Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 13 Administrator Postat Martie 13 Avand in vedere ca server-ul atlantis a fost inchis, m-am gandit sa continuam distractia aici @bia A sau P? 1 Citează
bia Postat Martie 13 Postat Martie 13 Acum 7 minute, devylinn @ LCS a spus: Avand in vedere ca server-ul atlantis a fost inchis, m-am gandit sa continuam distractia aici @bia A sau P? Hmm, pentru început voi alege adevăr :)) 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 13 Autor Administrator Postat Martie 13 Acum 1 minut, bia a spus: Hmm, pentru început voi alege adevăr :)) Iti este teama de provocare :)) Este adevarat ca mereu esti abordata doar ca esti fata?:)) ma refer in lumea virtuala 1 Citează
bia Postat Martie 13 Postat Martie 13 1 oră în urmă, devylinn @ LCS a spus: Iti este teama de provocare :)) Este adevarat ca mereu esti abordata doar ca esti fata?:)) ma refer in lumea virtuala Voi alege și provocare :)). Da, este adevărat, atragi tot felul de reacții ca fată, cred că știi și tu cel mai bine. You get used to it at some point :)) @devylinn @ LCSadevăr sau provocare? 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 13 Autor Administrator Postat Martie 13 Acum 17 minute, bia a spus: Voi alege și provocare :)). Da, este adevărat, atragi tot felul de reacții ca fată, cred că știi și tu cel mai bine. You get used to it at some point :)) @devylinn @ LCSadevăr sau provocare? Oho si inca cum, stiu foarte bine:)) Voi alege tot adevar 1 Citează
bia Postat Martie 13 Postat Martie 13 (editat) 1 oră în urmă, devylinn @ LCS a spus: Oho si inca cum, stiu foarte bine:)) Voi alege tot adevar Okk Este adevărat că te bucuri că a revenit Atlantis în comunitatea Leaguecs atât de repede? :)) Editat Martie 13 de bia 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 13 Autor Administrator Postat Martie 13 Adevărat, și sincer m-am înțeles cu toți de acolo, și tu am văzut ca ai fost pe server sau cel puțin erai activă pe forum la ei, și din ce văd a revenit acum și mă bucur enorm, sincer îți zic.. sper să îl duci / duceți cat mai sus @1st_Psycho adevăr sau provocare ? 1 Citează
Global-Moderators 1st_Psycho Postat Martie 13 Global-Moderators Postat Martie 13 Acum 22 minute, devylinn @ LCS a spus: Adevărat, și sincer m-am înțeles cu toți de acolo, și tu am văzut ca ai fost pe server sau cel puțin erai activă pe forum la ei, și din ce văd a revenit acum și mă bucur enorm, sincer îți zic.. sper să îl duci / duceți cat mai sus @1st_Psycho adevăr sau provocare ? Provocare Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 14 Autor Administrator Postat Martie 14 Te provoc sa imi dedici o melodie la mine pe profil Citează
Global-Moderators 1st_Psycho Postat Martie 15 Global-Moderators Postat Martie 15 @Aresadevar sau provocare Citează
Fondator Ares Postat Martie 15 Fondator Postat Martie 15 Acum 3 ore, 1st_Psycho a spus: @Aresadevar sau provocare Adevar Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 18 Autor Administrator Postat Martie 18 1 oră în urmă, Răzvan @ LCS a spus: @devylinn @ LCS adevăr sau provocare? adevar 1 Citează
Răzvan @ LCS Postat Martie 18 Postat Martie 18 Acum 24 minute, devylinn @ LCS a spus: adevar Este adevărat ca îți place LeagueCs? Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 18 Autor Administrator Postat Martie 18 Adevarat 100% @Dexter. @ GOV.RO adevar sau provocare? 1 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 19 Autor Administrator Postat Martie 19 Acum 15 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus: Provocareee Te provoc sa ii scrii unei fete (wapp/forum/oriunde) o mini declaratie de dragoste si sa faci print si sa o postezi aici Sa nu specifici ca este provocare! 1 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 19 Administrator Postat Martie 19 Acum 2 ore, devylinn @ LCS a spus: Te provoc sa ii scrii unei fete (wapp/forum/oriunde) o mini declaratie de dragoste si sa faci print si sa o postezi aici Sa nu specifici ca este provocare! NU MAI ZIC ABSOLUT NIMIC! @bia adevăr sau provocare? 1 Citează
bia Postat Martie 19 Postat Martie 19 1 oră în urmă, Dexter. @ GOV.RO a spus: NU MAI ZIC ABSOLUT NIMIC! @bia adevăr sau provocare? Provocare Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 19 Administrator Postat Martie 19 Acum 47 minute, bia a spus: Provocare Te provoc să-ți prezinți cea mai mare frică și cum ai de gând să o înfrunți! @bia Citează
bia Postat Martie 19 Postat Martie 19 Acum 5 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus: Te provoc să-ți prezinți cea mai mare frică și cum ai de gând să o înfrunți! @bia Nu am o cea mai mare frică în general, dar aș putea menționa aici frica de a fi nu suficient de bună în orice fac. Tocmai de aceea tot timpul am încercat să fiu cea mai bună la orice, până mi-am dat seama că nu e doar despre asta. În prezent încerc să o înfrunt prin a nu mai fi atât de dură cu mine și prin a-mi aduce aminte de toate reușitele mele de până acum. @devylinn @ LCSadevăr sau provocare? 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.