crd Postat Februarie 14, 2020 Postat Februarie 14, 2020 Nume : CRD Vârstă : 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece vreau sa ma implic in acest proiect si sa tin o activitate sporita pe forum. Ce secțiune dorești spre moderare? : Nu stiu ce este liber, dar in general as vrea sa moderez fiecare sectiune de pe forum. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : Activitate, implicare si aranjarea sectiunilor. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Nu am avut deoaerce nu eram sigur daca doresc sa ma implic in acest proiect. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Da Alte precizări : Nu am mai activat pe forumuri de ceva timp deoarece am intrat la facultate si nu am mai avut timp si chef, dar acum am zis sa incerc sa imi ocup timpul si cu asta. Unii poate ma stiu pe unde am fost si ce am facut pe alte comunitati, altii poate ca nu. Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Da.
Dumii Postat Februarie 14, 2020 Postat Februarie 14, 2020 as zice un mic PRO,nu ai posturi dar poate apar...
OriGinaL - LCS Postat Februarie 14, 2020 Postat Februarie 14, 2020 Fiecare sectiune nu se poate, Poti doar una in care o poti alege tu sau @NeRvOaSa De la mine ai un PRO! Iti urez mult succes si sa faci treaba buna.
LCS PREMIUM SeMeGe Postat Februarie 14, 2020 LCS PREMIUM Postat Februarie 14, 2020 @CRD- ce te face sa stii acum ca vrei sa te implici? Esti sigur că iti poti asuma responsbilitatile care vin la pachet cu acest grad?
crd Postat Februarie 14, 2020 Autor Postat Februarie 14, 2020 Acum 2 ore, SeMeGe a spus: @CRD- ce te face sa stii acum ca vrei sa te implici? Esti sigur că iti poti asuma responsbilitatile care vin la pachet cu acest grad? Nu am un motiv anume care ma face sa stiu ca vreau sa ma implic, dar am zis sa aleg aceasta comunitate pentru simplul fapt ca @NeRvOaSa si @ALCHEM; sunt aici, deoarece ii stiu pe amandoi si imi e mai usor sa fiu pe o comunitate unde cunosc deja pe cineva si stiu cum se ocupa de comunitate, decat sa ma duc pe o comunitate unde nu cunosc pe nimeni si nu stiu ce le poate capul. Proiectul asta vad ca este destul de bine structurat si destul de frumos aranjat ( ma refer si la TS3 aici ) si vreau sa incerc sa dau o mana de ajutor ( cat pot eu ) acestei comunitati. Nu vreau sa imi pierd timpul cu copii si comunitati care se inchid peste noapte, mai ales acum in 2020 cand comunitatile nu mai sunt asa populare cum erau pe "vremuri". -multumesc-
LCS PREMIUM SeMeGe Postat Februarie 15, 2020 LCS PREMIUM Postat Februarie 15, 2020 Acum 7 ore, CRD- a spus: Nu am un motiv anume care ma face sa stiu ca vreau sa ma implic, dar am zis sa aleg aceasta comunitate pentru simplul fapt ca @NeRvOaSa si @ALCHEM; sunt aici, deoarece ii stiu pe amandoi si imi e mai usor sa fiu pe o comunitate unde cunosc deja pe cineva si stiu cum se ocupa de comunitate, decat sa ma duc pe o comunitate unde nu cunosc pe nimeni si nu stiu ce le poate capul. Proiectul asta vad ca este destul de bine structurat si destul de frumos aranjat ( ma refer si la TS3 aici ) si vreau sa incerc sa dau o mana de ajutor ( cat pot eu ) acestei comunitati. Nu vreau sa imi pierd timpul cu copii si comunitati care se inchid peste noapte, mai ales acum in 2020 cand comunitatile nu mai sunt asa populare cum erau pe "vremuri". -multumesc- Bun răspunsul. Apreciez sinceritatea
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Februarie 15, 2020 LCS PREMIUM Postat Februarie 15, 2020 Acceptat ca SM pe categorie generala .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.