, Ștrulă: Pentru că m-am însurat cu femeia greșită.
Rusu Radu Postat Iunie 18 Autor Postat Iunie 18 „- Felicitări! – Răspunsul tău este corect” – Ai câștigat o călătorie de 2 persoane la Dubai! – Pe cine vrei să iei cu tine? – Mi-ar plăcea să merg de două ori, singură…”
Rusu Radu Postat Iunie 21 Autor Postat Iunie 21 Tânărul judecător își întreabă colegul mai în vârstă: Am un caz cu unul care face țuică clandestin… Cât să îi dau? În niciun caz, mai mult de 20 lei/litru!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum