|X|Repper Postat Martie 7 Postat Martie 7 (editat) [1]. Nume: Daniel [2]. Nick server: |X|Repper [3]. Varsta: 26 [4]. LeveL: 16 [5]. Gradul actual: Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/|X|Repper/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: Nu mai este topicul cu campania , undeva pe 26 27 ianuarie am fost acceptat. [8]. De ce doresti upgrade?: Acces la comenzi noi + a putea solutiona problemele unde necesita ban în lipsa unui grad mai mare. Editat Martie 7 de Repper
ExtazzYy Postat Martie 7 Postat Martie 7 (editat) Contra nu știu dacă a trecut 6 săptămâni de la cerere ai făcut la campanie dar îmi voi schimba votul daca ai 6 săptămâni Editat Martie 7 de ExtazzYy
zuky Postat Martie 7 Postat Martie 7 Si eu ce votez acum daca s-a sters data am sa iti dau pro dar daca ai cererea facuta mai devreme schimb votul!succes
LCS PREMIUM XenonOne Postat Martie 10 LCS PREMIUM Postat Martie 10 Respins Ultima ta cerere a fost acceptată pe 29.01.2025. Pentru a respecta perioada corespunzătoare, trebuia să o depui pe 12.03.2025. Revino cu o nouă cerere peste 3 săptămâni de la acest moment.
Postări Recomandate