rocco™ Postat Duminică la 06:29 Postat Duminică la 06:29 ay yoooooooo, aici rocco! Si propun modificarea formatului de postare/creare a unui topic cu bilet de pariuri. In primul rand, obligativitatea de a ma prezenta mi se pare exagerata, de parca nu mi se vede numele oricum langa postare. Dupa care ar trebui eliminata obligativitatea de-a structura postarea, trebuie un format simplificat E indeajuns sa prezinti meciurile alese, cotele lor si cota totala. Sau cine vrea poate sa-si pune poza cu bilet(ele), sau screenshot. Ar fi mai usor de inteles si copiat de cei dornici sa se inspire. Cine sta sa detalieze asa mult precum este nevoit s-o faca dupa modelul actual? O poza a biletului (cu seria ascunsa) ar atrage activitatea aici, raspunsuri/dezbateri. Un model mai folositor de postare, in opinia mea, ar fi unul de genul: Mentionare perioadei de desfasurarea a evenimentelor si prezentarea scrisa a evenimentelor. Sa/u direct poza a biletului si aia e. A si era sa uit, miza biletului poate fi ascunsa si eventual cine "se ia" de miza biletului prezentat sa primeasca warn. Abia astept sa va arat ce joaca rocco pe supersocial... OF of, iar imi aduc aminte de Leeds...
Administrator RĂDUCU Postat Duminică la 06:57 Administrator Postat Duminică la 06:57 Salut, o să te adaug ca și moderator pe categoria de pariuri dacă vrei să te ocupi dă-mi un mesaj și rezolvăm @rocco™. Legat de propunerea ta chiar e o idee bună.
Postări Recomandate