Engine.Adv Postat Martie 23 Postat Martie 23 [1]. Nume: George [2]. Nick server: Eng!n3 [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 22 [5]. Gradul actual: Administrator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Eng!n3/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: Ultima cerere a fost de mult, am revenit pe server si am primit grad administrator fara sa mai fac cerere. [8]. De ce doresti upgrade?: Pentru a avea acces la mai multe comenzi si pentru a ajuta serverul.
zuky Postat Martie 23 Postat Martie 23 CONTRA!!!nu iti faci treaba,esti tot timpul spec/afk pui mape necorespunzatoare numarului de playeri,sucees !
ExtazzYy Postat Martie 23 Postat Martie 23 Contra ești mai mereu afk stai spectator nu ai activitate 1
bursucX Postat Martie 23 Postat Martie 23 Îmi cer scuze dar trebuie sa iti dau contra pentru ca te vad mereu pe spec și ești afk pe lângă asta n am vazut sa dai un votmap sau un slay/ban 1
LCS PREMIUM SicraN Postat Martie 23 LCS PREMIUM Postat Martie 23 Eu personal, te-am vazut afk in 80% din timp. In rest nu am fost prea atent pe tine sa vad daca folosesti AMX sau nu, ori daca o faci corect, pentru ca, repet, in mare parte erai afk / spec. Contra. 1
xXT4iP4nUXx Postat Martie 23 Postat Martie 23 Contra , succes pe viitor cred ca trebuie sa te mai acomodezi dupa sa incerci un up 1
Postări Recomandate