Răzvan @ LCS Postat Martie 18 Postat Martie 18 Numele meu : @Răzvan @ LCS Numele celui invitat: @bia Ora/Data: Îți voi lăsa lasă o lista cu întrebările în privat dacă vei accepta și tu vei răspunde când ai timp. Alte detalii : 1
bia Postat Martie 18 Postat Martie 18 Acum 33 minute, Răzvan @ LCS a spus: Numele meu : @Răzvan @ LCS Numele celui invitat: @bia Ora/Data: Îți voi lăsa lasă o lista cu întrebările în privat dacă vei accepta și tu vei răspunde când ai timp. Alte detalii : Bună, @Răzvan @ LCS. Îți mulțumesc tare mult pentru invitație, însă momentan este o perioadă cam agitată pentru mine. Dacă este ok, pot reveni eu aici cu un răspuns pentru când vom putea continua cu interviul? Thx anticipat 1
Răzvan @ LCS Postat Martie 18 Autor Postat Martie 18 1 oră în urmă, bia a spus: Bună, @Răzvan @ LCS. Îți mulțumesc tare mult pentru invitație, însă momentan este o perioadă cam agitată pentru mine. Dacă este ok, pot reveni eu aici cu un răspuns pentru când vom putea continua cu interviul? Thx anticipat Desigur, voi lăsa acest topic deschis. Când vei putea da un răspuns sigur, atunci îl voi închide. 1
Postări Recomandate