Răzvan @ LCS Postat Martie 18 Postat Martie 18 Numele meu : @Răzvan @ LCS Numele celui invitat: @bia Ora/Data: Îți voi lăsa lasă o lista cu întrebările în privat dacă vei accepta și tu vei răspunde când ai timp. Alte detalii : 1 Citează
bia Postat Martie 18 Postat Martie 18 La 18.03.2025 la 14:03, Răzvan @ LCS a spus: Numele meu : @Răzvan @ LCS Numele celui invitat: @bia Ora/Data: Îți voi lăsa lasă o lista cu întrebările în privat dacă vei accepta și tu vei răspunde când ai timp. Alte detalii : Extinde Bună, @Răzvan @ LCS. Îți mulțumesc tare mult pentru invitație, însă momentan este o perioadă cam agitată pentru mine. Dacă este ok, pot reveni eu aici cu un răspuns pentru când vom putea continua cu interviul? Thx anticipat 1 Citează
Răzvan @ LCS Postat Martie 18 Autor Postat Martie 18 La 18.03.2025 la 14:45, bia a spus: Bună, @Răzvan @ LCS. Îți mulțumesc tare mult pentru invitație, însă momentan este o perioadă cam agitată pentru mine. Dacă este ok, pot reveni eu aici cu un răspuns pentru când vom putea continua cu interviul? Thx anticipat Extinde Desigur, voi lăsa acest topic deschis. Când vei putea da un răspuns sigur, atunci îl voi închide. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.